Dosar 4900/109/2010 din 28.12.2010

drepturi băneşti


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4900/109/2010
Data dosar:
28.12.2010
Instanta:
Tribunalul Argeș
Departament:
Secţia Civilă
Obiect:
drepturi băneşti
Categorie:
Litigii de munca
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 19.03.2012 la ora 8:30

    Complet: C1A-LM-FOND
  • Respinge cererea

    Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienţii Neacşa Ionel şi Dumitru Marin. Ia act că pârâta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 19 martie 2012, la Tribunalul Argeş - Secţia Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

  • Sedinta din data de 23.01.2012 la ora 12:00

    Complet: C1A-LM-FOND
  • Amână cauza

    Admite cererea apărătorului pârâtei de amânare a cauzei pentru nelegala constituire a completului de judecată de la acest termen, prin lipsa unui asistent judiciar care să reprezinte Sindicatele, dar şi pentru lipsa raportului de expertiză dispus în cauză. Amână judecarea cauzei la 19 martie 2012, despre care părţile au cunoştinţă. Revine cu adresă expertului pentru efectuarea şi depunerea lucrării de expertiză în termen legal. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 23 ianuarie 2012, la Tribunalul Argeş – Secţia Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

  • Sedinta din data de 09.11.2011 la ora 8:30

    Complet: C1A-LM-FOND
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare a cauzei formulată de apărătorul societăţii pârâte, pentru lipsa lucrării de specialitate. Emite adresă expertului Toma Sorin, pentru efectuarea lucrării, cu respectarea dispoziţiilor art. 208, 209 c.proc.civ., lucrarea având următorul obiectiv: - expertul să stabilească, în funcţie de locul de muncă şi activităţile desfăşurate de reclamant şi intervenienţi, dacă aceştia sunt îndreptăţiţi la acordarea sporului de 20% pentru condiţii nocive, precum şi dacă acest spor a fost inclus în salariul de bază, după anul 1998. Emite adresă Biroului Local de Expertize de pe lângă Tribunalul Argeş. Amână judecarea cauzei la 23 ianuarie 2012, despre care părţile au cunoştinţă. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 09 Noiembrie 2011, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet Specializat de Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

  • Sedinta din data de 21.09.2011 la ora 8:30

    Complet: C1A-LM-FOND
  • Încheiere

    Încuviinţează efectuarea unei expertize contabile, potrivit deciziei de casare nr.1325/R-CM din16 septembrie 2010 a Curţii de Apel Piteşti, având următorul obiectiv: - expertul să stabilească, în funcţie de locul de muncă şi activităţile desfăşurate de reclamant şi intervenienţi, dacă aceştia sunt îndreptăţiţi la acordarea sporului de 20% pentru condiţii nocive, precum şi dacă acest spor a fost inclus în salariul de bază, după anul 1998. Respinge obiectivele solicitate de apărătorul reclamantului şi al intervenienţilor ca nefiind utile şi pertinente soluţionării cauzei. Numeşte expert prin tragere la sorţi pe d-l expert Toma Sorin. Încuviinţează pentru pârâtă expert consilier Geta Teodorescu. Stabileşte onorariu provizoriu de câte 300 lei în sarcina reclamantului şi al intervenienţilor în interes propriu. Pune în vedere reclamantului şi intervenienţilor în interes propriu, prin apărător să depună la dosar în termen legal dovada achitării onorariului provizoriu, sub sancţiunea decăderii din probă. Emite adresă expertului Toma Sorin şi Biroului Local de Expertize de pe lângă Tribunalul Argeş numai după depunerea dovezilor de achitare a onorariului provizoriu de expert. Amână judecarea cauzei la 09 noiembrie 2011, despre care părţile au cunoştinţă. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 21 Septembrie 2011, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet Specializat de Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

  • Sedinta din data de 15.06.2011 la ora 8:30

    Complet: C1A-LM-FOND
  • Încheiere

    Având în vedere imposibilitatea de prezentare la acest termen de judecată a doi asistenţi judiciari din cadrul Tribunalului Vâlcea constată completul nelegal constituit. Revine cu adresă Tribunalului Vâlcea pentru desemnarea şi numirea a doi asistenţi judiciari în cadrul Tribunalului Argeş. Menţine în sarcina pârâtei obligaţia de a lămuri termenul „PIP”. Amână judecarea cauzei la 21 septembrie 2011, despre care părţile au cunoştinţă. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 15 iunie 2011, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet Specializat de Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

  • Sedinta din data de 20.04.2011 la ora 8:30

    Complet: C1A-LM-FOND
  • Încheiere

    Având în vedere cererile de abţinere admise constată completul nelegal constituit. Revine cu adrese către Curtea de Apel Piteşti, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, Tribunalului Vâlcea şi Consiliul Economic şi Social, pentru desemnarea şi numirea a doi asistenţi judiciari în cadrul Tribunalului Argeş. Menţine în sarcina pârâtei obligaţia de a lămurii termenul „PIP”. Amână judecarea cauzei la 15 iunie 2011, despre care părţile au cunoştinţă. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 20 aprilie 2011, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet Specializat de Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

  • Sedinta din data de 23.02.2011 la ora 8:30

    Complet: C1-LM-FOND
  • Încheiere

    Având în vedere cererile de abţinere admise constată completul nelegal constituit. Emite adrese către Curtea de Apel Piteşti, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, Tribunalului Vâlcea şi Consiliul Economic şi Social, pentru desemnarea şi numirea a doi asistenţi judiciari în cadrul Tribunalului Argeş. Amână judecarea cauzei la 20 aprilie 2011, despre care părţile au cunoştinţă. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 23 Februarie 2011, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet Specializat de Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

Flux dosar


Actualizare GRPD