Dosar 11835/95/2010 din 06.04.2011

drept de autor şi drepturi conexe


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 11835/95/2010
Data dosar:
06.04.2011
Instanta:
Curtea de Apel Craiova
Departament:
Secţia I Civilă şi pt. Cauze cu minori şi de familie
Obiect:
drept de autor şi drepturi conexe
Categorie:
Proprietate Intelectuala
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 26.01.2012 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Încheiere

    Se înaintează dosarul în vederea repartizării ciclice, potrivit prevederilor art. 99 alin. 11 din ROI, completelor de judecată ale Secţiei I Civile, aşa cum au fost aprobate prin Hotărârea Colegiului de conducere din 13.12.2011, întrucât, prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 937 din 05.12.2011, s-a dispus reorganizarea Secţiei I Civilă şi pentru cauze de minori şi de familie şi a Secţiei a II-a Civilă şi pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale din cadrul Curţii de Apel Craiova, înfiinţându-se Secţia I Civilă, iar prin aceeaşi hotărâre a Colegiului de Conducere s-a dispus desfiinţarea completelor de judecată din cadrul Secţiei I Civile şi pentru cauze de minori şi de familie.

  • Sedinta din data de 15.12.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    specialitatea termoenergetică, respectiv dl. Oprea Virgiliu. Emiterea unei adrese către expertul expertul desemnat respectiv d.l Oprea Virgiliu în vederea efectuării expertizei tehnice încuviinţată în cauză, cu obiectivele stabilite prin încheierea de şedinţă de la 24 noiembrie 2011, cu corecţiile arătate în considerentele prezentei încheieri. Se solicită să precizeze în timp util în ce măsură, pentru a răspunde tuturor obiectivelor, este nevoie de un expert specialitatea contabilitate. Se solicită totodată exprimarea unui punct de vedere şi cu privire la costul estimativ al lucrării ce urmează a fi efectuată, cât şi cu privire la durata de timp necesară efectuării expertizei în raport de modificările intervenite prin Legea nr. 202/2010 dispoziţiilor art. 201 Cod procedură civilă. Se face menţiunea că, este indicat ca încă de la numirea ca expert în cauză, să comunice instanţei problemele pe care le are, stadiul lucrării şi eventualele cauze subiective sau obiective care îl împiedică să efectueze lucrarea într-un termen rezonabil. În acest fel părţile care au interes în cauză sunt informate, iar instanţa este în măsură să ia cele mai adecvate măsuri pentru prevenirea prelungirii nejustificate a procedurii judiciare.

  • Sedinta din data de 24.11.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    Încuviinţează în totalitate obiectivele propuse de apelanţii reclamanţi, M**** C********* şi Puşcăşoiu Emilian şi următoarele obiective propuse de intimatul pârât S.C. COMPLEXUL ENERGETIC TURCENI S.A. : nr. 1, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7. Desemnează expertul înscris la poziţia nr. 22 pe lista comunicată de Biroul Local de Expertize Judiciare Tehnice şi Contabile din cadrul Tribunalului Dolj, respectiv d.na Teodorescu Mihaela. Emiterea unei adrese către expertul desemnat d.na Teodorescu Mihaela în vederea efectuării expertizei tehnice încuviinţată în cauză, cu obiectivele menţionate şi care vor fi comunicate acesteia prin fax, cu menţiunea de a-şi exprima punctul de vedere cu privire la obiectivele încuviinţate de instanţă, dacă este în măsură să comunice acest punct de vedere, fără depunerea lucrării, în sensul dacă prin specializarea pe care o are poate acoperi toate aceste obiective încuviinţate, căreia i se va adresa întrebarea de a comunica măsura în care apare necesară pentru o cercetare completă şi corectă, exprimarea şi a unor puncte de vedere în cauză de către un specialist în domeniul în care s-a realizat invenţia – energetică şi-sau contabilitatea, după caz. De asemenea se va solicita exprimarea unui punct de vedere şi cu privire la costul estimativ al lucrării ce urmează a fi efectuată, cât şi cu privire la durata de timp necesară efectuării expertizei în măsura în care nu este necesară deplasarea în acest sens la instanţă, conform modificărilor intervenite prin Legea nr. 202/2010 dispoziţiilor art. 201 Cod procedură civilă. Pune în vedere apelanţilor reclamanţi M**** C*********, P******** P******** prin apărător, avocat Marinescu Radu, să depună la dosarul cauzei precizare în privinţa criteriilor de determinare a tinderii dreptului care susţin că li se cuvine – în procente – în sensul de a se arăta în mod concret pretenţiile, precizare motivată în fapt şi drept. Pune în vedere apelanţilor reclamanţi M**** C*********, P******** P******** prin apărător, avocat Marinescu Radu, să depună la dosarul cauzei cererea de declarare a apelului care să cuprindă semnătura în original.

