Dosar 1676/230/2011 din 22.12.2011

fond funciar


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1676/230/2011
Data dosar:
22.12.2011
Instanta:
Judecătoria Filiasi
Departament:
JUDECATORIA FILIASI
Obiect:
fond funciar
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 22.08.2012 la ora 09:00

    Complet: C3v
  • Încheiere

    Conexează dosarul nr. 1676/230/2011 la dosarul nr. 1285/230/2010*.

  • Sedinta din data de 05.07.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Trimite prezenta cauză la cauza ce formează obiectul dosarului nr. 1285/230/2010* , cu termen de judecată la data de 22.08.2012 , în vederea discutării condiţiilor de conexitate . Respinge excepţia lipsei interesului intervenientului A***** A**** în prezenta cauză. Repetă procedura de citare a pârâtei Comisia Judeţeană de Fond Funciar Dolj. Acordă termen în cunoştinţă intervenientei A***** E****.

  • Sedinta din data de 21.06.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Acordă un nou termen de judecată în vederea pregătirii apărării cu privire la excepţia lipsei de interes a intervenientului Alexie Aurel în promovarea cererii de intervenţie , invocată din oficiu de instanţă. Pune în vedere reprezentantului Comisiei Locale de Fond Funciar Argetoaia să înainteze la dosar copia titlului de proprietate emis pe numele titularului Vulpescu Barbu Repetă procedura de citare a pârâtei Comisia Judeţeană de Fond Funciar Dolj. Acordă termen în cunoştinţă intervenientei A***** E****.

  • Sedinta din data de 24.05.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Încuviinţează în parte obiecţiunile formulate de intervenientul Alexie Aurel . Emite adresă către expertul tehnic judiciar pentru a identifica, aşa cum i s-a pus în vedere şi în obiectivele transmise iniţial, parcela 78 din tarlaua 62, să întocmească schiţă a acesteia, iar în cazul în care în tarlaua 62 nu există o parcelă cu numărul 78, să precizeze acest fapt. Respinge celelalte obiecţiuni formulate de intervenienţi, apreciind că sunt de fapt note scrise cu privire la situaţia de fapt şi de drept a terenului. Pune în vedere reprezentantului Comisiei Locale de Fond Funciar Argetoaia să înainteze la dosar copia titlului de proprietate emis pe numele titularului Vulpescu Barbu Repetă procedura de citare a pârâtei Comisia Judeţeană de Fond Funciar Dolj. Acordă termen în cunoştinţă intervenientei A***** E****.

  • Sedinta din data de 26.04.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare a cauzei formulată de către intervenientul Alexie Aurel în vederea observării raportului de expertiză şi formulării eventualelor obiecţiuni cu privire la acesta. Prorogă punerea în discuţie a completării raportului de expertiză la o dată ulterioară, după observarea acestuia de către toate părţile . Pune în vedere consilierului juridic Vînătoru Dragoş ca, la termenul următor să prezinte titlurile de proprietate eliberate pe numele de Duţu Ion şi Vulpescu Barbu . Respinge cererea intervenientului Alexie Aurel privind stabilirea noului termen de judecată în funcţie de data efectuării probei cu cercetarea locală încuviinţată în dosarul aflat în curs de soluţionare pe rolul completului de judecată C.1 , ca neîntemeiată. Repetă procedura de citare a pârâtei Comisia Judeţeană de Fond Funciar Dolj. Acordă termen în cunoştinţă intervenientei A***** E****.

  • Sedinta din data de 05.04.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Repetă adresă către expertul tehnic judiciar Lucu Florian în vederea înaintării raportului de expertiză. Repetă procedura de citare a pârâtei Comisia Judeţeană de Fond Funciar Dolj. Acordă termen în cunoştinţă intervenientei A***** E****.

  • Sedinta din data de 16.02.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Califică cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienţii A***** A**** şi A***** E**** , ca fiind o cerere de intervenţie accesorie în interesul pârâtei Comisia Locală de Fond Funciar Argetoaia. Admite în principiu cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenienţii A***** A**** şi A***** E****. Dispune introducerea în cauză a celor doi intervenienţi , ca intervenineţi accesorii. Desemnează ca expert judiciar specialitatea topografie, cadastru şi geodezie pe Lucu Florian. Completează obiectivele expertizei stabilite iniţial , cu următorul obiectiv: după identificarea terenului situat în tarlaua 78 parcela 62, pct. Cernele din titlul de proprietate nr. 2723/2005 , emis pe numele reclamantului şi a terenului solicitat de reclamant în tarlaua 61 , expertul să identifice şi terenul intervenienţilor menţionat în sentinţa civilă nr. 988/16.12.2011 pronunţată de Judecătoria Filiaşi şi să compare dacă există identitate între acesteia Emite adresă către expertul desemnat în cauză pentru a întocmi şi înainta la dosar raportul de expertiză. Repetă procedura de citare a pârâtei Comisia Judeţeană de Fond Funciar Dolj.

  • Sedinta din data de 26.01.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Citează pârâtele cu copie de pe cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienţii A***** E**** şi Alexie Aurel. Acordă termen reclamantului şi pârâtelor pentru observarea cererii de intervenţie şi prorogă punerea în discuţie a încuviinţării în principiu a cererii de intervenţie în interes propriu până la următorul termen.. Prorogă desemnarea expertului judiciar topo la o dată ulterioară după discutarea încuviinţării în principiu a cererii de intervenţie în interes propriu formulată de A***** A**** şi A***** E****.

  • Sedinta din data de 12.01.2012 la ora 09:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Pune în vedere reprezentantului Comisiei Locale de Fond Funciar Argetoaia să să depună şi în scris punctul său de vedere exprimat oral în faţa instanţei şi să depună la dosar titlurile de proprietate emise pe numele Beznă M. Nicolae şi Duţu A. Ion, proprietari vecini cu terenul reclamantului. Încuviinţează proba cu expertiza tehnică judiciară specialitatea topografie , cadastru şi geodezie solicitată de reclamant . Fixează ca obiective ale expertizei topografice : - stabilirea datelor de identificare ale amplasamentului terenului pe care reclamantul susţine că îl are în posesie reclamantul şi al celui înscris în TDP nr. 2723/2005, respectiv T.61 P.78 şi T.62 P.78 prin puncte , suprafeţe şi vecinătăţi; - stabilirea, pentru cele două parcele de teren, a dimensiunilor pe fiecare latură şi indicarea acestora pe schiţa topografică; - stabilirea, conform registrelor comunei Argetoaia, dacă pe amplasamentul indicat de reclamant, situat în T.61 P.78, a fost emis un titlu de proprietate, care să cuprindă în tot sau în parte acest teren. Emite adrese către Comisia Locală de Fond Funciar Argetoaia , jud. Dolj şi către O.C.P.I. Dolj , pentru a comunica dacă au fost emise titluri de proprietate altor persoane pentru terenurile situate în tarlaua 61 parcela 78, urmând a le înainta în copie, în caz afirmativ. Stabileşte onorariu provizoriu de expertiză în sumă de 600 lei, în sarcina reclamantului Prorogă desemnarea expertului la o dată ulterioară , după achitarea onorariului provizoriu de expertiză. Repetă procedura de citare a Comisiei Judeţene de fond Funciar Dolj.

Flux dosar


Actualizare GRPD