S* N** L****** I** S* C* S***** P********** A*** L* C*** A** E**** R***
CreditorS* P*** P******* S**
DebitorB**** T*********** S*** S******** C*** N*****
CreditorS*** C******** R********* C****** C** S**
CreditorI** M****
CreditorAdmite cererea formulată de lichidatorul judiciar şi dispune închiderea procedurii de faliment a debitoarei Paul Pamfilie S.R.L.
Hotarare 307/2015 din 02.04.2015Pentru soluţionarea cererii de închidere a procedurii.
Incheiere de sedinta din 26.02.2015Pune în vedere lichidatorului judiciar să analizeze cererea formulată de creditoarea Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov- Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Mureş pentru stingerea cu prioritate, în conformitate cu disp.art. 64 alin.6 din Legea nr. 85/2006, a sumei de 96.862 lei, să îşi exprime poziţia privitor la aceasta şi să notifice concluzia sa către creditoare. Lichidatorul judiciar va continua demersurile pentru recuperarea creanţelor deţinute de debitoare. Pentru prezentarea următorului raport de către lichidatorul judiciar, judecătorul sindic stabileşte un nou termen la data de 26 februarie 2015.
Incheiere de sedinta din 06.11.2014Ia act de faptul că potrivit celor învederate de lichidator în cuprinsul raportului de activitate depus la dosarul cauzei, s-au continuat demersurile de recuperare a creanţelor, iar hotărârea de angajare a răspunderii personale a rămas irevocabilă. Dispune afişarea tabelului definitiv consolidat actualizat de obligaţii al debitoarei la uşa instanţei. Pentru prezentarea următorului raport de către lichidatorul judiciar, judecătorul sindic stabileşte un nou termen la data de 06.11.2014, urmând ca lichidatorul să continue demersurile pentru recuperarea creanţelor deţinute de debitoare şi să înregistreze la dosar rapoartele de activitate.
Incheiere de sedinta din 05.06.2014Ia act de conţinutul raportului de activitate depus de lichidator, urmând ca acesta să continue demersurile pentru recuperarea creanţelor deţinute de debitoare astfel cum a arătat în cuprinsul raportului. Lichidatorul va întocmi raportul trimestrial pentru termenul din data de 05 iunie 2014.
Incheiere de sedinta din 06.03.2014Ia act de cele prezentate de lichidator în raportul de activitate în ceea ce priveşte demersurile efectuate pentru recuperarea sumelor datorate de A.V. Tupo Distribution S.R.L. şi Societatea Unanim S.R.L., urmând să fie continuate demersurile în acest scop. Pentru prezentarea următorului raport de către lichidator în conformitate cu disp.art. 122 din Legea nr. 85/2006, judecătorul sindic stabileşte un nou termen la data de 06 martie 2014.
Incheiere de sedinta din 28.11.2013Ia act de cele prezentate de lichidator în raportul de activitate în ceea ce priveşte demersurile efectuate pentru recuperarea sumelor datorate de A.V. Tupo Distribution S.R.L. şi S.C. Unanim S.R.L., urmând să fie continuate demersurile în acest scop. Pentru prezentarea următorului raport de către lichidator cu privire la demersurile întreprinse în cadrul procedurii judecătorul sindic stabileşte un nou termen la data de 28 noiembrie 2013.
Incheiere de sedinta din 05.09.2013Ia act de cele prezentate de lichidator în raportul de activitate în ceea ce priveşte demersurile efectuate pentru recuperarea sumei datorate de A.V. Tupo Distribution S.R.L., urmând să fie continuate demersurile în acest scop. Ia act de faptul că nu s-au propus fonduri spre distribuire, întrucât nu există disponibil în contul debitoarei. Pentru prezentarea următorului raport de către lichidator cu privire la recuperarea creanţei de la A.V. Tupo Distribution S.R.L.,judecătorul sindic stabileşte un nou termen la data de 05 septembrie 2013 .