  • Sedinta din data de 03.11.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    Ia act de nominalizarea experţilor asistenţi - consilieri ai părţilor - în persoana d.lui Năstase Cristian - specialitatea proprietate intelectuală – nominalizat de apelanţii reclamanţi M**** C*********, P******** P********, respectiv d.na ing. Ţuluca Doina, specialitatea proprietate intelectuală/proprietate industrială, nominalizată de intimatul pârât S.C. COMPLEXUL ENERGETIC TURCENI S.A. Pune în vedere apelanţilor reclamanţi M**** C*********, P******** P******** prin apărător, avocat Popescu Carmen să depună dovada raporturilor contractuale dintre părţi şi expertul asistent. Urmează ca instanţa să definitiveze obiectivele expertizei şi să numească expertul, la termenul acordat. Grefierul va întocmi referat în sensul că s-a încercat accesarea site-ului Biroului Central de Expertize din cadrul Ministerului Justiţiei şi va lua legătura telefonic cu acest birou cu privire la obţinerea unei liste, la zi, cu experţii în specialitatea stabilită.

  • Sedinta din data de 13.10.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    Constatând că reprezentantul intimatului pârât S.C. COMPLEXUL ENERGETIC TURCENI S.A. dl. consilier juridic Popescu Mugurel s-a prezentat la toate termenele fixate de către instanţă, având în vedere şi faptul că la acest termen s-au depus propuneri pentru obiectivele expertizei de către apelanţii reclamanţi, în vederea respectării contradictorialitării şi pentru ca acestea să fie aduse la cunoştinţa tuturor părţilor şi să fie puse în discuţie, pentru a da posibilitatea părţii adverse că depună propuneri aşa cum s-a angajat la termenul anterior şi pentru a se numi expertul asistent, instanţa apreciază ca fiind necesar a amâna cauza şi a acorda un singur termen de judecată. Acordă un singur termen de judecată în sensul celor de mai sus. Admite cererea formulată de apelanţii reclamanţi M**** C*********, P******** P******** prin apărător, avocat Marinescu Radu, şi încuviinţează participarea de expert asistent – consilier al părţii - la efectuarea expertizei, al cărui nume va fi precizat în timp util. Urmează ca instanţa să definitiveze obiectivele expertizei şi să numească expertul la termenul acordat.

  • Sedinta din data de 22.09.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    Admite cererea de probatorii formulată de apelanţii reclamanţi M**** C********* şi P******** P******** prin apărător, avocat Marinescu Radu. Încuviinţează efectuarea unei expertize de specialitate în cauză de către un expert specialitatea proprietate industrială – brevete de de invenţie. Admite cererea formulată de intimatul pârât SC COMPLEXUL ENERGETIC TURCENI SA, prin consilier juridic Popescu Mugurel, şi încuviinţează participarea de expert asistent – consilier al părţii - la efectuarea expertizei, al cărui nume va fi precizat în timp util. Pune în vedere intimatului pârât SC COMPLEXUL ENERGETIC TURCENI SA, prin consilier juridic Popescu Mugurel, să depună la dosarul cauzei după alegerea expertului consilier, dovada relaţiilor contractuale cu acesta. Pune în vedere părţilor să depună, în scris, odată cunoscută specializarea expertului, propuneri pentru obiectivele expertizei, urmând ca instanţa să le definitiveze, adresa către expertul desemnat se va comunica după stabilirea completă a obiectivelor, pentru ca acesta să aibă posibilitatea reală să aprecieze asupra costului şi duratei.

  • Sedinta din data de 07.07.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    Acordă termen pentru ca apelanţii reclamanţi M**** C********* şi P******** P********, prin apărător, avocat Marinescu Radu, să formuleze şi să depună la dosarul cauzei, în scris, răspuns punctual, cu privire la excepţiile invocate de intimatul pârât SC COMPLEXUL ENERGETIC SA, prin întâmpinarea depusă la dosarul cauzei la data de 15.06.2011, punându-se în vedere acesată împrejurare. Pune în vedere apelanţilor reclamanţi M**** C********* şi P******** P********, prin apărător, avocat Marinescu Radu, să comunice în timp util răspunsul ce va fi formulat, intimatului pârât SC COMPLEXUL ENERGETIC SA.

  • Sedinta din data de 16.06.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    În temeiul învoielii părţilor, acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de conţinutul întâmpinării.

  • Sedinta din data de 26.05.2011 la ora 11:00

    Complet: C 1A
  • Amână cauza

    Acordă termen pentru comunicarea motivelor de apel şi pentru pregătirea apărării.

Flux dosar


Actualizare GRPD