Dosar 3625/329/2011 din 12.12.2011

plângere contravetionala


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3625/329/2011
Data dosar:
12.12.2011
Instanta:
Judecătoria Turnu Măgurele
Departament:
Sectie fond
Obiect:
plângere contravetionala
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 14.11.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Respinge plângerea

    Respinge ca nefondată plângerea contravenţională formulată de petenta M***** D**** împotriva procesului verbal seria CP nr.0209315 încheiat la 29 noiembrie 2011 de Inspectoratul Poliţiei judeţului Teleorman, Poliţia Turnu Măgurele, în contradictoriu cu intimatul B**** G******* şi asigurătorii SC ASIGURARE REASIGURARE ARDAF S.A. şi S.C. CARPATICA ASIG S.A. Obligă pe petentă să plătească intimatului B**** G******* cheltuieli de judecată în sumă de 1000 lei. Cu recurs în termen de 15 zile libere de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14 noiembrie 2012.

  • Sedinta din data de 07.11.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de avocat Vălu Maria, pentru petentă şi intimatul B**** G******* prin avocat Marinescu Daniel de amânare a cauzei pentru luarea la cunoştinţă a raportului de expertiză auto întocmit în cauză de expert Rădulescu Eduard ce le-a fost astăzi înmânat. Acordă termen de judecată la data de 14 noiembrie 2012, complet nr. 7 mixt, pentru ca părţile să ia la cunoştinţă de conţinutul raportului de expertiză auto întocmit în cauză de expert Rădulescu Eduard. Termenul de judecată este dat în cunoştinţa petentei, prin apărător şi intimatului B**** G*******, intimatul Inspectoratul de Poliţie al judeţului Teleorman - Poliţia Municipiului Turnu Măgurele- Biroul rutier şi asiguratorii de răspundere civilă auto SC ASIGURARE REASIGURARE ARDAF SA Bucureşti şi SC CARPATICA ASIG SA Alexandria. , având termenul în cunoştinţă întrucât a semnat de primirea citaţiei conformitate cu dispoziţiile art. 153 Cod procedură civilă. Cu drept de recurs odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 7 noiembrie 2012.

  • Sedinta din data de 24.10.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de apărătorii părţilor privind acordarea unui nou termen de judecată pentru depunerea raportului de expertiză auto către expert Rădulescu Marian Eduard. Acordă termen de judecată la data de 7 noiembrie 2012, complet nr. 7 mixt, pentru lipsa raportului de expertiză auto. Se va reveni cu adresă către expert Rădulescu Marian Eduard, să efectueze şi să depună la dosarul cauzei raportul de expertiză ale cărei obiective i-au fost communicate anterior, menţiunea atenţionării expertului că va fi dat în debit în cazul nedepunerii raportului de expertiză. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24 octombrie 2012.

  • Sedinta din data de 10.10.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de apărătorii părţilor privind acordarea unui nou termen de judecată pentru depunerea raportului de expertiză auto către expert Rădulescu Marian Eduard. Acordă termen de judecată la data de 24 octombrie 2012, complet nr. 7 mixt, pentru lipsa raportului de expertiză auto. Se va reveni cu adresă către expert Rădulescu Marian Eduard, să efectueze şi să depunăa la dosarul cauzei raportul de expertiză ale cărei obiective i-au fost communicate anterior. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10 octombrie 2012.

  • Sedinta din data de 19.09.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de apărătorii părţilor privind numirea ca expert auto a d-lui Rădulescu Marian Eduard . Înlocuie pe exoert Bratu Alexandru cu expert Rădulescu Marian Eduard. În conformitate cu dispoziţiile art.202 alin.1 Cod procedură civilă numeşte expert în cauză pe Rădulescu Marian Eduard. Acordă termen de judecată la data de 10 octombrie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probei cu o nouă expertiză judiciară speciatitatea autovehicule, circulaţie rutieră. Se va emite adresă către expert Rădulescu Marian Eduard, să efectueze raportul de expertiză ale cărei obiective sunt să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Se va înştiinţa Biroul de Expertize Teleorman de înlocuirea expertului. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art

