Dosar 4618/110/2011 din 17.05.2013

drept de autor şi drepturi conexe stramutare


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 4618/110/2011
Data dosar:
17.05.2013
Instanta:
Curtea de Apel Pitești
Departament:
Secţia I civilă
Obiect:
drept de autor şi drepturi conexe stramutare
Categorie:
Proprietate Intelectuala
Stadiu proces:
Apel

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 17.12.2013 la ora 08:30

    Complet: Civil-Amânări Pronunţări
  • Nefondat

    Respinge apelurile ca nefondate. Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17 decembrie 2013.

    Hotarare 157/2013 din 17.12.2013
  • Sedinta din data de 10.12.2013 la ora 08:30

    Complet: Civil - Amânări Termene-Marti
  • Amână pronunţarea

    Amână pronunţarea la data de 17 decembrie 2013. Pronunţată în şedinţă publică azi, 10.12.2013.

    Incheiere amanare initiala a pronuntarii din 10.12.2013
  • Sedinta din data de 05.11.2013 la ora 08:30

    Complet: Civil - Amânări Termene-Marti
  • Amână cauza

    Admite în parte proba cu înscrisuri solicitată de intimata-pârâtă S.C. Alma Mater Sibiu, respectiv numai pe cele privitoare la proceduri purtate pe teritoriul statului român, respectiv în faţa organelor de anchetă penală şi a organelor disciplinare profesionale universitare, urmând să depună numai aceste acte, în trei exemplare, pentru a fi comunicate celorlalte părţi. Respinge cererea de suplimentare a probatoriului cu alte înscrisuri, formulată de intimata-pârâtă E****** A*** M**** S****, pentru a face dovada că apelantul-reclamant Curpăn Vasile Sorin publică, în mod repetitiv, acelaşi conţinut al lucrărilor, cu adăugarea de alţi autori. Respinge, ca prematură, cererea formulată de apelantul-pârât Popa Gavrilovici Gioni, privind audierea martorei Stafie Maria prin intermediul comisiei rogatorii la Judecătoria Roman. Admite proba cu interogatoriu solicitată de apelantul-pârât P*** G********** G**** apelantului-reclamant Curpăn Vasile-Sorin, cenzurându-se întrebările formulate, cu limitare exclusiv la cele ce privesc raporturile dintre părţi şi obiectul dedus judecăţii. Se citează apelanţii Curpăn Vasile Sorin, P*** G********** G**** şi intimata E****** U*********** B********, cu copii de pe întâmpinarea şi înscrisurile depuse de intimata S..C. Alma Mater Sibiu la acest termen de judecată. Se citează apelantul-reclamant Curpăn Vasile Sorin cu menţiunea prezentării sale la interogatoriu, în instanţă. Se citează martora Stafie Maria. Menţine pentru apelantul-pârât P*** G********** G**** obligaţia de a depune la dosar copie certificată de pe hotărârea penală, pronunţată în plângerea formulată împotriva măsurii sancţionării sale administrative, sub sancţiunea prevăzută de dispoziţiile art.155 ind.1 Cod procedură civilă. Amână judecarea cauzei la data de 10 decembrie 2012. Cu drept de recurs, odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 05 noiembrie 2013, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia I civilă.

    Incheiere de sedinta din 05.11.2013
  • Sedinta din data de 24.09.2013 la ora 08:30

    Complet: Civil - Amânări Termene-Marti
  • Amână cauza

    Ia act de cererea făcută la data de 10 iunie 2013, prin care apelantul-pârât P*** G********** G**** îşi rectifică denumirea căii de atac din recurs în apel. Respinge proba cu înscrisuri propusă de intimata-pârâtă Editura Alma Mater, în vederea dovedirii unui plan mai mare de editare. Respinge proba solicitată de apelantul-pârât, privind audierea ca martori a celor două persoane indicate în notele de probatorii formulate la 23 septembrie 2013. Suplimentează, din oficiu, probatoriu, cu proba cu înscrisuri şi proba testimonială, cu martora Maria Stafie, care se citează la adresa cunoscută din dosarul de urmărire penală. Admite proba cu înscrisuri referitoare la eventualele forme în care pârâta Editura Alma Mater a urmărit pe căi legale apărarea faţă de folosirea fără drept, pe volumele editate, la o tipografie privată, a numelui său de editor. Pune în vedere şi intimatei-pârâte Editura Alma Mater, dacă are posibilitatea, să depună la dosar sentinţa penală prin care a fost soluţionată plângerea împotriva rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale şi aplicării amenzii cu caracter administrativ, faţă de pârâtul P*** G********** G****. Pune în vedere apelantului-pârât, sub rezerva suspendării judecăţii prezentului apel, în condiţiile art.1551 Cod procedură civilă să depună, în copie certificată, sentinţa penală prin care a fost rezolvată plângerea formulată împotriva rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale şi de aplicare a unei sancţiuni administrative. Se solicită Editurii Universitare Bucureşti să comunice dacă a remis reclamantului, personal sau într-o formă poştală, un număr de volume de autor şi dacă i-a predat personal acestuia, vreo sumă de bani cu titlu de drepturi de autor. Amână judecarea cauzei la 5 noiembrie 2013, pentru când se vor cita apelantul-pârât şi apelantul-reclamant, cu copia dezvoltării apărărilor formulate prin întâmpinare, note de şedinţă, note de probatorii şi înscrisuri depuse de apelantul-pârât. Cu drept de recurs, odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 24 Septembrie 2013, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia I Civilă

    Incheiere de sedinta din 24.09.2013
  • Sedinta din data de 11.06.2013 la ora 08:30

    Complet: C5A
  • Amână cauza

    Respinge cererea pentru lipsă de apărare formulată de apelantul-pârât. Se emit adrese apelantului-reclamant şi apelantului-pârât pentru a depune la dosar, în extenso, hotărârea pronunţată la data de 13 iunie 2012 de Judecătoria Vaslui în dosarul nr.2485/333/2012 şi a preciza stadiul în care se află în prezent dosarul, iar în situaţia în care a fost soluţionată calea de atac, să depună, în copie, decizia pronunţată. Pune în vedere reprezentantului intimatei-pârâte E****** A*** M**** S**** să încerce o stingere a litigiului pe cale amiabilă. Amână judecarea cauzei la 24 septembrie 2013, pentru când se vor cita apelantul-reclamantul şi apelantul-pârât cu copii de pe întâmpinarea formulată de intimata-pârâtă E****** A*** M**** S****, intimatele-pârâte având termen în cunoştinţă potrivit dispoziţiilor art.153 alin.1 din Codul de procedură civilă. Cu drept de recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 11 iunie 2013, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia I Civilă.

    Incheiere de sedinta din 11.06.2013

Flux dosar


Actualizare GRPD