Incheiere de sedinta din 18.04.2013Pune în vedere lichidatorului să asigure publicarea raportului de activitate întocmit în conformitate cu disp.art. 21 alin.1 din Legea nr. 85/2006 în Buletinul procedurilor de insolvenţă şi să depună la dosar dovada în acest sens. Pentru prezentarea următorului raport de către lichidator cu privire la recuperarea creanţei de la A.V. Tupo Distribution S.R.L.,judecătorul sindic stabileşte un nou termen la data de 18.04.2013 .
Incheiere de sedinta din 31.01.2013continuare procedură recuperare creanţe
rămânere irevocabilă sentinţă angajare
ramanere irevocabilă sentinţa angajare
CONITNUARE PROCEDURĂ
continuare procedură
În vederea soluţionării cererii de angajare a răspunderii personale a pârâtului Paul Pamfilie, cerere înregistrată sub numărul de dosar 1189/1371/2011 cu termen de judecată la data de 28 aprilie 2011, stabileşte în cadrul procedurii termen la data de 15 septembrie 2011. Pune în vedere lichidatorului să depună la dosar raportul cu privire la demersurile întreprinse în cadrul procedurii precum şi măsurile care se impun a fi luate în procedură precum şi dovada convocării şedinţei adunării creditorilor având ca ordine de zi avansarea de către aceştia a sumelor necesare în vederea executării sentinţei de angajare
În vederea continuării procedurii de recuperare a creanţelor datorate debitoarei şi pentru prezentarea raportului cu privire la derularea procedurii de faliment stabileşte termen la data de 31 martie 2011.
rămânerii soluţionării irevocabile a cererii de angajare a răspunderii personale a administratorului pârât ce formează obiectul dosarului nr. 762/1371/2010 şi în vederea continuării procedurii de recuperare a creanţelor datorate debitoarei şi pentru prezentarea raportului cu privire la derularea procedurii de faliment va stabili termen la data de 16 septembrie 2010. Va lua act de cererea formulată de mandatarul SC COLECTARE RECUPERARE CREANŢE CRC SRL prin care solicită înlocuirea cedentului SC CREDIT EUROPE BANK ROMANIA SA şi în consecinţă va dispune înlocuirea în citativ a cedentului cu mandatarul.
Stabileşte termenul pentru continuarea procedurii de recuperare a creanţelor datorate debitoarei şi pentru prezentarea raportului cu privire la derularea procedurii de faliment va stabili termen la data de 22 aprilie 2010
Admite excepţia lipsei de interes invocată de lichidatorul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL, cu sediul în Iaşi, str. Lascăr Catargi, nr. 22, jud. Iaşi. Respinge ca fiind lipsită de interes cererea de repunere în termenul de declarare a creanţei promovate de creditoarea A.V. TUPO DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul în Craiova, str. Paşcani, nr.4, bl.18, ap.18, jud. Dolj. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare. Stabileşte un nou termen pentru prezentarea următorului raport la data de 11.02.2010.