  • Sedinta din data de 25.07.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de apărătorii părţilor privind numirea ca expert auto a d-lui Bratu Alexandru . În conformitate cu dispoziţiile art.202 alin.1 Cod procedură civilă numeşte expert în cauză pe Bratu Alexandru. Acordă termen de judecată la data de 19 septembrie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probei cu o nouă expertiză judiciară speciatitatea autovehicule, circulaţie rutieră. Se va emite adresă către expert Bratu Alexandru, să efectueze raportul de expertiză ale cărei obiective sunt să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Se va înştiinţa Biroul de Expertize Teleorman de numirea expertului. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 25 iulie 2012.

  • Sedinta din data de 18.07.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite obiecţiunile formulate de avocat Vălu Maria-apărătorul petentei la raportul de expertiză tehnică auto întocmit în cauză de expert Niţă petre, şi încuviinţează efectuarea unei noi expertize tehnice auto, cu aceleaşi obiective, respectiv, să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Fixează un onorariu provizoriu estimativ pentru expert în cuantum de 800 lei, onorariu ce va fi avansat de petentă. Amână judecarea cauzei la data de 25 iulie 2012, complet nr.7 mixt, pentru a se solicita Biroului de expertize Teleorman să comunice listă cu experţi specialitatea auto din cadrul Biroului de expertize Bucureşti. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pune în vedere petentei, prin apărător să achite onorariul pentru expert. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18 iulie 2012.

  • Sedinta din data de 04.07.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    În baza art.213 al.2 Cod procedură civilă admite în parte cererea formulată de expert Niţă Petre privind suplimentarea onorariului provizoriu estimativ stabilit la valoarea de 400 lei, şi majorează onorariul provizoriu estimativ cu suma de 400 lei. Pune în vedere intimatului B**** G*******, prin apărător să achite diferenţa de 400 lei onorariu expert. Amână cauza la data de 18 iulie 2012, complet nr.7 mixt, pentru ca intimatul B**** G******* să depună la dosar dovada achitării diferenţei onorariului expert în sumă de 400 lei şi pentru efectuarea raportului de expertiză. Termenul de judecată este cunoscut de părţi conformitate cu dispoziţiile art.153 Cod procedură civilă şi pentru care se va înştiinţa expertul şi Biroul Local pentru Expertize Teleorman de măsura dispusă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 4 iulie 2012

  • Sedinta din data de 20.06.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de apărătorii părţilor privind numirea ca expert auto a d-lui Niţă Petre. În conformitate cu dispoziţiile art.202 alin.1 Cod procedură civilă numeşte expert în cauză pe Niţă Petre. Acordă termen de judecată la data de 4 iulie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probei cu o nouă expertiză judiciară speciatitatea autovehicule, circulaţie rutieră. Se va emite adresă către expert Niţă Petre, cu obiectivele stabilite prin încheierea pronunţată în cauză la data de 14 martie 2012, respectiv să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Se va înştiinţa Biroul de Expertize Teleorman de numirea expertului. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20 iunie 2012.

  • Sedinta din data de 06.06.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite obiecţiunile formulate de avocat Marinescu Daniel-apărătorul intimatului B**** G*******, la raportul de expertiză tehnică auto întocmit în cauză de expert Rotaru Marian, şi încuviinţează efectuarea unei noi expertize tehnice auto, cu aceleaşi obiective, respectiv, să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Fixează un onorariu provizoriu estimativ pentru expert în cuantum de 400 lei, onorariu ce va fi avansat de intimatul B**** G*******. Amână judecarea cauzei la data de 20 iunie 2012, complet nr.7 mixt, pentru a se solicita Biroului de expertize Teleorman să comunice listă cu experţi specialitatea auto din cadrul unui alt birou de expertize, având în vedere incompatibilitatea expertului Viişoreanu Florian, din cadrul Biroului de expertize Teleorman Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pune în vedere intimatului B**** G*******, prin apărător să achite onorariul pentru expert. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 6 iunie 2012.

