Dosar 2090/331/2009* din 23.12.2010

uzucapiune


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2090/331/2009*
Data dosar:
23.12.2010
Instanta:
Judecătoria Vălenii de Munte
Departament:
Sectia Civila
Obiect:
uzucapiune
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Recurs

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 13.05.2010 la ora 08:30

    Complet: 6 F Civil - joi
  • Soluţionare

    Respinge acţiunea, ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13.05.2010.

  • Sedinta din data de 01.04.2010 la ora 08:30

    Complet: 6 F Civil - joi
  • Încheiere

    Ia act că părţile nu formulează obiecţiuni la raportul de expertiza tehnică topografică –Băiuţă Nicolae şi nici la raportul de expertiza construcţii – Gheorghiu Nicolae . Pune în vedere reclamantilor, prin reprezentant legal să completeze taxa judiciară de timbru cu încă 267,57 lei şi timbre judiciare în valoare de 3,6 lei. Acordă termen la data de 13 mai 2010 ,în cunoştinţa părţilor. Pronunţată în şedinţă publică , astăzi , 01 aprilie 2010 .

  • Sedinta din data de 25.02.2010 la ora 08:30

    Complet: 6 F Civil - joi
  • Încheiere

    Amânarea cauzei la data de 01 aprilie 2010 , pentru când părţile au termen în cunoştinţă. Prorogă discutarea raportului de expertiză tehnică topografică –Băiuţă Nicolae şi a raportului de expertiză construcţii Gheorghiu Nicolae la termenul următor. Pune în vedere reclamanţilor să completeze taxa judiciară de timbru în funcţie de valorile stabilite în rapoartele de expertiză efectuate. Pronunţată în şedinţă publică , azi , 25 februarie 2010 .

  • Sedinta din data de 14.01.2010 la ora 08:30

    Complet: 6 F Civil - joi
  • Încheiere

    În temeiul disp. art. 202 c.pr.civilă , instanţa procedează la tragerea la sorţi a expertului în specialitatea topografie respectiv construcţii , din listele comunicate instanţei de către Biroul Local de Expertize Tehnice şi Contabile de pe Lângă Tribunalul Prahova(f. 20,21). Desemnează expert topograf pe dl.Băiuţă Nicolae,iar constructor-dl. pe Gheorghiu Nicolae , cărora li se vor efectua adrese prin care vor fi înştiinţati asupra desemnării , să aibă în vedere obiectivele stabilite la termenul din data de 3 decembrie 2009(f.17). Se va aduce la cunoştinţă experţilor desemnaţi , să întocmească şi să depună lucrarea cu respectarea termenului prev. de art. 208-209 c.pr.civilă şi cu menţiunea că onorariile au fost achitate ,chitanţele fiind depuse la dosar , în original. Se va înştiinţa Biroul Local de Expertize Prahova asupra desemnării expertului topograf - Băiuţă Nicolae şi constructor – Gheorghiu Nicolae şi se va solicita să se ia măsurile necesare în vederea depunerii în termen legal a celor două expertize dispuse. Pune în vedere reclamantilor ,prin reprezentantul legal, ca până la termenul următor să depună la dosar acte de stare civilă pentru toate părţile, sub sancţiunea suspendării . Acordă termen la data de 25 februarie 2010 , pentru când părţile au termen în cunoştinţă. Pronunţată în şedinţă publică , azi , 14 ianuarie 2010 .

  • Sedinta din data de 03.12.2009 la ora 08:30

    Complet: 6 F Civil - joi
  • Amânat

    Constatand legale, concludente si utile probele solicitate de reclamanti, in temeiul art. 167 alin. 1 C. proc.civ; D I S P U N E : Incuviintează pentru reclamanti, in dovedirea actiunii, proba cu interogatoriul pârâtei, sens in care pune in vedere acesteia să se prezinte la următorul termen de judecată in vederea administrării probei cu interogatoriu, proba testimonială cu doi martori – Dumitran Stelian si Chelba Lucretia, care vor fi citati la domiciliile indicate in şedinta publică de astazi. Incuviintează pentru reclamant proba cu expertiză tehnică in specialitate topografie, cu următoarele obiective: - identificarea, măsurarea, evidentierea pe schita de plan si evaluarea terenului ce formează obiectul actiunii, în suprafată de circa 1000 mp., cu vecinii : Mazilu Gheorghe, StatePetre, soseaua principală si pădure. Incuviintează pentru reclamant proba cu expertiză tehnică in specialitate constructii, cu următoarele obiective: - identificarea, măsurarea, evidentierea pe schita de plan si evaluarea constructiilor situate pe terenul ce formează obiectul actiunii, în suprafată de circa 1000 mp., cu vecinii : Mazilu Gheorghe, StatePetre, şoseaua principală şi pădure. Stabileste avans onorariu pentru expertul tehnic topograf in sumă de 500 lei si pentru expertul tehnic constructor in sumă de 500 lei. Se efectuează adresă către Biroul Local de Expertize Judiciare Tehnice si Contabile din cadrul Tribunalului Prahova prin care se solicită să comunice listele expertilor in specialitate topografie si constructii. Pune in vedere reclamantilor: - să depună la dosar, in termen de 5 zile chitantele de plată ale onorariilor expertilor, sub sanctiunea decăderii din probă; - actele de stare civilă pentru toate părtile din proces, respectiv certificatele de nastere si căsătorie . Ia act de declaratia pârâtei că nu solicită probe.

Flux dosar


Actualizare GRPD