Stabileşte termenul pentru soluţionarea cererii formulate de creditoarea A.V. TUPO DISTRIBUTION S.R.L privind repunerea în termenul de înregistrare a declaraţiei de creanţă la data de 17.12.2009. Stabileşte în sarcina creditoarei obligaţia procesuală de a timbra cererea conform dispoziţiilor Legii nr. 146/1997, cu suma de 120 lei şi timbre judiciare în valoare de 0,30 lei, sub sancţiunea anulării cererii ca netimbrate, urmând ca obligaţia să fie adusă la cunoştinţa părţii. Pune în vedere creditoarei să motiveze cererea şi dispune citarea acestei părţi. Confirmă lichidatorul Management Reorganizare Lichidare Iaşi SPRL. Ia act de componenţa comitetului creditorilor, care va fi format din Banca Transilvania Sucursala Cluj Napoca, D.G.F.P. Mureş şi Piraeus Bank Romania S.A. Stabileşte nivelul remuneraţiei lichidatorului la cel din hotărârea de deschidere a procedurii falimentului, respectiv la nivelul a trei salarii medii pe economie, urmând ca suma să fie achitată din fondul de lichidare prevăzut de disp.art. 4 alin.4 din Legea nr. 85/2006. În măsura în care lichidatorului îi vor fi comunicate acte, acesta va face referire la măsurile efectuate pentru recuperarea creanţelor debitoarei. Respinge excepţia invocată de lichidatorul Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în loc. Iaşi, str. Lascăr Catargi, nr. 22, jud. Iaşi privind tardivitatea contestaţiei promovate de creditoarea Piraeus Bank România S.A. Respinge ca nefondată contestaţia promovată de creditoarea S.C. Piraeus Bank România S.A. împotriva tabelului preliminar de obligaţii întocmit în cadrul procedurii de faliment a debitoarei S.C. Paul Pamfilie S.R.L., cu sediul în Luduş, str. Garofiţei, bl.16, sc. D, ap. 6, jud. Mureş. Dispune întocmirea de către lichidatorul Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. a tabelului definitiv de obligaţii potrivit celor de mai sus şi înregistrarea la Tribunal în vederea afişării . Executorie. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare .
Aprobă raportul întocmit de Management Reorganizare şi Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul social în Iaşi, str. Lascăr Catargi, nr. 22, jud. Iaşi, având nr. RSP 0120 , în calitate de administratorul judiciar a S.C. Paul Pamfilie S.R.L., cu sediul în Luduş, str.Garofiţei, bl.16, sc. D, ap.6, jud. Mureş, având nr. de înmatricularea J26/102/2004, reprezentat prin administrator Paul Pamfilie. Dispune deschiderea procedurii simplificate împotriva debitoarei a S.C. Paul Pamfilie S.R.L., cu sediul în Luduş, str.Garofiţei, bl.16, sc. D, ap.6, jud. Mureş, având nr. de înmatricularea J26/102/2004. Dispune intrarea în faliment în procedură simplificată şi dizolvarea societăţii debitoare S.C. Paul Pamfilie S.R.L. Constată că, dreptul de administrare al debitoarei a fost ridicat prin Sentinţa nr. 1547/2009. Desemnează în calitate lichidator Management Reorganizare şi Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul social în Iaşi, str. Lascăr Catargi, nr. 22, jud. Iaşi, având nr. RSP 0120. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la nivelul a trei salarii medii pe economie. Stabileşte în sarcina lichidatorului, atribuţiile prevăzute de art.25 alin.1 lit. a, b, c, d ,e, f, g, h, i, j, k, l, m, n din Legea 85/2006, . Dispune sigilarea şi inventarierea bunurilor din averea debitoarei falite de către lichidator. Stabileşte în sarcina lichidatorului atribuţia de a trimite o copie de pe sentinţa de deschidere a procedurii, autorităţilor şi instituţiilor care ţin registrele de publicitate pentru bunurile supuse transcripţiei, inscripţiei sau înregistrării in aceste registre, spre a se face menţiune în ceea ce priveşte bunurile aflate în patrimoniul debitorului. Dispune notificarea deschiderii procedurii falimentului de către lichidator, debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş, în vederea efectuării menţiunii în Registrul Comerţului cu privire la deschiderea procedurii şi nominalizarea lichidatorului, precum şi tuturor băncilor la care debitorul are conturi deschise. Dispune, băncilor la care debitorul are disponibil în conturi, să nu dispună de acestea, fără un ordin al lichidatorului, sub sancţiunea dispoziţiilor prev. de art.48 alin.2 din Legea 85/2006. Menţine termenele stabilite prin Sentinţa nr. 1547/2009, pentru înregistrarea declaraţiilor de creanţă la data de 24 august 2009 data poştei, termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 28 septembrie 2009, termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 22 octombrie 2009. Dispune trimiterea notificărilor către toţi creditorii debitorului, de către lichidator. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare.
