Dosar 5593/120/2009 din 18.12.2009

contestaţie decizie de concediere


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 5593/120/2009
Data dosar:
18.12.2009
Instanta:
Tribunalul Dâmbovița
Departament:
Secţia Civilă
Obiect:
contestaţie decizie de concediere
Categorie:
Litigii de munca
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 09.09.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM - AMANARE
  • Soluţionare

    Admite în parte contestaţia.

  • Sedinta din data de 07.09.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Amână pronunţarea la data de 09.09.2011 pentru concluzii scrise.

  • Sedinta din data de 22.06.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de reclamantă privind acordarea unui termen pentru a se lua cunoştinţă de raportul de expertiză. Admite în parte cererea formulată de expert privind majorarea onorariului şi dispune majorarea onorariului cu suma de 800 lei. Se va emite adresă către pârâtă şi i se va pune în vedere să achite diferenţa de onorariu de 800 lei.

  • Sedinta din data de 08.06.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererile formulate de expert, precum şi de către reprezentantul pârâtei privind acordarea unui nou termen pentru lipsa raportului de expertiză. Amendează şi se va da în debit expertul Cosac Alexandru, cu domiciliul în Târgovişte, Calea Bucureşti, bl. H1, et. 8, sc.A, ap. 29, judeţul Dâmboviţa, cu suma de 30 lei . Se va reveni cu adresă către expert, căruia i se va aduce la cunoştinţă că a fost amendat şi i se va solicita, sub sancţiunea unei noi amenzi judiciare în baza art.108/1 pct.2 lit.c Cod procedură civilă să efectueze raportul de expertiză.

  • Sedinta din data de 11.05.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererile formulate de expert, precum şi de către reprezentantul pârâtei privind acordarea unui nou termen pentru lipsa raportului de expertiză. Se va reveni cu adresă către expert să efectueze expertiza cu obiectivele înaintate şi i se va solicita să precizeze dacă a primit actele de la pârâtă, astfel cum a solicitat.

  • Sedinta din data de 27.04.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererile formulate de expert, precum şi de către apărătorul reclamantei şi reprezentantul pârâtei privind acordarea unui nou termen pentru lipsa raportului de expertiză. Se va emite adresă către pârâtă şi i se va solicita să pună la dispoziţia expertului statele de plată şi foile de prezenţă pentru perioada 2006-2009, sub sancţiunea decăderii din probă. Se va reveni cu adresă către expert să efectueze expertiza cu obiectivele înaintate şi i se va solicita să precizeze dacă a primit actele de la pârâtă, astfel cum a solicitat

  • Sedinta din data de 30.03.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererile formulate de expert, precum şi de către reprezentantul pârâtei privind acordarea unui nou termen pentru lipsa raportului de expertiză. Se va reveni cu adresă către expert să efectueze expertiza cu obiectivele înaintate şi se va atenţiona că va fi amendat, conform art.108/1 pct..2 lit.c Cod procedură civilă.

  • Sedinta din data de 16.03.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de expert prin care se solicită acordarea unui nou termen pentru întocmirea raportului de expertiză, precum şi cererile formulate de apărătorul reclamantei privind acordarea unui nou termen pentru lipsa raportului de expertiză. Se va reveni cu adresă către expert să efectueze expertiza cu obiectivele înaintate şi se va atenţiona că va fi amendat, conform art.108/1 pct..2 lit.c Cod procedură civilă.

