Dosar 661/248/2009 din 11.12.2009

alte cereri expertiză evaluare imobil - comisie rogatorie


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 661/248/2009
Data dosar:
11.12.2009
Instanta:
Judecătoria Întorsura Buzăului
Departament:
-
Obiect:
alte cereri expertiză evaluare imobil - comisie rogatorie
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 07.04.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Încheiere

    Instanţa dispune comunicarea către Judecătoria Braşov a raportului de expertiză în specialitatea construcţii efectuat de expert Adumitroaei Genoveva. Dispune citarea părţilor cu menţiunea să achite diferenţa de onorariu expert în cuantum de 600 lei fiecare. Pronunţată în şedinţa publică din 7 aprilie 2010.

  • Sedinta din data de 03.03.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amânat

    Amână judecata cauzei la data de 7 aprilie 2010, dată pentru care se citează părţile, reclamanta cu menţiunea de a achita avansul pentru onorariul d-nei expert Adumitroaiei Genoveva, în sumă de 250 lei şi de a depune la dosarul cauzei chitanţa doveditoare. Se revine cu adresă către dna expert Adumitroaiei Genoveva – sub sancţiunea art.108^1 alin.1 pct.2 lit.c) C.proc.civ. - pentru a i se aduce la cunoştinţă termenul de depunere a raportului de expertiză în specialitatea construcţii, obiectivul expertizei şi că s-a stabilit în sarcina părţilor achitarea unui avans în sumă de 500 lei. De asemenea, se revine cu adresă către reclamanta L**** C******* pentru a i se pune în vedere să achite până la următorul termen de judecată suma de 250 lei, pentru d-na expert Adumitroaiei Genoveva în contul Biroului Local de Expertize Tehnice Judiciare şi Contabile Covasna - COD IBAN: RO83CECECV0137RON0047548, deschis la CEC Sf. Gheorghe şi să depună la dosarul cauzei dovada achitării avansului, cu menţiunea că în cazul în care nu se va conforma dispoziţiilor instanţei va fi sancţionată cu amendă. Se revine cu adresă către Judecătoria Braşov pentru a i se aduce la cunoştinţă că reclamanta nu a făcut dovada achitării avansului pentru onorariul d-nei expert Adumitroaiei Genoveva, motiv pentru care cauza a suferit amânare şi se comunică o copie a încheierii de şedinţă. Pronunţată în şedinţa publică din 03 martie 2010.

  • Sedinta din data de 03.02.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amânat

    Văzând că raportul de expertiză în specialitatea construcţii nu a fost depus la dosarul cauzei şi că nu a fost făcută dovada achitării de către părţi a avansului pentru onorariul d-nei expert Adumitroaiei Genoveva, amână judecata cauzei la data de 03 martie 2010, dată pentru care se citează părţile cu menţiunea de a achita avansul pentru onorariul d-nei expert Adumitroaiei Genoveva în sumă de 250 lei şi de a depune la dosarul cauzei chitanţele doveditoare. Se revine cu adresă către dna expert Adumitroaiei Genoveva – sub sancţiunea art.108^1 alin.1 pct.2 lit.c) C.proc.civ. - pentru a i se aduce la cunoştinţă termenul de depunere a raportului de expertiză în specialitatea construcţii, obiectivul expertizei şi că s-a stabilit în sarcina părţilor achitarea unui avans în sumă de 500 lei. De asemenea, se revine cu adrese către reclamanta L**** C******* şi pârâta R*** M****** pentru a li se pune în vedere să achite până la următorul termen de judecată suma de 250 lei fiecare, pentru d-na expert Adumitroaiei Genoveva în contul Biroului Local de Expertize Tehnice Judiciare şi Contabile Covasna - COD IBAN: RO83CECECV0137RON0047548, deschis la CEC Sf. Gheorghe şi să depună la dosarul cauzei dovada achitării avansului. Se revine cu adresă către Judecătoria Braşov pentru a i se aduce la cunoştinţă că părţile nu au făcut dovada achitării avansului pentru onorariul d-nei expert Adumitroaiei Genoveva, motiv pentru care cauza a suferit amânare şi se comunică o copie a încheierii de şedinţă.

  • Sedinta din data de 06.01.2010 la ora 09:00

    Complet: Complet 3
  • Amânat

    Văzând dispoziţiile art.169 C.proc.civ. şi solicitarea Judecătoriei Braşov de efectuare, prin comisie rogatorie, a raportului de expertiză în specialitatea construcţii în dosarul civil nr.13882/197/2008, amână judecata cauzei la data de 03 februarie 2010, dată pentru care se citează părţile. Desemnează pe dna expert Adumitroaiei Genoveva pentru efectuarea în cauză a raportului de expertiză în specialitatea construcţii, având ca obiectiv evaluarea imobilului construcţie şi teren aferent, situate în comuna Barcani, nr.608, judeţul Covasna, sens în care se emite adresă către dna expert Adumitroaiei Genoveva pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost desemnată în cauză să întocmească expertiza în specialitatea construcţii, obiectivul expertizei şi că s-a stabilit în sarcina părţilor achitarea unui avans în sumă de 500 lei. Stabileşte avansul pentru onorariul d-nei expert Adumitroaiei Genoveva la suma de 500 lei şi pune în vedere părţilor să achite fiecare câte 250 lei până la următorul termen de judecată şi să depună dovada achitării avansului la dosarul cauzei, sens în care se vor emite adrese către părţi pentru a se conforma acestor dispoziţii. Se emite adresă către Tribunalul Covasna – Biroul Local de Expertize Judiciare Tehnice şi Contabile pentru a i se aduce la cunoştinţă că a fost desemnată dna expert Adumitroaiei Genoveva pentru a efectua expertiza în specialitatea construcţii, avansul stabilit şi termenul de depunere a lucrării. Se emite adresă către Judecătoria Braşov pentru a i se comunica măsurile dispuse de instanţă şi o copie a încheierii de şedinţă.

Flux dosar


Actualizare GRPD