Dosar 17260/63/2011 din 22.03.2012

pretenţii


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 17260/63/2011
Data dosar:
22.03.2012
Instanta:
Curtea de Apel Craiova
Departament:
Secţia I Civilă
Obiect:
pretenţii
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 22.11.2012 la ora 09:15

    Complet: C 11A
  • Nefondat

    DECIZIA NR.90 Respinge apelul ca nefondat. Cu recurs.

  • Sedinta din data de 15.11.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână pronunţarea

    Amână pronunţarea la data de 22 noiembrie 2012,la cererea apărătorului apelantului reclamant.

  • Sedinta din data de 25.10.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Acordă ultim termen de judecată în vederea administrării probei testimoniale. Menţine dispoziţia stabilită de instanţă la termenul anterior în sarcina intimatei pârâte prin apărător, avocat Vlădescu Daniel, în sensul de a depune la dosarul cauzei rezoluţia pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în soluţionarea plângerii penale formulată de apelantul reclamant.. Pune în vedere martorilor Dăbuleanu Ion prezentat de apelantul reclamant S***** M****** şi Gună Ion prezentat de intimata pârâtă C****** G******* A***** ca la termenul acordat să se prezinte în vederea audierii.

  • Sedinta din data de 04.10.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Încuviinţează proba testimonială cu un martor fiecăreia dintre părţi., respectiv apelantului reclamant S***** M****** şi intimatei pârâte C****** G******* A*****. Pune în vedere părţilor prin apărători să indice martorii prin listă în termen de 5 zile, pentru a fi citaţi. Ia act de susţinerea formulată de apărătorul intimatei pârâte, avocat Vlădescu Daniel, în sensul că va face demersuri pentru a depune la dosarul cauzei rezoluţia pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în soluţionarea plângerii penale formulată de apelantul reclamant.

  • Sedinta din data de 13.09.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Admite cererea de amânare formulată de apărătorul apelantului reclamant, avocat Băncioi Cătălin. Pune în vedere apărătorului apelantului reclamant, avocat Băncioi Cătălin să depună înscrisurile, respectiv copia plângerii penale formulată de apelantul reclamant S***** M****** împotriva intimatei pârâte C****** G******* A*****, precum şi rezoluţia pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în soluţionarea acesteia, în termenul procedural, respectiv cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată pentru a putea fi observate. Prorogă discuţia cu privire la proba testimonială solicitată de apelantul reclamant S***** M****** prin apărător, avocat Băncioi Cătălin, ulterior studierii şi verificării înscrisurilor depuse şi după depunerea înscrisurilor solicitate, în vederea aprecierii necesităţii acesteia, funcţie de probele deja administrate.

  • Sedinta din data de 05.07.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Încuviinteaza cererea de amânare pentru imposibilitate de prezentare formulată de apărătorul intimatei pârâte, avocat avocat Vlădescu Daniel Lucian. Încuviinţează cererea de amânare formulată de apărătorul apelantului reclamant,avocat Băncioi Cătălin. Pune în vedere apărătorului apelantului reclamant, avocat Băncioi Cătălin să depună înscrisurile, respectiv copia plângerii penale formulată de apelantul reclamant S***** M****** împotriva intimatei pârâte C****** G******* A*****, precum şi rezoluţia pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în soluţionarea acesteia, în termenul procedural, respectiv cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată pentru a putea fi observate. Prorogă discuţia cu privire la proba testimonială solicitată de apelantul reclamant S***** M****** prin apărător, avocat Băncioi Cătălin, ulterior studierii şi verificării înscrisurilor depuse şi după depunerea înscrisurilor solicitate, în vederea aprecierii necesităţii acesteia, funcţie de probele deja administrate.

  • Sedinta din data de 14.06.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Încuviinteaza proba cu înscrisuri constând în înscrisurile depuse în şedinţa publică solicitată de apelantul reclamant S***** M****** prin apărător,avocat Băncioi Cătălin. Prorogă discuţia cu privire la proba testimonială solicitată de apelantul reclamant S***** M****** prin apărător, avocat Băncioi Cătălin, ulterior studierii şi verificării înscrisurilor depuse la acest termen şi după depunerea înscrisurilor solicitate la acest termen, în vederea aprecierii necesităţii acesteia, funcţie de probele deja administrate. Acordă termen pentru a se lua cunoştinţă de conţinutul înscrisurilor şi pentru a se depune la dosarul cauzei copia plângerii penale formulată de apelantul reclamant S***** M****** împotriva intimatei pârâte C****** G******* A*****, precum şi rezoluţia pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în soluţionarea acesteia.

  • Sedinta din data de 24.05.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Încuviinteaza cererea de amanare formulata de aparatorul apelantului reclamant, avocat Bancioi Catalin. Acorda termen pentru lipsa de aparare.

  • Sedinta din data de 03.05.2012 la ora 09:00

    Complet: C 11A
  • Amână cauza

    Încuviinţează cererea formulată de intimata pârâtă C****** G******* A*****, de amânare a cauzei pentru angajare apărător. Se comunică motivele de apel formulate de apelantul reclamant S***** M******, intimatei pârâte C****** G******* A***** care va fi citată cu menţiunea de a depune întâmpinare cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată

Flux dosar


Actualizare GRPD