  • Sedinta din data de 16.02.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de expert prin care se solicită acordarea unui nou termen pentru întocmirea raportului de expertiză, precum şi cererile formulate de reclamantă şi apărătorul pârâtei privind acordarea unui nou termen pentru lipsa raportului de expertiză. La solicitarea ambelor părţi, amână judecarea cauzei la data de 16.06.2011, ora 8.30, părţile având termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 19.01.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de reprezentantul pârâtei privind efectuarea unei noi expertize care să aibă ca obiective cele stabilite iniţial la fila 50, expertul să întocmească 2 variante de calcul, una prin care să se ţină cont de contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional şi una în care să se aibă în vedere Contractul colectiv de muncă la nivel de ramură, să ţină cont de orele suplimentare deja achitate la rubrica „prime”, recunoscute de reclamantă şi să precizeze dacă modul de calcul al orelor suplimentare de către unitatea angajatoare a fost corect efectuat, cu eliminarea zilei de Paşti.. Admite participarea unui expert consilier la efectuarea expertizei din partea pârâtei. Stabileşte onorariu provizoriu, în sumă de 800 lei în sarcina pârâtei şi pune în vedere acesteia, prin avocat, să depună dovada achitării în termen de 5 zile, sub sancţiunea decăderii din probă. Prin înţelegerea părţilor se desemnează în cauză expertul Cosac Alexandru, la care se care se va emite adresă pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost desemnat în cauză şi i se va solicita să efectueze expertiza cu respectarea dispoziţiilor art.208-209 Cod procedură civilă şi să depună la dosar trei exemplare ale raportului de expertiză. Se va atenţiona expertul că este necesară citarea părţilor la efectuarea expertizei(art.208 Cod procedură civilă) cât şi deplasarea la sediul societăţii pentru a studia actele necesare efectuării expertizei.

  • Sedinta din data de 05.01.2011 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de reclamantă privind acordarea unui termen pentru a lua cunoştinţă de obiecţiuni.

  • Sedinta din data de 08.12.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererile formulate de părţi privind acordarea unui termen pentru a lua cunoştinţă de suplimentul raportului de expertiză Prorogă pronunţarea asupra suplimentului de onorariu la termenul următor.

  • Sedinta din data de 24.11.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Admite cererile formulate de pârâtă precum şi cea formulată de expert privind acordarea unui termen pentru definitivarea şi depunerea raportului de expertiză Se va reveni cu adresă către expert prin care i se va solicita să întocmească o variantă a raportului de expertiză în care să ţină cont de faptul că la rubrica prime au fost plătite orele suplimentare şi să calculeze diferenţele cuvenite reclamantei pentru orele suplimentare prin aplicarea sporurilor corespunzătoare şi a legislaţiei în vigoare; să ţină cont la stabilirea sumelor solicitate de CCM la nivel naţional şi nu de cel aplicabil la nivel de ramură; să identifice şi să arate cuantificarea sporului pentru programul de lucru inegal pe perioada analizată şi totodată i se va comunica că în cazul nedepunerii raportului de expertiză va fi amendată conform art.1081 Cod procedură civilă

  • Sedinta din data de 10.11.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amână cauza

    Se va reveni cu adresă către expert prin care i se va solicita să întocmească o variantă a raportului de expertiză în care să ţină cont de faptul că la rubrica prime au fost plătite orele suplimentare şi să calculeze diferenţele cuvenite reclamantei pentru orele suplimentare prin aplicarea sporurilor corespunzătoare şi a legislaţiei în vigoare; să ţină cont la stabilirea sumelor solicitate de CCM la nivel naţional şi nu de cel aplicabil la nivel de ramură; să identifice şi să arate cuantificarea sporului pentru programul de lucru inegal pe perioada analizată şi totodată i se va comunica că în cazul nedepunerii raportului de expertiză va fi amendată conform art.1081 Cod procedură civilă

  • Sedinta din data de 27.10.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Respinge cererea apărătorului pârâtei privind întocmirea unui nou raport de expertiză. Se va emite adresă către expert prin care i se va solicita să întocmească o variantă a raportului de expertiză în care să ţină cont de faptul că la rubrica prime au fost plătite orele suplimentare şi să calculeze diferenţele cuvenite reclamantei pentru orele suplimentare prin aplicarea sporurilor corespunzătoare şi a legislaţiei în vigoare; să ţină cont la stabilirea sumelor solicitate de CCM la nivel naţional şi nu de cel aplicabil la nivel de ramură; să identifice şi să arate cuantificarea sporului pentru programul de lucru inegal pe perioada analizată. Stabileşte onorariul provizoriu de 200 lei în sarcina pârâtei şi pune în vedere acesteia, prin apărător să depună la dosarul cauzei dovada achitării onorariului, în termen de 5 zile, sub sancţiunea decăderii din probă.

  • Sedinta din data de 13.10.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Admite cererea părţilor privind acordarea unui termen pentru a lua cunoştinţă de răspunsul la obiecţiuni.

