Dosar 9050/109/2017 din 28.12.2017

calcul drepturi salariale


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 9050/109/2017
Data dosar:
28.12.2017
Instanta:
Tribunalul Argeș
Departament:
Secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale
Obiect:
calcul drepturi salariale
Categorie:
Litigii de munca
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 29.10.2019 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Admite in parte cererea

    Admite in parte actiunea principala. Obliga parata sa plateasca reclamantului contravaloarea concediului de odihna neefectuat in perioada 14.08.2015-05.05.2017. Respinge celelalte solicitari ale reclamantului. Admite in parte cererea reconventionala. Obliga reclamantul-parat sa plateasca paratei-reclamante suma de 1950 lei reprezentand prejudiciul produs acesteia. Respinge solicitarea paratei-reclamante pentru restul sumei de 18.050 lei Obliga reclamantul-parat sa plateasca paratei-reclamante suma de 700 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Executorie provizoriu de drept. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare, ce va fi depus la Tribunalul Argeş.

    Hotarare 4006/2019 din 29.10.2019
  • Sedinta din data de 15.10.2019 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Amână pronunţarea în cauză la data de 29.10.2019. Cu apel odată cu fondul cauzei.

    Incheiere amanare initiala a pronuntarii din 15.10.2019
  • Sedinta din data de 25.06.2019 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Încuviinţează solicitarea expertului auto desemnat, d-nul Tabacu Ion şi acordă un nou termen de judecată în vederea efectuării şi depunerii lucrării. Revine cu adresa de la termenul anterior de judecată către expertul desemnat cu avertisment de amendă, cu menţiunea de a efectua şi a depune lucrarea de expertiză cu obiectivele încuviinţate de instanţă. În ceea ce priveşte solicitarea de majorare a onorariului provizoriu stabilit în sarcina sa, i se va aduce la cunoştinţă prin intermediul adresei faptul că o astfel de cerere va fi discutată după depunerea lucrării şi a decontului justificativ. Amână judecarea cauzei la 15.10.2019. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 25 Iunie 2019, la Tribunalul Argeş, secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

    Incheiere de sedinta din 25.06.2019
  • Sedinta din data de 14.05.2019 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Înlocuieşte expertul auto Vintilă Mihai. Numeşte expert pe d-nul Tabacu Ion, prin tragere la sorţi. Dispune ca noul expert desemnat să efectueze raportul de expertiză cu obiectivele stabilite de către instanţă prin încheierea din data de 08.01.2019, respectiv: - Expertul va determina valoarea prejudiciului şi valoarea pieselor înlocuite, precum şi valoarea manoperei service de înlocuire; - Expertul va indica dacă autovehiculul despre care face vorbire societatea în cererea reconvenţională este reparat la acest moment, iar în caz afirmativ va indica care este valoarea pieselor dar şi a manoperei de înlocuire; - Expertul va indica dacă din documentele societăţii reiese unde anume s-a efectuat reparaţia, în cazul în care aceasta s-a efectuat, precum şi care ar fi fost costul acesteia; - Expertul va indica în urma vizualizării autovehiculului care ar fi prejudiciul ce se pretinde a fi produs de către reclamantul-pârât. Emite adresă expertului Tabacu Ion, în vederea efectuării şi depunerii la dosar a lucrării în conformitate cu disp. art. 335-336 Cpc. Transferă onorariul provizoriu stabilit de către instanţă, respectiv a sumei de 700 de lei, din contul expertului Vintilă Mihai, in contul expertului Tabacu Ion, sens în care se emite adresă Biroului de Expertize de pe lângă Tribunalul Argeş. Amână judecarea cauzei la 25.06.2019. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 14 Mai 2019, la Tribunalul Argeş, secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

    Incheiere de sedinta din 14.05.2019
  • Sedinta din data de 05.03.2019 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Emite adresă Biroului Local de Expertize Tehnice şi Judiciare de pe lângă Tribunalul Argeş pentru a anunţa numirea expertului desemnat. Emite adresă expertului tehnic auto Vintilă Mihai cu menţiunea de a efectua şi de a depune la dosar lucrarea de expertiză cu obiectivele încuviinţate de instanţă. Citează martorul reclamantului-pârât, Nicoară Radu, pentru următorul termen de judecată cu mandat de aducere. Amână judecarea cauzei la 14.05.2019. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 05 Martie 2019, la Tribunalul Argeş, secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

