Dosar 4694/254/2011 din 28.12.2011

partaj judiciar PERIMARE


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4694/254/2011
Data dosar:
28.12.2011
Instanta:
Judecătoria Mangalia
Departament:
Civil
Obiect:
partaj judiciar PERIMARE
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 26.06.2014 la ora 9:00

    Complet: C3 COMPLET CONTINUITATE
  • Constată perimată cererea

    Constată perimată cererea de chemare în judecată având ca obiect partaj judiciar formulată de reclamanta S.C. J****** D********** S***** cu sediul în mun. Bucureşti, Calea Floreasca, nr.133-137, et.6, sector 1, în contradictoriu cu pârâta R****** I****, cu domiciliul în com. Chirnogeni, sat Plopeni, jud. Constanţa. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 26.06.2014.

    Hotarare 1139/2014 din 26.06.2014
  • Sedinta din data de 19.06.2014 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Amână pronunţarea

    Având nevoie de timp pentru a delibera, amână pronunţarea la data de 26.06.2014.Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.06.2014.

    Incheiere amanare initiala a pronuntarii din 19.06.2014
  • Sedinta din data de 04.04.2013 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Alte cauze

    Suspendă judecarea cauzei pentru neîndeplinirea de către reclamantă a obligaţiei stabilite de instanţă.

    Incheiere suspendare din 04.04.2013
  • Sedinta din data de 06.12.2012 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Se va emite adresă către Biroul Local de expertize tehnice judiciare Constanţa pentru a aduce la cunoştinţă împrejurarea că în prezenta cauză s-a dispus înlocuirea expertului desemnat iniţial, Hodorca Neculai având în vedere împrejurarea că a fost suspendat cu domnul expert Paraschiv Gabriel. Se va emite adresă către noul expertul desenat în cauză, domnul Paraschiv Gabriel , cu menţiunea de a efectua expertiza topografică , având ca obiective: identificarea imobilului teren arabil extravilan în suprafaţă de 25.000 mp situat în comuna Chirnogeni, sat Plopeni, judeţul Constanţa, amplasat în parcela 79/48 şi partajarea în cotele consemnate în acţiunea introductivă faţă de cele două părţi şi cu menţiunea de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată rapoartele ce urmează a fi întocmite cu respectarea dispoziţiilor art.208 Cod pr.civilă. Se va emite adresă către domnul expert Hodorca Neculai cu menţiunea că s-a dispus înlocuirea sa. În conformitate cu dispoziţiile art. 95 alin. 2 Cod procedură civilă se va cita pârâta prin publicitate, prin afişarea citaţiei la uşa instanţei, cu cel puţin 15 zile înainte de următorul termen de judecată. Se va cita reclamanta cu menţiunea de a efectua demersuri pentru aflarea domiciliului actual al pârâtei, precum şi de a asigura citarea acesteia prin publicitate, prin publicarea citaţiei într-un ziar de largă răspândire cu cel puţin 15 zile înainte de următorul termen de judecată şi de a depune la dosar, pentru următorul termen de judecată, dovada citării acesteia prin publicitate, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, potrivit art. 1551 Cod procedură civilă. Dispune citarea pârâtei la adresa indicată în cererea introductivă.

  • Sedinta din data de 04.10.2012 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    În conformitate cu dispoziţiile art. 95 alin. 2 Cod procedură civilă se va cita pârâta prin publicitate, prin afişarea citaţiei la uşa instanţei, cu cel puţin 15 zile înainte de următorul termen de judecată. Se va cita reclamanta cu menţiunea de a efectua demersuri pentru aflarea domiciliului actual al pârâtei, precum şi de a asigura citarea acesteia prin publicitate, prin publicarea citaţiei într-un ziar de largă răspândire naţională cu cel puţin 15 zile înainte de următorul termen de judecată şi de a depune la dosar, la următorul termen de judecată, dovada citării acesteia prin publicitate, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, potrivit art. 1551 Cod procedură civilă. Se va reveni cu adresă către expertul tehnic topograf desemnat în cauză, domnul Hodorca Neculai, cu menţiunea de a efectua expertiza tehnică topografică şi de a depune la dosarul cauzei, cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit, cu respectarea dispoziţiilor art. 208 Cod procedură civilă.

  • Sedinta din data de 14.06.2012 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Se va reveni cu adresă către domnul expert Hodorca Neculai cu menţiunea de a efectua expertiza cu respectarea dispoziţiilor legale şi de a depune la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Adresa către domnul expert se va înainta cu confirmare de primire. Dispune citarea pârâtei la adresa din com.Chirnogeni cu menţiunea în atenţia factorului poştal de a preciza unde s-a mutat pârâta având în vedere împrejurarea că pentru termenele anterioare procedura de citare a fost realizată. Pârâta se va cita şi prin afişare la uşa instanţei. Se va cita reclamanta cu menţiunea de a face demersurile necesare şi de a comunica instanţei adresa corectă a pârâtei, iar pentru următorul termen să facă dovada citării acesteia prin publicitate într-un ziar de circulaţie naţională.

  • Sedinta din data de 19.04.2012 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Se va reveni cu adresă către domnul expert Hodorca Neculai cu menţiunea de a efectua expertiza cu respectarea dispoziţiilor legale şi de a depune la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit. Dispune citarea pârâtei.

  • Sedinta din data de 23.02.2012 la ora 9:00

    Complet: C3
  • Amână cauza

    Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisuri şi proba cu expertiza tehnică topografică. În urma tragerii la sorţi desemnează expert pe domnul Hodorca Neculai- ordinea 7 din lista experţilor aflaţi în evidenţa Biroului Local de Experţi de pe lângă Tribunalul Constanţa. Stabileşte onorariu provizoriu pentru efectuarea expertizei tehnice topografice în sumă de 1000 lei. Pune în vedere reclamantului, prin apărător, ca în termen de 5 zile de la pronunţarea încheierii să depună la dosarul cauzei dovada achitării onorariului provizoriu stabilit pentru efectuarea expertizei tehnice topografice. După achitarea onorariului provizoriu se vor emite adrese către Biroul Local de experţi Constanţa pentru a aduce la cunoştinţă numirea expertului şi către domnul expert Hodorca Neculai cu menţiunea pentru acesta din urmă de a efectua expertiza topografică având ca obiective: identificarea imobilului teren arabil extravilan în suprafaţă de 25.000 mp situat în comuna Chirnogeni, sat Plopeni, judeţul Constanţa, amplasat în parcela 79/48 şi partajarea în cotele consemnate în acţiunea introductivă faţă de cele două părţi şi cu menţiunea de a depune la dosar cu cel puţin 5 zile înaintea următorului termen de judecată raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit, cu respectarea dispoziţiilor art.208 Cod pr.civilă. Dispune citarea pârâtei.

Flux dosar


Actualizare GRPD