M*** A********
InculpatÎn baza art.335 al.1 noul Cod penal, condamnă pe inculpatul M*** A********, judecat după procedura prev. de art.375 C.pr.pen., la o pedeapsă de: -- 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere. În baza art. 336 al.1 noul Cod penal, condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de: -- 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În baza art. 327 al.1 şi 2 noul Cod penal, condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de: -- 1 (un) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea. În baza art.38 alin.1 Cod penal, art.39 alin.1 lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea de 1 (un) an închisoare la care adaugă un spor de 8 (opt) luni, reprezentând 1/3 din cumulul aritmetic al celorlalte pedepse, astfel că pedeapsa aplicată inculpatului este 1 (un) an şi 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 91 Cod penal, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate inculpatului şi fixează un termen de supraveghere a acestuia pe o perioadă de 2 ani, în condiţiile art. 92 Cod penal. Conform art. 93 alin. 1 Cod penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va respecta următoarele măsuri de supraveghere: 1. se va prezenta la serviciul de probaţiune la datele fixate de acest serviciu; 2. va primi vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; 3. va anunţa, în prealabil, consilierul de probaţiune schimbarea locuinţei si orice deplasare ce depăşeşte 5 zile; 4. va comunica schimbarea locului de muncă; 5. va comunica orice informaţii si documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existentă. În baza art.93 al.2 lit.b Cod penal impune inculpatului să respecte următoarea obligaţie: -- să frecventeze unul din programele de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art.96 Cod penal, referitoare la revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. În baza art. 93 alin. 3 Cod penal va obliga pe inculpat ca pe parcursul termenului de supraveghere acesta să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Primăria comunei Dobreşti. În baza art.274 Cod procedură penală obligă pe inculpat să plătească statului suma de 600 lei cheltuieli judiciare. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei cu inculpatul şi procurorul. Pronunţată în şedinţa publică din 21 septembrie 2015.
Hotarare 171/2015 din 21.09.2015Amână judecarea cauzei la data de 21 septembrie 2015 pentru ca inculpatul să comunice la dosar o declaraţie prin care să arate dacă doreşte să presteze muncă în folosul comunităţii, în situaţia în care se va impune acest lucru.
Incheiere de sedinta din 29.06.2015Amână judecarea cauzei la data de 29 iunie 2015 faţă de cererea de amânare a cauzei formulată de către inculpat.
Incheiere de sedinta din 08.06.2015În baza art.345 al.1 C.pr.pen. resping cererea formulată de către inculpatul prin apărătorul său ales, privind înlăturarea probelor testimoniale administrate în cursul urmăririi penală. Constat legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul emis în data de 6 februarie 2015 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş în dosarul nr.438/P/2014, privind pe inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi de fals privind identitatea, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispune începerea cercetării judecătoreşti.
Incheiere camera preliminara 33/CP/2015 din 30.03.2015