Dosar 4142/115/2011 din 30.11.2011

constatare nulitate act


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4142/115/2011
Data dosar:
30.11.2011
Instanta:
Tribunalul Caraș Severin
Departament:
Secţia a II-a Civilă, de Contencios, Administrativ şi Fiscal
Obiect:
constatare nulitate act
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 12.04.2012 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Admite cererea

    Admite acţiunea.

  • Sedinta din data de 10.04.2012 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amână cauza

    La cererea reprezentantului pârâtei BRD, instanţa amână pronunţarea la data de 12.04.2012, în vederea depunerii de concluzii scrise.

  • Sedinta din data de 27.03.2012 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa dispune amânarea cauzei în vederea comunicării notelor scrise pârâtelor S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa, S.C.”EUROSTRUCTUR” S.R.L. Timişoara şi S.C.”SAERO” S.R.L. Giroc. Întrucât din dovada de îndeplinire a procedurii de citare aflată la fila 136 dosar rezultă că pârâta S.C.”EUROSTRUCTUR” S.R.L. Timişoara a semnat prin reprezentantul convenţional citaţia pentru termenul de judecată din 27.03.2011, în baza art.153 alin.1 Cod procedură civilă, se prezumă că aceasta cunoaşte termenul ulterior de judecată aceluia pentru care i-a fost înaintată, motiv pentru care pârâta nu var mai fi citată. Amână judecata cauzei la data de 10 aprilie 2012, termen pentru care se vor comunica notele scrise pârâtelor S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa, S.C.”EUROSTRUCTUR” S.R.L. Timişoara şi S.C.”SAERO” S.R.L. Giroc. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27 martie 2012. După dezbateri, se prezintă pentru pârâta S.C.”SAERO” S.R.L. Giroc, avocat Petrice Cosmina în substituirea domnului avocat Stănilă Sergiu, care depune la dosar delegaţia de substituire şi solicită a i se comunica un exemplar al notelor scrise. Instanţa înmânează un exemplar al notelor scrise reprezentantei pârâtei S.C.”SAERO” S.R.L. Giroc, avocat Petrice Cosmina.

  • Sedinta din data de 13.03.2012 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare solicitată de reprezentantul reclamantei în vederea îndeplinirii procedurii de citare cu pârâta S.C.”EUROSTRUCTUR” S.R.L. Timişoara şi dispune comunicarea răspunsului la întâmpinare şi a notelor scrise pârâtelor S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa, S.C.”EUROSTRUCTUR” S.R.L. Timişoara, S.C.”AC MANAGEMENT” S.R.L. Timişoara şi S.C.”SAERO” S.R.L. Giroc. Întrucât din dovada de îndeplinire a procedurii de citare aflată la fila 115 dosar rezultă că pârâta S.C.”AC MANAGEMENT” S.R.L. Timişoara a semnat prin reprezentantul convenţional citaţia pentru termenul de judecată din 13.03.2011, în baza art.153 alin.1 Cod procedură civilă, se prezumă că aceasta cunoaşte termenul ulterior de judecată aceluia pentru care i-a fost înaintată, motiv pentru care pârâta nu var mai fi citată. Amână judecata cauzei la data de 27 martie 2012, termen pentru care reprezentantul reclamantei îşi va preciza acţiunea, se va cita pârâta S.C.”EUROSTRUCTUR” S.R.L. Timişoara cu un exemplar al acţiunii, a răspunsului la întâmpinare şi a notelor scrise şi se va comunica răspunsul la întâmpinare şi notele scrise pârâtelor S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa, S.C.”AC MANAGEMENT” S.R.L. Timişoara şi S.C.”SAERO” S.R.L. Giroc.

  • Sedinta din data de 14.02.2012 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa încuviinţează cererea de amânare a cauzei formulată de pârâta S.C.”AC MANAGEMENT” S.R.L. Timişoara şi dispune comunicarea răspunsului la întâmpinare pârâţilor. Întrucât din dovezile de îndeplinire a procedurii de citare aflate la: fila 62 dosar – pârâta S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa şi fila 64 – pârâta S.C.”EUROCONSTRUCT” S.R.L. Timişoara, prin administrator judiciar S.C.P.”PDA INSOLVENCY” I.P.U.R.L. Timişoara, rezultă că pârâtele au semnat prin reprezentantul convenţional citaţia pentru termenul de judecată din 14.02.2011, în baza art.153 alin.1 Cod procedură civilă, se prezumă că acestea cunosc termenul ulterior de judecată aceluia pentru care le-a fost înaintată, motiv pentru care pârâtele nu vor mai fi citate. Amână judecata cauzei la data de 13 martie 2012, termen pentru care se va comunica răspunsul la întâmpinare pârâţilor şi se va recita pârâta S.C.”AC MANAGEMENT” S.R.L. Timişoara.

  • Sedinta din data de 17.01.2012 la ora 09:00

    Complet: C9 - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa dispune amânarea cauzei în vederea citării reclamantei prin administrator judiciar V.F. INSOLVENŢĂ S.P.R.L. Bucureşti, a pârâtei S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa, a pârâtei S.C.”EUROCONSTRUCT” S.R.L. Timişoara prin administrator judiciar pe S.C.P.”PDA INSOLVENCY” I.P.U.R.L. Timişoara, pentru îndeplinirea procedurii de citare cu pârâta B.R.D. – Sucursala Timiş şi pentru a se comunica pârâtelor lipsă câte un exemplar al deciziei nr.288/DG 0000/18.12.2009 emisă de S.C.”U.C.M. REŞIŢA” S.A. Amână judecata cauzei la data de 14 februarie 2012, termen pentru care se va cita reclamanta prin administrator judiciar V.F. INSOLVENŢĂ S.P.R.L. Bucureşti, pârâtele S.C.”EUROMETAL” S.R.L. Reşiţa prin lichidator judiciar S.C.P.”MAGISTER” S.P.R.L. Reşiţa, S.C.”EUROCONSTRUCT” S.R.L. Timişoara prin administrator judiciar pe S.C.P.”PDA INSOLVENCY” I.P.U.R.L. Timişoara şi B.R.D. – Sucursala Timiş şi se va comunica pârâtelor lipsă câte un exemplar al deciziei nr.288/DG 0000/18.12.2009 emisă de S.C.”U.C.M. REŞIŢA” S.A.

Flux dosar


Actualizare GRPD