Admite cererea formulată de creditoarea, S.C. NBG Leasing IFN S. A. cu sediul procesual ales în Bucureşti Şos. nr. 17, bloc 17, sc. B, etaj 1,ap. 32 sector 2 având nr. de înmatriculare J40/14247/2007, cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea S.C. Paul Pamfilie S.R.L. având nr. de înmatriculare J26/102/2004 cu sediul în Luduş str. Garofiţei bl.16,sector D, ap.6, jud. Mureş reprezentat prin administratorul Pamfilie Paul . Constată că, debitoarea S.C. Paul Pamfilie S.R.L. având nr. de înmatriculare J26/102/2004 cu sediul în Luduş str. Garofiţei bl.16,sector D, ap.6, jud. Mureş, este în stare de insolvenţă. Dispune deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea S.C. Paul Pamfilie S.R.Lavând nr. de înmatriculare J26/102/2004 cu sediul în Luduş str. Garofiţei bl.16,sector D, ap.6, jud. Mureş . Indisponibilizează părţile sociale deţinute la debitoare de administratorul statutar. Pune în vedere debitorului să depună la dosarul cauzei, în termen de 10 zile de la primirea notificării, actele şi informaţiile prev.de art.28 alin.1 din Legea 85/2006. Atrage atenţia debitoarei asupra dispoziţiilor art. 147 din Legea 85/2006 potrivit căreia constituie infracţiune fapta reprezentantului legal al debitorului de a nu pune la dispoziţia administratorului judiciar actele prev. de art. 28 alin. 1 lit a-f din acelaşi act normativ. Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. cu sediul profesional în loc. Iaşi str. Lascăr Catargi nr. 22, jud.Iaşi, nr. RSP 0120. Ridică debitorului dreptul de administrare, constând în dreptul de a-şi conduce activitatea , de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Stabileşte în sarcina administratorului judiciar atribuţiile generale prevăzute de art.20 alin.1 lit. a, b, c, d ,e, f, g, h, i, j, k, l, m, n din Legea 85/2006 acordând atenţie deosebită următoarelor atribuţii: 1. Conducerea activităţii curente a debitoarei, efectuarea plăţilor care se încadrează în condiţiile obişnuite de exercitare a activităţii curente, cu obligaţia de a informa judecătorul sindic despre aceste operaţiuni în cadrul raportului lunar ce se va întocmi în conformitate cu prevederile art.21 din Legea nr.85/2006 - art.20 alin.1lit.a) din Legea nr.85/2006. 2. Convocare comitetului creditorilor pentru autorizarea efectuării actelor şi operaţiunilor care depăşesc condiţiile de exercitare a activităţii curente potrivit disp. art.49 alin.2 din Legea nr.85/2006. 3. Întocmirea şi păstrarea în mod regulat a unei liste cuprinzând toate actele şi operaţiunile încheiate după deschiderea procedurii, cu precizarea naturii şi valorii acestora şi a elementelor de identificare a contractanţilor - art.46 alin.2 din Legea nr.85/2006. 4. Analizarea activităţii debitorului şi promovarea acţiunilor în anulare în conformitate cu dispoziţiile art. 80 din Legea 85/2006. 5. Denunţarea sau menţinerea contractele în derulare, în vederea creşterii la maximum a averii debitorului. Stabileşte remuneraţia provizorie a administratorului judiciar, aferentă perioadei de observaţie la nivelul a trei salarii medii pe economie. Stabileşte în sarcina administratorului judiciar atribuţia de a întocmi şi de a înregistra la Tribunal, până la data de 20 iulie 2009, raportul prev. de art. 54 din Legea 85/2006, prin care să propună fie intrarea debitoarei în procedură simplificată fie continuarea perioadei de observaţie, precum şi termenul pentru dezbaterea acestei propuneri, la data de 20 august 2009. Stabileşte în sarcina administratorului judiciar atribuţia de a trimite o copie de pe sentinţa de deschidere a procedurii, autorităţilor şi instituţiilor care ţin registrele de publicitate pentru bunurile supuse transcripţiei, inscripţiei sau înregistrării