Dosar 4818/315/2010 din 17.05.2010

grăniţuire revizuire


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4818/315/2010
Data dosar:
17.05.2010
Instanta:
Judecătoria Târgoviște
Departament:
.
Obiect:
grăniţuire revizuire
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Revizuire Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 12.12.2012 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Soluţionare

    Constată perimată cererea de revizuire

    Hotarare din 12.12.2012
  • Sedinta din data de 07.11.2012 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Amână cauza

    Amână cauza la solicitarea apărătorului intimatei, având în vedere motivele invocate la acest termen

  • Sedinta din data de 02.02.2011 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Amână cauza

    Suspendă, până când revizuienţii vor depune în scris, în două exemplare, precizările solicitate la termenul din 15.09.2010, după cum au fost explicate mai sus, acţiunea formulată de revizuienţii V**** F****** şi V**** G*******, domiciliaţi în comuna Cobia, judeţul Dâmboviţa, în contradictoriu cu intimatul G******** I******, domiciliat în comuna Tătărani, sat Căprioru, judeţul Dâmboviţa, prin care se formulează cerere de revizuire împotriva sentinţei nr.1771/23.03.2009 pronunţată de Judecătoria Târgovişte în dosar nr.642/315/2008; anularea hotărârii atacate şi suspendarea executării hotărârii supusă revizuirii până la soluţionarea cererii de revizuire. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării . Pronunţată în şedinţa publică din data de 02.02.2011

  • Sedinta din data de 08.12.2010 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Amână cauza

    Admite cererea de aminare a cauzei formulata de aparatorul revizuientilor pentru a lua cunostinta de înscrisul comunicat la acest termen în şedinţă publică. Conceptarea cu termen în cunoştinţă a revizuienţilor, conform dispoziţiilor art.153 alin.1 cod proc.civilă si a intimatului, ca fiind reprezentati, respectiv asistati de catre aparatori.

  • Sedinta din data de 20.10.2010 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Amânat

    Admite cererea de aminare a cauzei formulata de aparatorul revizuientilor pentru a lua cunostinta de raspunsul formulat cu privire la precizarile depuse. Admite cererea formulata de aparatorul intimatei, prin care solicita aminarea cauzei pentru a completa înscrisul intitulat „raspuns formulat de către G******** I****** la precizarile depuse de revizuienţi. Stabileste in sarcina aparatorului intimatei obligatia de a depune la dosar această completare, cu 5 cel puţin 5 zile inaintea termenului de judecata Conceptarea cu termen în cunoştinţă a revizuienţilor, conform dispoziţiilor art.153 alin.1 cod proc.civilă si a intimatului, ca fiind reprezentati, respectiv asistati de catre aparatori.

  • Sedinta din data de 15.09.2010 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Amânat

    Apreciaza ca este necesar a se formula atit precizarile solicitate de instanta, cit si precizari cu privire la aspectele invederate de aparatorul intimatei la termenul de azi. Stabileşte in sarcina revizuientilor, prin aparator, obligatia de a formula in scris, in doua exemplare, următoarele precizari: - să se arate dacă revizuienţii invocă reţinerea de către partea potrivnică a înscrisurilor enumerate în cererea de revizuire; - să se arate dacă aceste înscrisuri nu au putut fi înfăţişate dintr-o împrejurare mai presus de voinţa lor (iar în acest caz care este situaţia concretă pe care o invocă); - să se precizeze care sunt actele de care înţeleg să se folosească ca titlu de proprietate - să se precizeze dacă actele care sunt depuse la dosar constituie titlu de proprietate (aşa cum se susţine de către revizuienţi) - în cazul în care să dă un răspuns afirmativ celor de la liniuţa precedentă, să se precizeze care a fost motivul pentru care nu le-a prezentat în dosarul de grăniţuire şi revendicare şi să se arate dacă au fost împiedicaţi de către intimat să le prezinte. Stabileste in sarcina revizuientilor, ca, in cuprinsul acelorasi precizarilor, sa arate pe care din tezele prevăzute de art.322 pct.5 cod proc.civilă isi intemeiaza cererea de revizuire Ia act de conventia ambilor aparatori ai partilor, in sensul ca aparatorul revizuientilor a aratat ca îi va înmina un exemplar al precizarilor aparatorului intimatului, in termen util pentru a se evita o aminare a cauzei in vederea comunicarii acestora. Stabileste ca exemplarul pentru instanta, sa fie depus cu cel putin 5 zile inaintea termenului de judecata. In temeiul art.246 cod proc.civila ia act de faptul ca revizuientii au aratat ca inteleg sa renunte la cerere de suspendare a hotarii supusa revizuirii. Prezenta încheiere este cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare in ceea ce priveste renuntarea la cererea de suspendare a hotaririi supusa revizuirii. Conceptarea cu termen în cunoştinţă a revizuienţilor, conform dispoziţiilor art.153 alin.1 cod proc.civilă si a intimatului, ca fiind reprezentati, respectiv asistati de catre aparatori.

  • Sedinta din data de 16.06.2010 la ora 08:30

    Complet: C8-civil
  • Amânat

    Admite cererea de amânare a cauzei formulată de către revizuienţi pentru lipsă de apărare. Stabileşte ca la termenul următor să se pună în discuţie necesitatea formulării de precizări cu privire la acţiunea introductivă, urmând ca după ascultarea cuvântului părţilor să stabilească dacă va cere aceste precizări şi anume: dacă revizuienţii invocă reţinerea de către partea potrivnică a înscrisurilor enumerate în cererea de revizuire ori faptul că aceste înscrisuri nu au putut fi înfăţişate dintr-o împrejurare mai presus de voinţa lor (iar în acest caz care este situaţia concretă pe care o invocă). Conceptarea cu termen în cunoştinţă a revizuienţilor, conform dispoziţiilor art.153 alin.1 cod proc.civilă Citarea intimatului, conform dispoziţiilor art.85 cod proc.civilă.

Flux dosar


Actualizare GRPD