Dosar 7317/111/2006 din 31.08.2011

reziliere contract


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 7317/111/2006
Data dosar:
31.08.2011
Instanta:
Curtea de Apel Oradea
Departament:
Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal
Obiect:
reziliere contract
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 12.09.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Admitere apel

    Admite apelurile, schimbă în parte sentinţa, în sensul că ia act de tranzacţia încheiată între părţi. Menţine sentinţa cu privire la cererea de chemare în garanţie. Stabileşte onorariu definitiv expert suma de 5.000 lei şi obligă apelanta pârâtă să plătească expertei diferenţă onorariu expertiză 4.500 lei, cu cheltuieli de judecată în favoarea chematei în garanţie.

  • Sedinta din data de 05.09.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    Amână pronunţarea hotărârii pentru data de 12 septembrie 2012, cam.46,et.II, ora 14:00, pentru când se vor putea depune la dosar concluzii scrise.

  • Sedinta din data de 20.06.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    Considerând întemeiată cererea de amânare pentru a se depune la dosar raportul de expertiză dispus în cauză, s-a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 5 septembrie 2012, camera 46, ora 9,00, pentru când părţile cunosc termenul. Pune în vedere reprezentantei apelantei reclamante să pună la dispoziţia expertelor întreaga documentaţie. Pune în vedere expertelor să depună la dosar până la termenul următor, raportul de expertiză ce urmează a fi întocmit în cauză.

  • Sedinta din data de 09.05.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    Faţă de cererea în probaţiune formulată de către reprezentantul apelantei pârâte S* V**** P****** S**, în vederea completării Raportului de expertiză contabilă cu obiectivele suplimentare formulate pentru acest termen de judecată, pe care o apreciază ca fiind pertinentă, concludentă şi utilă cauzei, În vederea revenirii cu adresă către d-le expert Bonchiş Maria şi Bocancea Viorica, pentru ca acestea să efectueze şi să depună la dosar Raportul de expertiză contabilă dispus a fi efectuat în cauză, sub sancţiunea amendării în cazul în care se vor conforma dispoziţiilor instanţei, urmând a ţine cont şi de obiectivele suplimentare încuviinţate de instanţă la aceste termen de judecată, cărora li se vor comunica câte un exemplar, Văzând şi cererea formulată de către reprezentantul apelantei pârâte în vederea emiterii unei adrese Primăriei Comunei Sânmartin pentru ca aceasta să comunice instanţei Planul de situaţie integral privind autorizaţia de construire nr.3/05.01.2006 în favoarea reclamantei S* T***** F**** S* vizat spre neschimbare, pe care o apreciază ca fiind întemeiată, Pentru ca reprezentantul apelantei pârâte să comunice instanţei în termen de 2 zile, în concret, ce acte solicită a se comunica de către Primăria Comunei Sânmartin, dispune admiterea cererilor formulate şi amânarea judecării cauzei pentru data de 20 iunie 2012, camera 46, ora 9,00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă.

  • Sedinta din data de 28.03.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    Pentru a se reveni cu adresă la experţi, în vederea efectuării şi depunerii la dosar a raportului de expertiză,

  • Sedinta din data de 15.02.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    Pentru a se reveni cu adresă la experţi, în vederea efectuării şi depunerii la dosar a raportului de expertiză şi pentru a se reveni cu adresă la Primăria com. Sânmartin,

  • Sedinta din data de 18.01.2012 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    Considerând întemeiate cererile de amânare depuse la dosar de experţi, precum şi de chemata în garanţie, în vederea efectuării raportului de expertiză încuviinţat în cauză, s-a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 15 februarie 2012, camera 46, ora 9,00, pentru când părţile cunosc termenul. Încuviinţează completarea obiectivelor la expertiza contabilă cu următoarele obiective : „1. Având în vedere susţinerile reclamantei privind necorespunderea proiectului realizat de societatea noastră în baza contractului nr. 25/16.07.2005 încheiat de părţi pentru obiectivul denumit Modernizare Complex Internaţional la gradul de confort ***plus, solicităm ca expertul contabil să identifice în evidenţa contabila a reclamantei documente privind plata vreunui alt proiect privind acelaşi obiectiv, aşa cum este descris în caietul de sarcini şi tema de proiectare anexă la contract; 2. Având în vedere neplata de către reclamantă a garanţiei de bună execuţie reţinută societăţii noastre ca executant al proiectului conform art. 4 pct.1 alin. 3 din contract, solicităm ca expertul contabil să stabilească dacă această neplată este consecinţa împrejurării că S* V**** P****** S** nu a fost cuprinsă în lista participanţilor la întocmirea procesului-verbal la terminarea lucrărilor. Daca pentru constituirea listei participanţilor la recepţia la terminarea lucrărilor, a fost comunicată o invitaţie de participare către S* V**** P****** S**. 3. Dacă în evidenţa societăţii reclamante se găsesc dovezi privind plăţi efectuate de aceasta către SC Consteh SRL, care a. asigurat dirigenţia de şantier la obiectivul în cauză, în baza ari. 3 pct. 2 din contractul nr. 11180/01.11.2005 încheiat între cele două societăţi, plăţi care să reprezinte bonusul de 10% din valoarea economiilor realizate de dirigintele de şantier, însoţite de rapoarte de activitate în acest sens; 4. Dacă se poate stabili din punct de vedere contabil o legătură de cauzalitate între eventualele plăţi identificate la punctul 3 din prezentele obiective suplimentare şi neplata de către reclamantă, către societatea noastră a diferenţei neachitate din preţul contractului şi a garanţiei de bună execuţie.” Se va face adresă către expertele Bonchiş Maria şi Bocancea Viorica pentru a le comunica suplimentarea obiectivelor şi contractul de vânzare cumpărare încheiat între Turism Felix SA şi SC Consteh SRL, acte ce au fost depuse la acest termen de judecată, solicitându-le ca până la termenul următor să procedeze la efectuarea expertizei şi la depunerea raportului de expertiză la dosarul cauzei.

  • Sedinta din data de 16.11.2011 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    pt.efectuare expertizei contabile şi a se emite adresă la Primăria Sânmartin

  • Sedinta din data de 02.11.2011 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    pt a se depune la dosar interogatorul; pt.a se solicita o listă cu 3 experţi în construcţii de la BLE Bihor în vederea efectuării expertizei contabile încuviinţate; părţile vor depune la dosar obiectivele expertizei

  • Sedinta din data de 05.10.2011 la ora 9:00

    Complet: A3 LP apel
  • Amână cauza

    în vederea timbrării apelului de către S* V**** P****** S** Timişoara; pt.comunicarea motivelor apelului declarat de S* V**** P****** S** Timişoara chematei în garanţie

Flux dosar


Actualizare GRPD