Dosar 1793/230/2013 din 26.11.2013

cerere de valoare redusă


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 1793/230/2013
Data dosar:
26.11.2013
Instanta:
Judecătoria Filiasi
Departament:
JUDECATORIA FILIASI
Obiect:
cerere de valoare redusă
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 21.01.2015 la ora 09:00

    Complet: C2
  • Constată perimată cererea

    Admite excepţia perimării cererii de valoare redusă, având ca obiect “pretenţii”, invocată de instanţă, din oficiu. Constată perimarea cererii de valoare redusă, având ca obiect “pretenţii”, formulată de reclamanta S.C. VODAFONE ROMÂNIA S.A. BUCUREŞTI, prin reprezentant legal, administrator Tănase Florina şi reprezentant convenţional, avocat Felicia Ovanesian, în contradictoriu cu pârâta S*** M*** C** S***** Filiaşi, prin reprezentant legal, administrator Lăpăduş Adrian – Cristian. Cu drept de recurs la instanţa ierarhic superioară în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21 ianuarie 2015.

    Hotarare 36/2015 din 21.01.2015
  • Sedinta din data de 14.05.2014 la ora 09:00

    Complet: C2
  • Amână cauza

    În temeiul art. 242 alin. 1 din Codul de procedură civilă republicat, suspendă judecarea cauzei, având ca obiect “cerere de valoare redusă”, privind pe reclamanta S.C. VODAFONE ROMÂNIA S.A. BUCUREŞTI, prin reprezentant legal, administrator Tănase Florina şi reprezentant convenţional, avocat Felicia Ovanesian şi pe pârâta S*** M*** C** S***** Filiaşi, prin reprezentant legal, administrator Lăpăduş Adrian – Cristian, pentru neîndeplinirea obligaţiilor de către reclamantă, respectiv de a depune la dosar editorialul în care s-a publicat citarea pârâtei, editorial pe care avea obligaţia de a-l depune la dosar la fiecare termen de judecată până la soluţionarea procesului. Cu drept de recurs la instanţa ierarhic superioară, respectiv Tribunalul Dolj şi drept de a formula cerere de repunere pe rol pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 14 mai 2014.

    Incheiere suspendare din 14.05.2014
  • Sedinta din data de 09.04.2014 la ora 09:00

    Complet: C2
  • Amână cauza

    Menţine dispoziţiile încheierii de şedinţă anterioare şi, având în vedere dispoziţiile articolului 153 alin. 2 din Codul de procedură civilă republicat, coroborate cu prevederile articolului 167 alin. 2 şi alin. 3 din Codul de procedură civilă republicat, Dispune pârâtei S*** M*** C** S***** Filiaşi, prin reprezentant legal, administrator Lăpăduş Adrian – Cristian, prin publicitate, respectiv prin: publicarea citaţiei într-un ziar central de largă răspândire, precum şi prin afişarea citaţiei: la uşa instanţei, pe portalul instanţei de judecată şi la ultimul sediu cunoscut al pârâtei. Pune în vedere reclamantei, prin citaţia ce se va emite către aceasta, să depună la dosar editorialul în care s-a publicat citarea pârâtei, editorial ce se va depune la fiecare termen de judecată, până la soluţionarea procesului, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, prevăzută de dispoziţiile art. 242 alin. 1 din Codul de procedură civilă republicat. Încuviinţează cererea formulată de doamna avocat Rădulescu Monica, în calitate de curator al pârâtei, prin care solicită înlocuirea sa şi numirea unui alt curator, întrucât s-a retras de pe lista curatorilor speciali. În temeiul dispoziţiile art. 167 alin. 3 raportate la prevederile art. 58 din Codul de procedură civilă republicat, Numeşte în cauză curator pe doamna avocat I****** A******* - D***** din cadrul Baroului Dolj şi dispune citarea acesteia la dezbateri pentru reprezentarea intereselor pârâtei.

    Incheiere de sedinta din 09.04.2014
  • Sedinta din data de 19.02.2014 la ora 09:00

    Complet: C2
  • Amână cauza

    În temeiul dispoziţiilor art. 153 alin. 2 din Codul de procedură civilă republicat, coroborate cu prevederile art. 167 alin. 2 şi alin. 3 din Codul de procedură civilă republicat, Dispune citarea pârâtei S*** M*** C** S***** Filiaşi, prin reprezentant legal, administrator Lăpăduş Adrian – Cristian, prin publicitate, respectiv prin: publicarea citaţiei într-un ziar central de largă răspândire, afişarea citaţiei: la uşa instanţei, pe portalul instanţei de judecată şi la ultimul sediu cunoscut al pârâtei. Pune în vedere reclamantei, prin citaţia ce se va emite către aceasta, să depună la dosar editorialul în care s-a publicat citarea pârâtei, editorial ce se va depune la fiecare termen de judecată, până la soluţionarea procesului, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, prevăzută de dispoziţiile art. 242 alin. 1 din Codul de procedură civilă republicat. În temeiul dispoziţiilor art. 167 alin. 3 din Codul de procedură civilă republicat, raportate la prevederile art. 58 din Codul de procedură civilă republicat, Numeşte curator pe doamna avocat Rădulescu Monica din cadrul Baroului Dolj, pentru a reprezenta interesele pârâtei. Dispune citarea curatorului la dezbateri pentru reprezentarea intereselor pârâtei. În temeiul dispoziţiilor art. 58 alin. 4 din Codul de procedură civilă republicat, coroborate cu prevederile art. 48 alin. 2 din Ordonanţa de Urgenţă numărul 80 din 26 iunie 2013 privind taxele judiciare de timbru, Fixează, drept remuneraţie provizorie a curatorului, suma de 200 lei şi stabileşte ca avansarea remuneraţiei curatorului să se facă de reclamantă, o asemenea măsură fiind în interesul continuării procesului.

    Incheiere de sedinta din 19.02.2014
  • Sedinta din data de 29.01.2014 la ora 09:00

    Complet: C2
  • Amână cauza

    În temeiul dispoziţiilor art. 153 alin. 2 din Codul de procedură civilă republicat coroborate cu prevederile art. 1.029 alin. 10 din Codul de procedură civilă republicat, Amână judecarea cauzei la data de 19 februarie 2014, pentru când reclamanta are termen în cunoştinţă şi pentru când se va repeta procedura de citare a pârâtei.

    Incheiere de sedinta din 29.01.2014

Flux dosar


Actualizare GRPD