  • Sedinta din data de 30.05.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Amână judecarea cauzei la data de 6 iunie 2012, complet nr.7 mixt, pentru lipsa de apărare a petentei, termenul de judecată fiind cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30 mai 2012.

  • Sedinta din data de 23.05.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare pe motive de imposibilitate de prezentare formulată în cauză de apărătorul petentei. Amână judecarea cauzei la data de 30 mai 2012, complet nr.7 mixt, pentru lipsa de apărare a petentei, termenul de judecată fiind cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 23 mai 2012.

  • Sedinta din data de 09.05.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de avocat Marinescu Daniel, pentru intimatul B**** G*******. Acordă termen de judecată la data de 23 mai 2012, complet nr. 7 mixt, pentru a se va emite adresă către expert Rotaru Marian să comunice dovezile de încunoştinţare a părţilor despre data, locul şi orele la care urma să culeagă datele necesare efectuării raportului de expertiză întrucât din susţinerile apărătorului intimatului B**** G******* rezultă că nu a convocat părţile la efectuarea expertizei, dovezi care dealtfel nu se regăsesc ataşate la raportul de expertiză, aşa cum a precizat expertul. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. , şi pentru care se va emite adresă către expert Rotaru Marian în sensul celor menţionate. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 9 mai 2012.

  • Sedinta din data de 18.04.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Acordă termen de judecată la data de 9 mai 2012, complet nr. 7 mixt, pentru lipsa raportului de expertiză. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. , şi pentru care se va reveni cu adresă către expert Rotaru Marian de a proceda la efectuarea expertizei ale cărei obiective au fost stabilite anterior, respectiv să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18 aprilie 2012.

  • Sedinta din data de 28.03.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Acordă termen de judecată la data de 18 aprilie 2012, complet nr. 7 mixt, pentru lipsa raportului de expertiză. Termenul de judecată este cunoscut de părţi în conformitate cu disp.art.153 C.pr.civ. , şi pentru care se va reveni cu adresă către expert Rotaru Marian de a proceda la efectuarea expertizei ale cărei obiective au fost stabilite anterior, respectiv să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 28 martie 2012.

  • Sedinta din data de 14.03.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea de abţinere formulată de expert Viişoreanu Florian în dosar nr.3625/329/2011. Acordă termen de judecată la data de 28 martie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probei cu expertiză tehnică auto . În conformitate cu dispoziţiile art.202 alin.1 Cod procedură civilă numeşte expert în cauză pe Rotaru Marian, onorariul provizoriu pentru expert fiind stabilit anterior în cuantum de 400 lei, fiind avansat de către petentă. Se va înştiinţa expert Rotaru Marian de numire şi de a proceda la efectuarea expertizei ale cărei obiective au fost stabilite anterior, respectiv să stabilească dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Se va înştiinţa şi Biroul de Expertize Teleorman de măsurile dispuse. Fără cale de atac în ceea ce priveşte cererea de abţinere formulată în cauză de expert Viişoreanu Florian. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14 martie 2012.

  • Sedinta din data de 29.02.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    În baza art.201 Cod procedură civilă încuviinţează proba cu expertiză tehnică de specialitate solicitată de apărătorul petentei. Acordă termen de judecată la data de 14 martie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probei cu expertiză tehnică auto . În conformitate cu dispoziţiile art.202 alin.1 Cod procedură civilă numeşte expert în cauză pe Viişoreanu Florian. Expertiza va stabili dinamica producerii accidentului rutier în care au fost implicaţi cei doi conducători auto şi cine anume a creat starea de pericol. Fixează un onorariu provizoriu pentru expert în cuantum de 400 lei care va fi avansat de către petentă. Pune în vedere petentei, prin apărător să achite onorariul pentru expert. Se va înştiinţa expert Viişoreanu Florian şi Biroul de Expertize Teleorman de numire. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 29 februarie 2012.