in aceste registre, spre a se face menţiune în ceea ce priveşte bunurile aflate în patrimoniul debitorului, precum şi băncilor la care debitoarea are conturi deschise. Dispune, băncilor la care debitorul are disponibil în conturi, să nu dispună de acestea, fără un ordin al administratorului judiciar, sub sancţiunea dispoziţiilor prev. de art.48 alin.2 din Legea 85/2006. Stabileşte în sarcina administratorului judiciar atribuţia de a convoca adunarea asociaţilor debitoarei în termen de 20 zile de la data primirii notificării, în vederea desemnării administratorului special. Dispune trimiterea notificărilor prev. de art. 61 din Legea 85/2006 debitoarei, creditorilor precum şi Oficiului Registrului Comerţului unde debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii privind deschiderea procedurii insolvenţei, de către administratorul judiciar, scop în care stabileşte următoarele termene: Stabileşte termenul limită pentru înregistrarea declaraţiilor de creanţă la data de 24 august 2009, data poştei. Stabileşte termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la data de 28 septembrie 2009. Stabileşte termenul în continuare pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la data de 22 octombrie 2009. Stabileşte termenul pentru prezentarea de către lichidator a raportului cu privire la cauzele şi motivele insolvenţei, raport care va cuprinde şi situaţia actelor juridice susceptibile de anulare potrivit dispoziţiilor art. 80 şi următoarele din Legea 85/2006, la data de 22 octombrie 2009. Stabileşte în sarcina lichidatorului atribuţia de a convoca prima şedinţă a adunării creditorilor în termen de 5 zile de la afişarea tabelului preliminar, la data, ora şi locaţia stabilită de lichidator, având următoarea ordine de zi: confirmarea administratorului judiciar desemnat de judecătorul sindic şi a remuneraţiei acestuia, alegerea comitetului , dezbaterea propunerii de intrare în faliment formulată potrivit dispoziţiilor art. 59 alin. 2 din Legea 85/2006. Împotriva hotărârii adunării creditorilor, creditorii pot formula contestaţie, în termen de 5 zile, de la data adunării creditorilor. Creditorul care deţine cel puţin 50% din valoarea totală a creanţelor poate să decidă fără consultarea adunării creditorilor desemnarea unui administrator judiciar, ori să îl confirme pe cel provizoriu şi să îi stabilească remuneraţia. Decizia creditorului majoritar absolut, poate fi contestată de ceilalţi creditori, pentru motive de nelegalitate, în 3 zile de la publicarea acesteia în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Stabileşte termenul pentru confirmarea administratorului judiciar de către judecătorul sindic în conformitate cu dispoziţiile art.19 alin. 3,4 din Legea 85/2006, pentru data de 22 octombrie 2009. Dispune deschiderea de către administratorul judiciar a unui cont la o unitate bancară, din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii. Eventualele disponibilităţile băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar. Dispune înscrierea în Registrul Comerţului a menţiunii privind deschiderea procedurii insolvenţei şi nominalizarea administratorului judiciar. Dispune notificarea societăţii Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L privind desemnarea în calitate de administrator judiciar. Cu drept de recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 18 iunie 2009.
Cererea formulată de creditoare se comunică debitoarei, care va fi înştiinţată de prevederile art. 33 din legea 85/2006, potrivit celor mai sus menţionate. Emiterea adresei descrise mai sus către creditoare. Se citează părţile. Stabileşte un nou termen la data de 18 iunie 2009. Pronunţată în şedinţa publică din data de 25 mai 2009.