Dosar 876/64/2011 din 03.10.2011

obligaţia de a face


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 876/64/2011
Data dosar:
03.10.2011
Instanta:
Curtea de Apel Brașov
Departament:
Secţia Contencios administrativ şi fiscal
Obiect:
obligaţia de a face
Categorie:
Contencios administrativ si fiscal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 18.01.2012 la ora 12:00

    Complet: Fond C4
  • Admite in parte cererea

    sentinţa nr.5/F/18.01.2012 LB. Respinge excepţiile lipsei de interes şi a lipsei calităţii procesuale pasive invocate de pârâtul Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Admite în parte cererea formulată de reclamanţii Cioc M Robert, Popa ( Răgălie ) Luminiţa Lavinia, Dimofte N Petrică ( cu domiliul ales în ) în contradictoriu cu pârâta Universitatea Spiru Haret ( cu sediul în ) şi, în consecinţă, Obligă pârâta să elibereze fiecărui reclamant diploma de licenţă şi suplimentul de diplomă, urmare a absolvirii cursurilor Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative din Braşov, Specializarea Administraţie Publică, din cadrul Universităţii Spiru Haret, promoţia 2009 şi a susţinerii şi promovării examenului de licenţă în sesiunea iulie 2009. Respinge restul pretenţiilor formulate de reclamanţi în contradictoriu cu pârâta Universitatea Spiru Haret. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a sumei de 12 lei cu titlu de cheltuieli parţiale de judecată şi respinge restul cheltuielilor de judecată solicitate. Respinge cererea formulată de reclamanţii Cioc M Robert, Popa Răgălie Luminiţa Lavinia, Dimofte N Petrică în contradictoriu cu pârâtul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului ( cu sediul în ) având ca obiect recunoaşterea displomelor de licenţă. Admite în parte cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienta Tiţa ( Ştir ) D. Raluca ( cu domiciliul ales în ) în contradictoriu cu pârâta Universitatea Spiru Haret şi, în consecinţă, Obligă pârâta să elibereze intervenientei în interes propriu diploma de licenţă şi suplimentul de diplomă, urmare a absolvirii cursurilor Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative din Braşov, Specializarea Administraţie Publică, din cadrul Universităţii Spiru Haret, promoţia 2009 şi a susţinerii şi promovării examenului de licenţă în sesiunea iulie 2009. Respinge restul pretenţiilor formulate de intervenienta în interes propriu în contradictoriu cu pârâta Universitatea Spiru Haret. Obligă pârâta la plata către intervenienta în interes propriu a sumei de 3 lei cu titlu de cheltuieli parţiale de judecată şi respinge restul cheltuielilor de judecată solicitate. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienta Tiţa ( Ştir ) D. Raluca în contradictoriu cu pârâtul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Admite cererea de chemare în garanţie a Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului ( cu sediul în ) formulată de pârâta Universitatea Spiru Haret şi, în consecinţă, Obligă chematul în garanţie Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului să aprobe tipărirea formularelor tipizate constând în diplomă de licenţă şi suplimentele la diplomă pentru reclamanţi şi intervenienta în interes propriu. Respinge restul pretenţiilor formulate de pârâta Universitatea Spiru Haret prin cererea de chemare în garanţie.

  • Sedinta din data de 12.01.2012 la ora 12:00

    Complet: Fond C4
  • Amână cauza

    Amână pronunţarea pentru data de 18.01.2012.

  • Sedinta din data de 18.11.2011 la ora 09:00

    Complet: Fond C4
  • Amână cauza

    Pentru studiul înscrisurilor, amână judecarea cauzei pentru data de 12 ianuarie 2011.

  • Sedinta din data de 24.10.2011 la ora 9:00

    Complet: Fond C1
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de pârâtul Universitatea Spiru Haret, pentru pregătirea apărării şi amână judecarea cauzei pentru data de 18.11.2011.

  • Sedinta din data de 21.10.2011 la ora 10:00

    Complet: Fond C2 Camera Consiliu
  • Amână cauza

    Admite cererea de abţinere formulată de doamna judecător Maria Ioniche formulată în dosarul nr. 876/64/2011, al Curţii de Apel Braşov. Fără cale de atac.

Flux dosar


Actualizare GRPD