  • Sedinta din data de 15.02.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată de avocat Marinescu Daniel, pentru intimatul B**** G******* prin care a solicitat un nou termen de judecată fiind în imposibilitate de prezentare, întrucât are de susţinut o altă cauză la Curtea de Apel Bucureşti. . Acordă termen de judecată la data de 29 februarie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probatoriilor. Termenul de judecată este cunoscut de părţi şi pentru când petenta şi intimatul B**** G*******, vor aduce la instanţă câte doi martori pentru a fi audiaţi, sub sancţiunea decăderii din probă potrivit prev. de art.186 al.2 Cod procedură civilă în caz de neconformare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15 februarie 2012.

  • Sedinta din data de 01.02.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    În baza art. 186 Cod procedură civilă încuviinţează proba cu înscrisuri şi proba cu câte doi martori,solicitate de petentă şi intimatul B**** G*******, prin apărătorii lor aleşi. Respinge cererea formulată de avocat Marinescu Daniel, pentru intimatul B**** G******* prin care a solicitat emiterea unei adrese către organul constatator pentru a comunica instanţei declaraţiile martorilor care au fost audiaţi cu ocazia cercetărilor efectuate după producerea accidentului rutier întrucât probele se administrează nemijlocit. Prorogă discutarea asupra probei cu expertize de specialitate, pentru un termen de judecată ulterior, respectiv după administrarea probei testimoniale cu martori şi a probei cu înscrisuri. Acordă termen de judecată la data de 15 februarie 2012, complet nr. 7 mixt, în vederea administrării probatoriilor. Termenul de judecată este cunoscut de părţi şi pentru când se vor cita martorii (câte doi martori) care vor fi indicaţi cu listă în termen util, de apărătorul petentei şi al intimatului B**** G*******, sub sancţiunea decăderii din probă potrivit prev. de art.186 al.2 Cod procedură civilă în caz de neconformare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 1 februarie 2012.

  • Sedinta din data de 18.01.2012 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Acordă termen de judecată la data de 1 februarie 2012, complet nr.7 mixt, pentru lipsă de procedură cu intimatul B**** G******* şi asiguratorii de răspundere civilă auto ale celor două autoturisme implicate în accidentul rutier. Se introduce în cauză în calitate de intimate B**** G*******- persoană implicată în accidentul rutier, proprietar al autoturismului marca Dacia Logan cu nr.de înmatriculare TR-04-CPX şi societăţile de asigurare SC Asigurare Reasigurare Ardaf SA Bucureşti şi SC Carpatica Asig SA Alexandria, societăţi unde sunt asigurate autoturismele marca Dacia 1310 TX, cu nr. de înmatriculare HD-04-DBY şi marca Dacia Logan cu nr.de înmatriculare TR-04-CPX care au fost implicate în accidental rutier. Termenul de judecată este cunoscut de petentă şi organul constatator al contravenţiei, în conformitate cu dispoziţiile art.153 C.pr.civ ., şi pentru când se vor cita intimatul B**** G******* şi şi asiguratorii de răspundere civilă auto ale celor două autoturisme implicate în accidentul rutier. Pronunţată azi, 18 ianuarie 2012 în şedinţă publică.

  • Sedinta din data de 21.12.2011 la ora 8:30

    Complet: 7-C7 mixt
  • Amână cauza

    Admite cererea formulată în cauză de petent, prin care a solicitat emiterea unei adrese către organul constatator să comunice copie lizibilă a procesului verbal de contravenţie , adresa numitului B**** G******* implicat în accidentul rutier, proprietar al autoturismului marca Dacia Logan cu nr.de înmatriculare TR-04-CPX, dacă s-a întocmit o schiţă privind dinamica accidentului şi să indice societatea de asigurare şi sediul acesteia unde sunt asigurate autoturismele marca Dacia 1310 TX, cu nr. de înmatriculare HD-04-DBY şi marca Dacia Logan cu nr.de înmatriculare TR-04-CPX. Acordă termen de judecată la data de 18 ianuarie 2012, complet nr.7 mixt, pentru a se solicita relaţii de la organul constatator . Termenul de judecată este cunoscut de agentul constatator, în conformitate cu dispoziţiile art.153 C.pr.civ ., şi pentru când se va emite adresă către organul constatator în sensul celor sus menţionate. Pronunţată azi, 21 decembrie 2011 în şedinţă publică.

Flux dosar


Actualizare GRPD