Dosar 2893/91/2014/a2 din 15.12.2014

iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (Legea 39/2003 art. 7)


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 2893/91/2014/a2
Data dosar:
15.12.2014
Instanta:
Tribunalul Vrancea
Departament:
Sectia Penala
Obiect:
iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (Legea 39/2003 art. 7)
Categorie:
Penal
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 10.12.2014 la ora 9:00

    Complet: Fond Penal C4 co
  • Încheiere

    Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Serviciul D.I.I.CO.T Galaţi Menţine măsurile arestului preventiv pentru inculpaţii : 1, FRECAUTANU ION, zis „Nicu", 2.B******** M*****, zis „Misa", 3.U******** D******, zis „Dima", 4. P******* A****, zis „Aurica", , 5.M*** C********, 6.MOTILICA ALEXANDRU zis „Sasa", , începând cu 12.12.2014, până la 10.01.2015 inclusiv, pe un interval de 30 zile. Respinge cererile privind luarea măsurilor arestului preventiv sau a controlului judiciar faţă de inculpaţii arestaţi preventive, prin revocarea măsurii arestării preventive. Dispune luarea măsurii controlului judiciar pe un interval de 30 zile începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri pentru inculpaţii: 1.IORDACHE COSTEL, 2.IORGU GRAFIAN, 3. Stănescu Nataliţa, 4.DARABAN Constantin, Pe perioada controlului judiciar, inculpaţii trebuie să respecte următoarele obligaţii: a. să se prezinte la organul de urmărire penală la Judecătorul de Cameră Preliminară la instanţă ori de câte ori este chemat; b. să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c. Să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sau de către instamţă conform programului de supraveghere sau ori de câte ori este chemat; d. Să nu depăşească limita teritorială a judeţului Vrancea- pentru inculpaţii Stănescu Nataliţa, Iorgu Grafian, Iordache Costel şi a Judetului Bacău pentru inculpatul Dărăban Constantin decât cu încuviinţarea organului judiciar desemnat cu supravegherea inculpaţilor. Desemnează IPJ Vrancea ( Serviciul de Supravecheri judiciare) şi IPJ Bacău ( Serviciul de Supravegheri judiciare) , pentru exercitarea supravegherii inculpaţilor aşa cum au fost menţionaţi anterior. Respinge cererile privind neluarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţii evidenţiaţi anterior. Atrage atenţia inculpaţilor cu privire la consecinţele nerespectării condiţiilor impuse privind controlului judiciar. Atrage atenţia organelor judiciare responsabile pentru executarea măsurilor preventive- a arestului şi a controlului judiciar- cu privire la asigurarea condiţiilor pentru exercitarea dreptului la asistenţă medicală şi îngrijiri medicale de către inculpaţi potrivit dispozitiilor legii nr. 254/2013, Legii nr. 46/ 2003, cu modificările ulterioare raportate la dispoziţiile Legii nr. 95/2006, cu modificările ulterioare. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Stabileşte termen pentru discutarea măsurilor la 08.01.2015, cu citarea inculpaţilor. Cu drept de contestaţie î

Flux dosar


Actualizare GRPD