Dosar 4486/254/2011 din 09.12.2011

furtul calificat (art. 209 C.p.)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4486/254/2011
Data dosar:
09.12.2011
Instanta:
Judecătoria Mangalia
Departament:
Penal
Obiect:
furtul calificat (art. 209 C.p.)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 03.05.2012 la ora 09:00

    Complet: P3COMPLET CONTINUITATE
  • Condamnare

    HOT./03.05.2012 În baza art. 208 alin. 1 cod penal – art. 209 alin. 1 lit. a , g , i , cod penal cu aplicarea art. 74 cod penal raportat la art. 76 lit. c cod penal în referire la art. 320 ind. 1 cod de procedură penală condamnă pe inculpatul Ş***** I**** - la o pedeapsă de 1 an şi 4 luni închisoare. În baza art. 192 alin. 2 cod penal cu aplicarea art. 74 cod penal raportat la art. 76 lit. d cod penal în referire la art. 320 ind. 1 cod de procedură penală condamnă pe inculpatul Ş***** I**** - la o pedeapsă de 1 an închisoare. În baza art. 33 lit. a cod penal – art. 34 lit. b cod penal contopeşte pedepsele aplicate , urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea – pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare . În baza art. 208 alin. 1 cod penal – art. 209 alin. 1 lit. a , g , i , cod penal cu aplicarea art. 74 cod penal raportat la art. 76 lit. c cod penal în referire la art. 320 ind. 1 cod de procedură penală condamnă pe inculpatul A***** M***** - la o pedeapsă de 1 an şi 4 luni închisoare. În baza art. 192 alin. 2 cod penal cu aplicarea art. 74 cod penal raportat la art. 76 lit. d cod penal în referire la art. 320 ind. 1 cod de procedură penală condamnă pe inculpatul A***** M***** - la o pedeapsă de 1 an închisoare. În baza art. 33 lit. a cod penal – art. 34 lit. b cod penal contopeşte pedepsele aplicate , urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea – pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare . În baza art. 81 cod penal dispune pentru ambii inculpaţi , Ş***** I**** şi A***** M***** - suspendarea condiţionată a executării pedepsei. În baza art. 82 cod penal stabileşte pentru ambii inculpaţi termen de încercare de 3 ani şi 4 luni termen ce se compune din durata pedepsei aplicate la care se adaugă un interval de timp de doi ani . Atrage atenţia inculpaţilor asupra art. 83 cod penal . Face aplicarea art. 71 cod penal şi interzice inculpaţilor drepturile prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza a II-a (dreptul de a fi ales ) şi b cod penal În baza art. 71 alin. 5 cod penal pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii dispune suspendarea executării pedepselor accesorii . În baza art. 346 cod de procedură penală raportat la art. 998 cod civil şi art. 999 cod civil , obligă inculpaţii solidar să achite părţii civile R*** I**** despăgubiri civile în sumă de 2.590 lei ce reprezintă contravaloarea bunurilor sustrase ?i nerestituite . În baza art. 189 cod de procedură penală stabileşte onorariul avocaţilor desemna?i din oficiu – av. Dumitru Iuliana Daniela şi av. Buzea Marius la suma de câte 300 lei fiecare , sume ce vor fi avansate din fondurile M.J.L.C. către Baroul de avocaţi Constanţa . În baza art. 191 cod procedură penală obligă inculpaţii la plata cheltuielilor judiciare către stat în sumă de câte 600 lei pentru fiecare . Cu recurs în 10 zile de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă .

  • Sedinta din data de 26.04.2012 la ora 09:00

    Complet: P3 vechi
  • Amână pronunţarea

    Având nevoie de timp pentru a delibera, În temeiul art. 306 C.pr.pen.,

  • Sedinta din data de 29.03.2012 la ora 09:00

    Complet: P3 vechi
  • Amână cauza

    Ia act că partea civilă R*** I**** s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal cu suma de 2590 de lei reprezentând despăgubiri civile. Admite cererea de amânare a judecării cauzei formulată de apărătorul inculpatului Ş***** I****. În temeiul art.183 Cod pr.penală se va emite mandat de aducere pentru inculpatul A***** M***** adresat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa. Se vor cita inculpaţii şi partea civilă, inculpatul A***** M***** şi prin afişare la Consiliul Local Tuzla . Pune în vedere martorului Apetroae Mihai să se prezinte la următorul termen de judecată fără a mai primit citaţie.

  • Sedinta din data de 02.02.2012 la ora 09:00

    Complet: P3 vechi
  • Amână cauza

    Deliberând asupra cererii de amânare a judecării cauzei formulată de apărătorul inculpatului Ş***** I**** şi apreciind că este admisibilă faţă de motivul invocat, Având în vedere că pentru inculpatul Ş***** I**** a fost desemnat apărător din oficiu d-ra avocat Dumitru Iuliana-Daniela, iar pentru inculpatul A***** M*****, a fost desemnat apărător din oficiu doamna avocat Stan Camelia Daniela care la termenul de astăzi a fost substituită de avocat Dumitru Iuliana-Daniela - stagiara doamnei avocat Stan Camelia Daniela şi faţă de împrejurarea că în cauză inculpaţii au interese contrare, Faţă de lipsa părţilor, Având în vedere concluziile reprezentantului Ministerului Public, D I S P U N E Admite cererea de amânare a judecării cauzei formulată de apărătorul inculpatului Ş***** I****. Pune în vedere părţii civile să depună la dosarul cauzei precizări cu privire la constituirea de parte civilă . Admite cererea formulată de reprezentantul Ministerului Public şi dispune emiterea unei adrese către Administraţia Naţională a Penitenciarelor cu menţiunea de a se preciza dacă inculpatul se află în stare de detenţie într-unul din penitenciarele de maximă siguranţă din ţară. Se va emite adresă către Baroul de avocaţi Constanţa cu menţiunea desemnării unui apărător din oficiu pentru inculpatul A***** M*****. În temeiul art.183 Cod pr.penală se vor emite mandate de aducere pentru inculpaţi şi pentru martorul Băncescu Gheorghiţă Ionuţ. Se vor cita inculpaţii, partea civilă şi martorul Băncescu Gheorghiţă Ionuţ. Pune în vedere martorului Apetroae Mihai să se prezinte la următorul termen de judecată fără a mai primit citaţie.

Flux dosar


Actualizare GRPD