S** I*** P*** A***** O*** R****** I****
ReclamantC***** R******* P*** P*****
PârâtConstată perimată cererea de chemare în judecată.
Hotarare 853/2014 din 15.12.2014În temeiul dispoziţiilor art. 242 alin. 1 Cod procedură civilă suspendă judecarea cauzei formulată de reclamantul SAU IOAN în contradictoriu cu pârâta C***** R******* P*** P*****, în calitate de reprezentant al STATULUI ROMÂN, având ca obiect uzucapiune. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării, în conformitate cu prevederile art. 414 alin. 2 Cod procedură civilă ce se va depune la Judecătoria Oraviţa. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24 ianuarie 2014.
Incheiere suspendare din 24.02.2014Admite cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantului. Conform art. 1050 alin. 2 din noul Cod de procedură civilă, pune în vedere reclamantului să arate data de la care posedă imobilul sub nume de proprietar. Pune în vedere reclamantului să depună: - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.b) din noul Cod de procedură civilă, un certificat eliberat de camera notarilor publici, din care să rezulte faptul dacă moştenirea titularului înscris în cartea funciară a fost sau nu dezbătută, iar în caz afirmativ, care sunt persoanele care au cules moştenirea respectivă; - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.c) din noul Cod de procedură civilă, un certificat eliberat de primăria în a cărei rază teritorială este situat imobilul, din care să rezulte că acesta nu face parte din domeniul public al statului sau al unităţii administrativ-teritoriale; - potrivit art. 1050 alin. 3 lit. f) din noul Cod de procedură civilă, documentaţia tehnică cadastrală a imobilului, realizată, pe cheltuiala celui interesat, de o persoană fizică sau juridică autorizată, potrivit legii. Amână judecarea cauzei la data de 24 februarie 2014. Pronunţată în şedinţa publică din data de 13.01.2014.
Incheiere de sedinta din 13.01.2014În temeiul art. 222 alin. 1) noul Cod de procedură civilă , admite cererea de amânare formulată de reprezentantul reclamantului. Stabileşte termen de judecată la data de 13 ianuarie 2014, termen cunoscut de reclamant şi de pârât, conform art. 229 al.1 noul Cod de procedură civilă. Conform art. 1050 alin. 2 din noul Cod de procedură civilă, pune în vedere reclamantului să arate data de la care posedă imobilul sub nume de proprietar. Pune în vedere reclamantului să depună: - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.b) din noul Cod de procedură civilă, un certificat eliberat de camera notarilor publici, din care să rezulte faptul dacă moştenirea titularului înscris în cartea funciară a fost sau nu dezbătută, iar în caz afirmativ, care sunt persoanele care au cules moştenirea respectivă; - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.c) din noul Cod de procedură civilă, un certificat eliberat de primăria în a cărei rază teritorială este situat imobilul, din care să rezulte că acesta nu face parte din domeniul public al statului sau al unităţii administrativ-teritoriale; - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.f) din noul Cod de procedură civilă, documentaţia tehnică cadastrală a imobilului, realizată, pe cheltuiala celui interesat, de o persoană fizică sau juridică autorizată, potrivit legii. Pronunţată în şedinţa publică din data de 25 noiembrie 2013.
Incheiere de sedinta din 25.11.2013În temeiul dispoziţiilor art. 238 din noul Cod de procedură civilă, instanţa estimează termenul de soluţionare al cauzei ca fiind de 5 luni. Stabileşte termen de judecată la data de 25 noiembrie 2013, termen cunoscut de reclamant conform art. 229 al.1 noul Cod de procedură civilă. Se citează pârâtul potrivit art. 153 alin. 2 din noul Cod de procedură civilă. Conform art. 1050 alin. 2 din noul Cod de procedură civilă, pune în vedere reclamantului să arate data de la care posedă imobilul sub nume de proprietar. Pune în vedere reclamantului să depună: - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.b) din noul Cod de procedură civilă, un certificat eliberat de camera notarilor publici, din care să rezulte faptul dacă moştenirea titularului înscris în cartea funciară a fost sau nu dezbătută, iar în caz afirmativ, care sunt persoanele care au cules moştenirea respectivă; - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.c) din noul Cod de procedură civilă, un certificat eliberat de primăria în a cărei rază teritorială este situat imobilul, din care să rezulte că acesta nu face parte din domeniul public al statului sau al unităţii administrativ-teritoriale; - potrivit art. 1050 alin. 3 lit.c) din noul Cod de procedură civilă, documentaţia tehnică cadastrală a imobilului, realizată, pe cheltuiala celui interesat, de o persoană fizică sau juridică autorizată, potrivit legii. Pronunţată în şedinţa publică din data de 28 octombrie 2013.
Incheiere de sedinta din 28.10.2013