  • Sedinta din data de 15.09.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Admite obiecţiunile formulate la raportul de expertiză de către apărătorul pârâtei. Se va reveni cu adresă către expert să răspundă la obiecţiunile formulate.

  • Sedinta din data de 07.07.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C4 - LM-VACANTA
  • Amânat

    Admite cererea formulată de apărătorul reclamantei privind acordarea unui termen pentru a lua cunoştinţă de raportul de expertiză.

  • Sedinta din data de 09.06.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Se va reveni cu adresă la expert Coman Viorica pentru efectuarea lucrării cu obiectivele: -să se calculeze orele suplimentare şi dobânzile aferente pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009; - să se calculeze sporul de vechime pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009 - să se verifice dacă în raport de actele societăţii reclamanta avea program inegal de lucru şi dacă lucra suplimentar; -să se calculeze drepturile salariale cuvenite reclamantei pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009, ţinând cont de sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul de program inegal de lucru şi eventualele diferenţe în situaţia în care nu au fost achitate integral de către angajator; -să se verifice dacă sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul inegal de lucru au fost incluse în salariul acordat reclamantei pe perioada 18.12.2006-18.12.2009, iar în situaţia în care se va constata că nu au fost incluse să se stabilească diferenţele care trebuia să le primească care vor fi actualizate în funcţie de indicele de inflaţie, cu atenţionarea expertului că va fi amendat în cazul nedepunerii lucrării.

  • Sedinta din data de 12.05.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Se va reveni cu adresă la expert Coman Viorica pentru efectuarea lucrării cu obiectivele: -să se calculeze orele suplimentare şi dobânzile aferente pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009; - să se calculeze sporul de vechime pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009 - să se verifice dacă în raport de actele societăţii reclamanta avea program inegal de lucru şi dacă lucra suplimentar; -să se calculeze drepturile salariale cuvenite reclamantei pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009, ţinând cont de sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul de program inegal de lucru şi eventualele diferenţe în situaţia în care nu au fost achitate integral de către angajator; -să se verifice dacă sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul inegal de lucru au fost incluse în salariul acordat reclamantei pe perioada 18.12.2006-18.12.2009, iar în situaţia în care se va constata că nu au fost incluse să se stabilească diferenţele care trebuia să le primească care vor fi actualizate în funcţie de indicele de inflaţie. Se va emite adresă către pârâtă şi i se va solicita să pună la dispoziţia expertului actele solicitate, în caz contrar se va amenda directorul societăţii conform art.1081 Cod procedură civilă.

  • Sedinta din data de 14.04.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Admite cererea apărătorului pârâtei privind emiterea unei adrese către SC Cepecom prin care să se înainteze foile de prezenţă pe zile şi ore privind pe reclamanta Şerban Leonora. Se va reveni cu adresă către expert Coman Viorica pentru efectuarea lucrării cu obiectivele stabilite , cu atenţionarea că va fi amendat conform art. 1081Cod procedură civilă în cazul nedepunerii raportului de expertiză până la termenul următor.

  • Sedinta din data de 31.03.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Se va reveni cu adresă la expert Coman Viorica pentru efectuarea lucrării cu obiectivele: -să se calculeze orele suplimentare şi dobânzile aferente pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009; - să se calculeze sporul de vechime pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009 - să se verifice dacă în raport de actele societăţii reclamanta avea program inegal de lucru şi dacă lucra suplimentar; -să se calculeze drepturile salariale cuvenite reclamantei pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009, ţinând cont de sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul de program inegal de lucru şi eventualele diferenţe în situaţia în care nu au fost achitate integral de către angajator; -să se verifice dacă sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul inegal de lucru au fost incluse în salariul acordat reclamantei pe perioada 18.12.2006-18.12.2009, iar în situaţia în care se va constata că nu au fost incluse să se stabilească diferenţele care trebuia să le primească care vor fi actualizate în funcţie de indicele de inflaţie.

