Dosar 3925/115/2017 din 28.09.2017

dizolvare societate


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 3925/115/2017
Data dosar:
28.09.2017
Instanta:
Tribunalul Caraș Severin
Departament:
Secţia a II-a Civilă, de Contencios, Administrativ şi Fiscal
Obiect:
dizolvare societate
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 27.11.2017 la ora 09:00

    Complet: C9 CC - LIT.CU PROFESIONIŞTII -0 (15.02.2013)
  • Admite cererea

    Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Ciuverca Mirabela Lavinia, împotriva pârâţilor Olăraşu Mihai şi MO Mihai Construct SRL. Dispune dizolvarea pârâtei MO Mihai Construct SRL, în temeiul art. 227 alin.1 lit. e din Legea nr.31/1990 republicată. Pârâta intră în lichidare. Dispune publicarea prezentei sentinţe în Monitorul Oficial al României partea a IV-a conform dispoziţiilor art.237 alin.3 din Legea nr.31/1990 republicată pe cheltuiala reclamantei. Un exemplar al sentinţei se comunică Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru înregistrarea menţiunii de dizolvare în registrul comerţului, precum şi Ministerului Finanţelor Publice - Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la data publicării sentinţei în Monitorul Oficial. Pronunţată în şedinţa publică din 27 noiembrie 2017.

    Incheiere finala dezinvestire 275/2017 din 27.11.2017
  • Sedinta din data de 06.11.2017 la ora 09:00

    Complet: C9 CC - LIT.CU PROFESIONIŞTII -0 (15.02.2013)
  • Amână cauza

    Încuviinţează proba cu înscrisurile depuse la dosarul cauzei în susţinerea acţiunii ca fiind pertinente şi concludente, acestea fiind în strânsă legătură cu cauza şi de natură a contribui la soluţionarea acesteia. Încuviinţează proba cu interogatoriul pârâtului Olăraşu Mihai, solicitată de reclamantă, având în vedere că prin interogatoriu se poate afla poziţia acestuia faţă de pretenţiile reclamantei. Citarea pârâtului Olăraşu Mihai, cu menţiunea de a se prezenta pentru următorul termen de judecată personal în faţa instanţei în vederea luării interogatoriului, sub sancţiunea aplicării dispoziţiilor art. 358 C.p.c potrivit cărora refuzul sau neînfăţişarea părţii la interogatoriu pot fi socotite ca o mărturisire deplină sau început de dovadă în folosul părţii potrivnice. Pune în vedere reclamantei C******* M******* L******, prin apărătorul său ales av. Gâfu Cristian să depună la dosarul cauzei, interogatoriul cu întrebările ce urmează a fi puse pârâtului. Încuviinţează proba testimonială cu doi martori, al căror nume şi adresa nu au fost indicate la acest termen de judecată, având în vedere că aceştia pot furniza informaţii utile soluţionării cauzei. Pune în vedere reclamantei C******* M******* L******, prin apărătorul său ales av. Gâfu Cristian să depună la dosarul cauzei, lista cu numele şi adresa martorilor, în termen de 5 zile , sub sancţiunea decăderii din probă. Totodată, să depună la dosarul cauzei, sentinţa civilă privind desfacerea căsătoriri încheiată între reclamanta C******* M******* L****** şi pârâtul Olăraşu Mihai, cu menţiunea datei şi modalitatea rămânerii definitivă. Citarea martorilor solicitaţi de către reclamantă a fi audiaţi la următorul termen de judecată. Recitarea pârâtei MO Mihai Construct SRL. Estimează că durata necesară derulării cercetării judecătoreşti este de cel mult 3 (trei) luni, având în vedere că în prezenta cauză urmează a se administra proba cu înscrisuri, proba cu interogatoriul pârâtului Olăraşu Mihai şi proba testimonială cu doi martori.

    Incheiere de sedinta din 06.11.2017
  • Sedinta din data de 16.10.2017 la ora 09:00

    Complet: C9 CC - LIT.CU PROFESIONIŞTII -0 (15.02.2013)
  • Amână cauza

    Efectuarea unei adrese către judecătorul delegat cu asigurarea accesului on-line al instanţelor judecătoreşti la Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor Informatizată cu menţiunea de ne comunica adresa de domiciliu sau/şi reşedinţă a pârâtului Olăraşu Mihai şi citarea acestuia la noua adresă comunicată. Acordă termen în cunoştinţă reclamantei C******* M******* L******. Recitarea pârâtei MO Mihai Construct SRL.

    Incheiere de sedinta din 16.10.2017

Flux dosar


Actualizare GRPD