Dosar 849/290/2011 din 11.08.2011

opoziţie la executare


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 849/290/2011
Data dosar:
11.08.2011
Instanta:
Tribunalul Caraș Severin
Departament:
Secţia a II-a Civilă, de Contencios, Administrativ şi Fiscal
Obiect:
opoziţie la executare
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 29.11.2011 la ora 09:00

    Complet: C9 A - COMERCIAL
  • Dispune rejudecare la prima instanţă sau la instanţa competentă

    Admite apelul, casează sentinţa apelată şi trimite cauza spre rejudecare la Judecătoria Reşiţa.

  • Sedinta din data de 01.11.2011 la ora 09:00

    Complet: C9 A - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa dispune amânarea cauzei în vederea introducerii şi citării în cauză a intimatei B**** C********* R***** S*** – S******** T****. Amână judecata cauzei la data de 29 noiembrie 2011, termen pentru care se va cita intimata B**** C********* R***** S*** – S******** T**** cu un exemplar al motivelor de apel şi al întâmpinării formulate de intimata-debitoare S.C.”U.C.M. REŞIŢA” S.A. şi se va recita apelanta-creditoare.

  • Sedinta din data de 04.10.2011 la ora 09:00

    Complet: C9 A - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa dispune amânarea cauzei în vederea citării apelantei-creditoare cu un exemplar al întâmpinării şi cu menţiunea de a indica noua adresă a intimatei Anglo-România Bank Limited, Agenţia Timişoara sau să procedeze la citarea prin publicitate a acesteia, sub sancţiunea disp.art.1551 Cod procedură civilă şi pentru comunicarea întâmpinării intimaţilor. Amână judecata cauzei la data de 1 noiembrie 2011, termen pentru care se va cita apelanta-creditoare cu un exemplar al întâmpinării şi cu menţiunea de a indica noua adresă a intimatei Anglo-România Bank Limited, Agenţia Timişoara sau să procedeze la citarea prin publicitate a acesteia, sub sancţiunea disp.art.1551 Cod procedură civilă şi se va comunica întâmpinarea intimaţilor.

  • Sedinta din data de 06.09.2011 la ora 09:00

    Complet: C9 A - COMERCIAL
  • Amână cauza

    Instanţa pune în vedere apelantei-creditoare să depună la dosar dovada achitării taxei de timbru în original şi încuviinţează cererile de amânare formulate de intimata-debitoare şi intimata BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A. – Sucursala Caraş-Severin, în vederea comunicării motivelor de apel. Întrucât din dovezile de îndeplinire a procedurii de citare aflate la: fila 41 dosar – intimata RAIFFEISEN BANK Bucureşti – Direcţia Popriri, fila 45 dosar – intimatul Biroul Executorului Judecătoresc Nebunu Nicolae, fila 46 dosar – intimata Alpha Bank România S.A. – Sucursala Reşiţa, fila 47 dosar – intimata BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A. – Sucursala Caraş-Severin şi fila 48 dosar – intimata CEC BANK – Sucursala Reşiţa, rezultă că acestea au semnat prin reprezentantul convenţional citaţia pentru termenul de judecată din 06.09.2011, în baza art.153 alin.1 Cod procedură civilă, se prezumă că acestea cunosc termenul ulterior de judecată aceluia pentru care le-a fost înaintată, motiv pentru care intimatele nu vor mai fi citate. Amână judecata cauzei la data de 4 octombrie 2011, termen pentru care se va cita apelanta-creditoare cu menţiunea de a depune la dosar dovada achitării taxei de timbru în original, se vor recita intimata-debitoare şi intimata BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A. – Sucursala Caraş-Severin, cu câte un exemplar al motivelor de apel şi se va recita intimata Anglo-România Bank Limited.

Flux dosar


Actualizare GRPD