  • Sedinta din data de 03.03.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Menţine dispoziţia cu privire la obligarea ca reclamanta să depună la dosarul cauzei CCM la nivel de ramură Se va reveni cu adresă la expert Coman Viorica pentru efectuarea lucrării cu obiectivele: -să se calculeze orele suplimentare şi dobânzile aferente pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009; - să se calculeze sporul de vechime pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009 - să se verifice dacă în raport de actele societăţii reclamanta avea program inegal de lucru şi dacă lucra suplimentar; -să se calculeze drepturile salariale cuvenite reclamantei pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009, ţinând cont de sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul de program inegal de lucru şi eventualele diferenţe în situaţia în care nu au fost achitate integral de către angajator; -să se verifice dacă sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul inegal de lucru au fost incluse în salariul acordat reclamantei pe perioada 18.12.2006-18.12.2009, iar în situaţia în care se va constata că nu au fost incluse să se stabilească diferenţele care trebuia să le primească care vor fi actualizate în funcţie de indicele de inflaţie.

  • Sedinta din data de 17.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Pune în vedere reclamantei să depună la dosarul cauzei CCM la nivel de ramură Admite proba cu expertiză contabilă, pentru reclamantă. Stabileşte obiective pentru expertiza contabilă: -să se calculeze orele suplimentare şi dobânzile aferente pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009; - să se calculeze sporul de vechime pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009 - să se verifice dacă în raport de actele societăţii reclamanta avea program inegal de lucru şi dacă lucra suplimentar; -să se calculeze drepturile salariale cuvenite reclamantei pentru perioada 18.12.2006-18.12.2009, ţinând cont de sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul de program inegal de lucru şi eventualele diferenţe în situaţia în care nu au fost achitate integral de către angajator; -să se verifice dacă sporul de vechime, orele suplimentare şi sporul inegal de lucru au fost incluse în salariul acordat reclamantei pe perioada 18.12.2006-18.12.2009, iar în situaţia în care se va constata că nu au fost incluse să se stabilească diferenţele care trebuia să le primească care vor fi actualizate în funcţie de indicele de inflaţie. Stabileşte onorariul pentru expert în sumă de 800 lei în sarcina reclamantei şi pune în vedere acesteia, să depună dovada achitării în termen de 5 zile, sub sancţiunea decăderii din probă. Prin tragere la sorţi se desemnează în cauză expert Coman Viorica la care se va emite adresă pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost desemnată în cauză şi i se va solicita să efectueze expertiza cu respectarea dispoziţiilor art.208-209 Cod procedură civilă şi să depună la dosar trei exemplare ale raportului de expertiză. Se va atenţiona expertul că este necesară citarea părţilor la efectuarea expertizei(art.208 Cod procedură civilă) cât şi deplasarea la sediul societăţii pentru a studia actele necesare efectuării expertizei. Se va emite adresă la Biroul local de expertize judiciare tehnice şi contabile pentru a se indica numele expertului, onorariul stabilit şi termenul acordat.

  • Sedinta din data de 03.02.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Admite pentru reclamantă proba cu acte, interogatoriu şi expertiză, iar pentru pârâtă probele cu înscrisuri şi interogatoriu. Respinge cererea formulată de apărătorul reclamantei privind depunerea statelor pe ultimii 3 ani şi a pontajelor faţă de volumul mare de înscrisuri. Pune în vedere reclamantei, prin apărător să reformuleze obiectivele pentru expertiza contabilă în sensul de a se menţiona perioadele pentru care se solicită drepturile. Pune în vedere reclamantei şi pârâtei, prin apărător să formuleze interogatoriu şi totodată reclamantei să se prezinte pentru administrarea acestuia.

  • Sedinta din data de 20.01.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Admite cererea formulată de pârâtă privind acordarea unui termen în vederea angajării unui apărător şi a comunicării cererii de chemare în judecată. Se va cita pârâta cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei întâmpinare şi actele care au stat la baza emiterii deciziei de concediere, precum şi carnetul de muncă al reclamantei sub sancţiunea decăderii din probă conform art.288 din Codul muncii, cu copie de pe cererea de chemare în judecată.

  • Sedinta din data de 06.01.2010 la ora 8:30

    Complet: Civil - C1 - LM
  • Amânat

    Se va cita pârâta cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei întâmpinare şi actele care au stat la baza emiterii deciziei de concediere, precum şi carnetul de muncă al reclamantei sub sancţiunea decăderii din probă conform art.288 din Codul muncii.

Flux dosar


Actualizare GRPD