Dosar 23073/3/2010/a1 din 10.11.2011

drepturi băneşti cerere de revizuire


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 23073/3/2010/a1
Data dosar:
10.11.2011
Instanta:
Curtea de Apel București
Departament:
Secţia a VII-a pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale
Obiect:
drepturi băneşti cerere de revizuire
Categorie:
Litigii de munca
Stadiu proces:
Revizuire Recurs

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 25.04.2012 la ora 9:00

    Complet: S7 C.3R AS-LM
  • Respinge revizuirea

    Respinge cererea de revizuire, ca inadmisibilă. Irevocabilă.

  • Sedinta din data de 21.03.2012 la ora 9:00

    Complet: S7 C.3R AS-LM
  • Amână cauza

    După deliberare, apreciază că în cauză se impune amânarea pricinii în vederea comunicării cererii precizatoare a motivelor revizuirii formulate de revizuientul Sindicatul „Electrificare CFR” şi depuse la dosar la termenul de azi către intimata SC”Electrificare CFR”SA, în vederea formulării eventualelor apărări, sens în care urmează a da eficienţă dispoziţiilor art.86 alin.(1) şi alin.(3) din Codul de procedură civilă rap. la art.107 Cod de procedură civilă.

  • Sedinta din data de 18.01.2012 la ora 9:00

    Complet: S7 C.3R AS-LM
  • Amână cauza

    După deliberare, va încuviinţa cererea de amânare a cauzei formulată în scris de către revizuientul Sindicatul „Electrificare CFR”, prin care solicită acordarea unui nou termen de judecată în vederea formulării şi depunerii la dosar a motivelor cererii de revizuire ce face obiectul prezentului litigiu, dat fiind faptul că până la această dată s-a aflat în imposibilitate de a lua cunoştinţă de considerentele deciziei a cărei revizuire se solicită. În acest sens, va pune în vedere revizuientului Sindicatul „Electrificare CFR”, ca în timp util, să formuleze şi să depună la dosar motivele cererii de revizuire, în dublu exemplar, spre a fi comunicate părţii intimate, odată cu îndeplinirea procedurii de citare. Faţă de aceste considerente, urmează a amâna judecata pricinii, motiv pentru care,

  • Sedinta din data de 30.11.2011 la ora 9:00

    Complet: S7 C.3R AS-LM
  • Amână cauza

    După deliberare, va încuviinţa cererea de amânare a cauzei formulată în scris de către revizuientul Sindicatul „Electrificare CFR”, prin care solicită acordarea unui nou termen de judecată în vederea formulării şi depunerii la dosar a motivelor cererii de revizuire ce face obiectul prezentului litigiu. În acest sens, va pune în vedere revizuientului Sindicatul „Electrificare CFR”, ca în timp util, să formuleze şi să depună la dosar motivele cererii de revizuire, în dublu exemplar, spre a fi comunicate părţii intimate, odată cu îndeplinirea procedurii de citare.

Flux dosar


Actualizare GRPD