    Incheiere de sedinta din 05.03.2019
  • Sedinta din data de 08.01.2019 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Ia act de faptul că apărătoarea reclamantului-pârât şi-a îndeplinit obligaţia stabilită de instanţă în sarcina în sensul că a făcut dovada imposibilităţii de prezentare a acestuia pentru termenul anterior de judecată. Dispune decăderea pârâtei-reclamante din dreptul de a mai administra proba cu interogatoriu având în vedere faptul că aceasta nu a depus interogatoriul pentru a fi administrat reclamantului-pârât. Cita martorul reclamantului-pârât Nicoară Radu la adresa indicată. Respinge proba testimonială solicitată de pârâta-reclamantă, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Încuviinţează proba cu expertiză tehnică auto solicitată de pârâta-reclamantă cu următoarele obiective: - Expertul va determina valoarea prejudiciului şi valoarea pieselor înlocuite, precum şi valoarea manoperei service de înlocuire; - Expertul va indica dacă autovehiculul despre care face vorbire societatea în cererea reconvenţională este reparat la acest moment, iar în caz afirmativ va indica care este valoarea pieselor dar şi a manoperei de înlocuire; - Expertul va indica dacă din documentele societăţii reiese unde anume s-a efectuat reparaţia, în cazul în care aceasta s-a efectuat, precum şi care ar fi fost costul acesteia; - Expertul va indica în urma vizualizării autovehiculului care ar fi prejudiciul ce se pretinde a fi produs de către reclamantul-pârât. Numeşte expert protecţia tehnic auto prin tragere la sorţi pe dl. Vintilă Mihai. Fixează onorariul provizoriu de expert în suma de 700, în sarcina pârâtei-reclamante, plătibili în termen de 5 zile, sub sancţiunea decăderii din probă. Adresele către expert şi către Biroul Local de Expertize Judiciare se vor emite numai după depunerea dovezii de achitare a onorariului provizoriu pentru expert. Emite adresă societăţii pentru a-i aduce la cunoştinţă faptul că i-a fost încuviinţată administrarea probei cu expertiză tehnică auto, precum şi faptul că plata onorariului provizoriu pentru expert îi incumbă acesteia. Amână judecarea cauzei la 05.03.2019. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 08 Ianuarie 2019, la Tribunalul Argeş, secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

    Incheiere de sedinta din 08.01.2019
  • Sedinta din data de 30.10.2018 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Instituie în sarcina apărătorului reclamantului-pârât obligaţia ca pentru următorul termen de judecată să facă dovada imposibilităţii de prezentare a d-lui N******** I** pentru acest termen în vederea administrării probei cu interogatoriu. Ia act de faptul că prin încheierea de şedinţă în care s-a pus în discuţie probatoriul, toate probele au fost prorogate după administrarea probei cu interogatoriu, motiv pentru care urmează să acorde un ultim termen în vederea administrării probei şi rediscutarea admisibilităţii probei testimoniale şi a probei cu expertiză tehnică auto. Citează reclamantul-pârât cu menţiunea expresă a prezentării la interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 08.01.2019. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 30 Octombrie 2018, la Tribunalul Argeş, secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale.

    Incheiere de sedinta din 30.10.2018
  • Sedinta din data de 26.06.2018 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Ia act că adresa emisă la termenul anterior de judecată către pârâta-reclamantă S* V****** E***** S** care conţinea şi interogatoriul la care aceasta trebuia să răspundă a fost transmis din eroare la adresa respectivă, însă nu în Curtea de Argeş, ci în Piteşti. Desprinde filele 74-77 din dosarul cauzei reprezentând adresa emisă de instanţă la data de 22.05.2018 şi interogatoriul luat pârâtei - reclamante şi le înmânează reprezentantului societăţii, cu menţiunea ca la următorul termen de judecată să se conformeze dispoziţiilor instanţei cuprinse în adresa ce i-a fost înmânată şi să depună relaţiile solicitate, precum şi răspunsurile la interogatoriul ce i-a fost comunicat la acest termen în şedinţa publică. Pune în vedere reclamantului-pârât să se prezinte la următorul termen de judecată necitat în vedere administrării probei cu interogatoriu. Amână judecarea cauzei la 30.10.2018. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 Iunie 2018, la Tribunalul Argeş, secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale.

