Dosar 22467/280/2011 din 29.12.2011

cerere de întrerupere a executării pedepsei (art.455 C.p.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 22467/280/2011
Data dosar:
29.12.2011
Instanta:
Tribunalul Argeș
Departament:
Secţia Penală
Obiect:
cerere de întrerupere a executării pedepsei (art.455 C.p.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 24.05.2012 la ora 08:30

    Complet: C6 - Fond
  • Soluţionare

    Respinge cererea de întrerupere a executării pedepsei formulată de petentul Dumitru Georgel, ca nefondată. Obligă pe petent la 250 lei cheltuieli judiciare către stat, din care, 100 lei reprezintă onorariu avocat oficiu conform împuternicirii avocaţiale nr. 89/09.01.2012 şi 63 lei costul raportului de expertiză medico legală, se vor avansa din fondurile MJLC- Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi 24.05.2012, la Tribunalul Argeş-Secţia Penală.

  • Sedinta din data de 26.04.2012 la ora 08:30

    Complet: C6 - Fond
  • Încheiere

    Amână judecarea cauzei la data de 24.05.2012, pentru lipsa raportului de expertiză. Se revine cu adresă către SML Argeş, în sensul finalizării şi înaintării raportului de expertiză medico-legală. Se emite adresă către Penitenciarul Colibaşi, în sensul înaintării unei copii de pe mandatul în a cărui executare se află condamnatul. Se citează petentul-condamnat Dumitru Georgel la Penitenciarul Colibaşi. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică azi, 26 Aprilie 2012, la Tribunalul Argeş -Secţia Penală.

  • Sedinta din data de 29.03.2012 la ora 08:30

    Complet: C6 - Fond
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la data de 26.04.2012, pentru lipsa raportului de expertiză. Se emite adresă către SML Argeş pentru a se comunica că petentul-condamnat Dumitru Georgel nu mai doreşte să fie suspus investigaţiilor suplimentare, printre care şi computer tomograf cerebral şi pentru a se întocmi raportul de expertiză medico-legală pe baza investigaţiilor deja efectuate. Se emite adresă către Penitenciarul Colibaşi pentru a se comunica că petentul-condamnat nu mai doreşte efectuarea investigaţiilor suplimentare. Se citează petentul-condamnat Dumitru Georgel la Penitenciarul Colibaşi. Pronunţată în şedinţa publică, azi 29 Martie 2012, la Tribunalul Argeş-Secţia Penală.

  • Sedinta din data de 01.03.2012 la ora 08:30

    Complet: C6 - Fond
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la data de 29 martie 2012 pentru lipsa raportului de expertiză medico-legală. Se revine cu adresă către S.M.L Argeş pentru a întocmi şi a înainta instanţei raportul de expertiză medico-legală din care să rezulte următoarele: - afecţiunile de care suferă petentul; - dacă aceste afecţiuni îl pun sau nu în imposibilitate de a executa imediat pedeapsa privativă de libertate; - dacă afecţiunile constatate pot fi tratate în reţeaua sanitară a A.N.P.; - care este evoluţia bolilor petentului şi dacă acesta a respectat cu stricteţe recomandările medicale şi tratamentul prescris; - care este perioada de timp ce se impune pentru întreruperea executării pedepsei, în cazul în care se consideră că afecţiunile de care suferă acesta necesită tratarea într-o unitate sanitară a Ministerului Sănătăţii. Se revine cu adresă către Penitenciarul Colibaşi pentru a asigura condiţii de transport petentului la S.M.L. Argeş în vederea examinării medicale a acestuia, pentru a ne comunica copie de pe mandatul în executarea căruia se află petentul condamnat. Se citează petentul la locul de detenţie. Cu recurs o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 01 Martie 2012, la Tribunalul Argeş secţia penală.

  • Sedinta din data de 19.01.2012 la ora 11:30

    Complet: C6 - Fond
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la data de 01 martie 2012. Încuviinţează proba solicitată de petentul condamnat prin apărător. Dispune efectuarea unei expertize medico-legale şi emiterea unei adrese către S.M.L Argeş pentru a întocmi şi a înainta instanţei raportul de expertiză medico-legală din care să rezulte următoarele: - afecţiunile de care suferă petentul; - dacă aceste afecţiuni îl pun sau nu în imposibilitate de a executa imediat pedeapsa privativă de libertate; - dacă afecţiunile constatate pot fi tratate în reţeaua sanitară a A.N.P.; - care este evoluţia bolilor petentului şi dacă acesta a respectat cu stricteţe recomandările medicale şi tratamentul prescris; - care este perioada de timp ce se impune pentru întreruperea executării pedepsei, în cazul în care se consideră că afecţiunile de care suferă acesta necesită tratarea într-o unitate sanitară a Ministerului Sănătăţii. Se emite adresă către Penitenciarul Colibaşi pentru a asigura condiţii de transport petentului la S.M.L. Argeş în vederea examinării medicale a acestuia, solicitându-se şi copie de pe mandatul în executarea căruia se află petentul condamnat. Se citează petentul la locul de detenţie, cu datele de stare civilă Cu recurs o dată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 19 Ianuarie 2012 la Tribunalul Argeş – Secţia Penală.

Flux dosar


Actualizare GRPD