Dosar 6227/95/2007 din 15.01.2009

drept de autor şi drepturi conexe


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 6227/95/2007
Data dosar:
15.01.2009
Instanta:
Curtea de Apel Craiova
Departament:
Secţia I Civilă şi pt. Cauze cu minori şi de familie
Obiect:
drept de autor şi drepturi conexe
Categorie:
Proprietate Intelectuala
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 28.05.2009 la ora 11:00

    Complet: C 5A
  • Schimbat în parte

    DECIZIA Nr.174. Admite apelul reclamanţilor. Schimbă în parte sentinţa, în sensul că admite cererea referitoare la plata dobânzii şi obligă pârâta la achitarea dobânzii legale, începând cu data introducerii acţiunii - 12 iulie 2007 şi până la data plăţii. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Respinge apelul pârâtei. Cu recurs.

  • Sedinta din data de 14.05.2009 la ora 11:00

    Complet: C 5A
  • Amânat

    Încuviinţează cererile formulate de consilier juridic Mihaela Lazăr-Andrei şi avocat Bogdan Ţene, pentru observarea raportului de expertiză şi pentru a formula eventuale obiecţiuni.

  • Sedinta din data de 10.04.2009 la ora 11:00

    Complet: C 5A
  • Încheiere

    Admite cererea. Îndreaptă eroarea materială strecurată în încheiere, în sensul că suplimentul la raportul de expertiză va fi întocmit de expert Bărcean Vasile. Cu recurs o dată cu fondul.

  • Sedinta din data de 02.04.2009 la ora 11:00

    Complet: C 5A
  • Amânat

    Încuviinţează cererea formulată de consilier juridic Mihaela Lazăr-Andrei, pentru apelanta pârâtă, privind completarea probatoriului prin suplimentarea expertizei contabile. Se va efectua adresă către expertul Bunoiu Dumitru , pentru completarea raportului de expertiză şi, în raport de actele dosarului şi, eventual, alte documente puse la dispoziţie de părţi sau organele abilitate, va efectua şi depune lucrarea, cu următoarele obiective: - să se explice detaliat în ce constau cele două modalităţi de calcul a eficienţei economice; - să întocmească o variantă în care să fie expus calculul eficienţei economice a invenţiei şi drepturile ce li se cuvin reclamanţilor, aplicând modalitatea de calcul făcută de experţii Albulescu Dumitru şi Drăgotescu C-tin, în dosarul nr.140/CIV/2006 al Tribunalului Gorj. Va pune în vedere expertului Bunoiu Dumitru să depună suplimentul la expertiză cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată, potrivit dispoziţiilor art.209 Cod procedură civilă. Fixează onorariul provizoriu pentru expert in cuantum de 600 lei, în sarcina apelantei pârâte, sub sancţiunea decăderii din probă. Pune în reprezentantului apelantei pârâte Societatea Naţională a Lignitului Oltenia SA să achite onorariul stabilit de instanţă şi să facă dovada în acest sens.

  • Sedinta din data de 19.03.2009 la ora 11:00

    Complet: C 5A
  • Amânat

    Respinge cererea pentru efectuarea unei contraexpertize tehnice. Încuviinţează cererea de amânare pentru observarea înscrisului depus la acest termen la dosar, cerere formulată de chemata în garanţie.

  • Sedinta din data de 19.02.2009 la ora 11:00

    Complet: C 5A
  • Amânat

    ÎNCHEIERE NR.5 Respinge cererea. ÎNCHEIERE. Încuviinţează cererile de amânare formulate în cauză. Se vor comunica motivele de apel şi întâmpinarea formulate de apelanţii reclamanţi către apelanta pârâtă. De asemenea, se vor comunica motivele de apel şi întâmpinarea formulate de apelanţii reclamanţi, precum şi motivele de apel formulate de apelantul pârât către intimata chemată în garanţie, cu menţiunea de a se depune întâmpinare, potrivit dispoziţiilor art.1141 alin.2 Cod procedură civilă. Pune în vedere apărătorului apelanţilor reclamanţi să depună la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înainte de termenul de judecată acordat de instanţă, copie după raportul de expertiză întocmit de experţii Drăgotescu C. şi Albulescu D. în dosarul nr. 140/2006 al Tribunalului Gorj.

Flux dosar


Actualizare GRPD