Dosar 8661/86/2009 din 17.12.2009

procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată rejudecare


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 8661/86/2009
Data dosar:
17.12.2009
Instanta:
Tribunalul Suceava
Departament:
Secţia de contencios administrativ şi fiscal
Obiect:
procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată rejudecare
Categorie:
Faliment
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 16.09.2011 la ora 9:00

    Complet: C2FF com
  • respinge cererea

    Respinge, ca nefondată, cererea de antrenare a răspunderii materiale a pârâtei TURCANU EMANUELA, domiciliată în localitatea Cornu Luncii nr. 45, Comuna Cornu Luncii, jud. Suceava. Aprobă raportul administratorului judiciar MULTICONSULT IPURL, cu sediul în Municipiul Suceava, str. Universităţii nr. 8 A, sc. C, ap. 5-6, jud. Suceava. În temeiul art. 131 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune închiderea procedurii insolvenţei debitorului SC MOLDOMILCH SRL, cu sediul în sat Cornu Luncii nr. 45, Comuna Cornu Luncii, jud. Suceava, cod de identificare fiscală 10230627, număr de ordine în registrul comerţului J33/89/1998. Dispune radierea debitorului din registrul comerţului. În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, descarcă pe administratorul judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi, cu excepţia celei de a declara recurs împotriva hotărârii prin care a fost respinsă cererea de antrenare a răspunderii materiale. Respinge, ca nefondată, cererea administratorului judiciar de acordare a onorariului. În temeiul art.135 din Legea privind procedura insolvenţei, dispune notificarea prezentei sentinţe debitorului, creditorilor, administratorului special, Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice, Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru efectuarea menţiunii de radiere, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Definitivă şi executorie. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16 septembrie 2011.

  • Sedinta din data de 31.05.2011 la ora 9:00

    Complet: C2FF com
  • Amână cauza

    Pentru justa soluţionare a cauzei îi va pune în vedere administratorului judiciar să completeze raportul final cu descrierea activităţii desfăşurate de la data depunerii anteriorului raport şi până în prezent, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor.

  • Sedinta din data de 29.03.2011 la ora 9:00

    Complet: C2FF com
  • Amână cauza

    Faţă de împrejurarea că administratorul judiciar la data de 14 februarie 2011 a afişat la uşa instanţei planul de distribuire a sumei de 5.637 lei, încasată în urma valorificării activelor debitorului şi împotriva acestuia nu au fost formulate contestaţii, în temeiul dispoziţiilor art. 122 şi următoarele din Legea nr. 85/2006, va dispune aprobarea acestuia şi îi va pune în vedere practicianului în insolvenţă să procedeze la efectuarea plăţilor. Considerând întemeiată cererea administratorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să verifice dacă creditorul AJOFM Suceava deţine sau nu documente justificative cu privire la creanţa pretinsă, va fixa un nou termen de continuare a procedurii, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor.

  • Sedinta din data de 15.02.2011 la ora 9:00

    Complet: C2FF com
  • Amână cauza

    Faţă de precizările reprezentantei administratorului judiciar, va lua act de transferul întregului portofoliu de insolvenţă, a creanţelor şi a activelor deţinute de practicianul în insolvenţă CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢĂ „ECONOMIST CĂLIN OVIDIU” către practicianul în insolvenţă MULTICONSULT IPURL, cu sediul în Suceava, str. Universităţii nr. 8 A, sc. C, ap. 5-6, jud. Suceava şi va dispune rectificarea citativului şi comunicarea tuturor actelor de procedură noului practician în insolvenţă. Faţă de înscrisurile depuse la dosar, pentru a curge termenul în care creditorii pot contesta planul de distribuire, va fixa un nou termen de continuare a procedurii, urmând a proroga discuţiile asupra planului de distribuire şi asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor.

  • Sedinta din data de 30.11.2010 la ora 09:00

    Complet: C2FF com
  • Amână cauza

    Motivat de faptul că, urmare a casării, cu trimitere pentru rejudecare, de către Curtea de Apel Suceava a sentinţei comerciale nr. 647/23 iunie 2009 a Tribunalului Suceava (prin care s-a dispus închiderea procedurii faţă de debitor şi radierea acestuia), era obligaţia practicianului în insolvenţă de a informa Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru a face menţiunile necesare, în temeiul dispoziţiilor art. 723 Cod procedură civilă, va respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a debitorului, invocată de administratorul judiciar, ca nefondată. Pentru a da posibilitatea administratorului judiciar să valorifice activele debitorului, va fixa un nou termen de continuare a procedurii şi îi va da dispoziţie să depună o informare privind stadiul vânzării, urmând a proroga discuţiile asupra cererii de antrenare a răspunderii materiale pentru termenul de judecată viitor.

  • Sedinta din data de 07.09.2010 la ora 9:00

    Complet: C2FF com
  • Amânat

    Faţă de înscrisurile depuse, va lua act de hotărârea adunării creditorilor, cuprinsă în procesul verbal al adunării creditorilor din data de 6 septembrie 2010, prin care : a fost aprobat raportul de evaluare a bunurilor mobile ale debitorului la suma totală de 4.546 lei (fără TVA); a fost aprobată metoda de vânzare prin licitaţie publică, de la preţul de adjudecare determinat prin raportul de evaluare şi va dispune efectuarea vânzării. Considerând întemeiată cererea administratorului judiciar, pentru a-i da acestuia posibilitatea să valorifica activele debitorului, va fixa un nou termen de continuare a procedurii.

  • Sedinta din data de 13.04.2010 la ora 12:00

    Complet: C2FF com
  • Amânat

    Pentru justa soluţionare a cauzei, faţă de indicaţiile cuprinse în considerentele deciziei comerciale nr. 1932/6.11.2009 a Curţii de Apel Suceava, îi va da dispoziţie administratorului judiciar să verifice dacă la sediul debitoarei se află bunuri care pot fi valorificate şi, în cazul în care s-au încasat creanţe de la debitorii societăţii, să indice cum au fost utilizate aceste sume de bani şi să completeze în mod corespunzător raportul final.

  • Sedinta din data de 23.02.2010 la ora 9:00

    Complet: C1FF com
  • Amânat

    Pentru ca administratorul judiciar să verifice înscrisurile depune de debitoare la dosarul Curţii de Apel Suceava, pentru identificarea, evaluarea şi valorificarea bunurilor existente în patrimoniul debitoarei;

Flux dosar


Actualizare GRPD