    Incheiere de sedinta din 26.06.2018
  • Sedinta din data de 15.05.2018 la ora 09:00

    Complet: C2-LM-FOND
  • Amână cauza

    Încuviinţează pe cererea principală, numai în parte probele solicitate de părţi, după cum urmează: Pentru reclamantul – pârât încuviinţează: proba cu înscrisuri, proba cu interogatoriul societăţii, proba testimonială cu un martor doar pe teza probatorie a dovedirii prestării orelor suplimentare în cadrul societăţii de către reclamantul-pârât. Prorogă administrarea probei testimoniale, după administrarea probei cu înscrisuri şi a probei cu interogatoriul pârâtei - reclamante. Respinge ca nefiind utilă soluţionării cauzei proba testimonială cu un martor, Nicoară Radu, pe teza probatorie a dovedirii plăţii drepturilor salariale. Respinge proba cu expertiză contabilă pe obiectivul indicat, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Pune în vedere apărătoarei reclamantului – pârât să depună interogatoriul pentru a fi comunicat societăţii. Pentru pârâta-reclamantă încuviinţează: proba cu înscrisuri şi proba cu interogatoriul reclamantului-pârât. Pune în vedere reclamantului-pârât să se prezinte la următorul termen de judecată necitat, în vederea administrării probei cu interogatoriu. Ia act că pe cererea principală s-a depus interogatoriul şi dispune comunicarea acestuia societăţii, cu menţiunea de a depune răspunsurile la următorul termen de judecată. Emite adresă societăţii pentru a-i aduce la cunoştinţă categoriile de probe care i-au fost încuviinţate, precum şi cu menţiunea de a depune interogatoriul la următorul termen de judecată pentru a fi administrat reclamantului-pârât. De asemenea îi pune în vedere să depună la dosar, pe cererea principală, toate documentele din care să reiasă plata drepturilor salariale către reclamant, indiferent că sunt state de plată care să conţină semnătura acestuia sau viramente bancare în cazul în care se susţine că plata s-ar fi făcut pe card bancar, copie de pe condica de prezenţă pentru perioada iunie 2015-mai 2017, sau foile de pontaj. De asemenea să indice dacă pentru perioada supusă atenţiei reclamantul-pârât a efectuat concediul de odihnă în natură iar în caz negativ să arate care au fost motivele pentru care nu a efectuat, precum şi dacă acestuia i-a fost achitată vreo sumă de bani cu titlu de indemnizaţie de concediu de odihnă. Încuviinţează pe cererea reconvenţională probele solicitate de părţi, după cum urmează: Pentru pârâta-reclamantă încuviinţează: proba cu înscrisuri. Pentru reclamantul – pârât încuviinţează: proba cu înscrisuri şi proba cu interogatoriul societăţii. Prorogă discuţiile asupra probei cu expertiză tehnică de specialitate şi a probei testimoniale,pentru următorul termen de judecată. În adresa ce va fi emisă societăţii i se pune în vedere să indice care ar fi teza probatorie pentru proba testimonială solicitată şi ce fel de expertiză tehnică solicită a fi efectuată în cauză, cu indicarea obiectivele care ar trebui avute în vedere de expert. Ia act de faptul că apărătoarea reclamantului – pârât renunţă administrarea probei testimoniale solicitată pe cererea reconvenţională. Amână judecarea cauzei la 26.06.2018. Cu apel odată cu fondul cauzei. Pronunţată în şedinţa publică de la 15 Mai 2018, la Tribunalul Argeş, secţia pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale.

    Incheiere de sedinta din 15.05.2018

Flux dosar


Actualizare GRPD