Dosar 8260/3/2019 din 22.03.2019

marcă


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 8260/3/2019
Data dosar:
22.03.2019
Instanta:
Tribunalul București
Departament:
Secţia a-IV-a Civilă
Obiect:
marcă
Categorie:
Proprietate Intelectuala
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 09.10.2019 la ora 08:30

    Complet: C- proprietate intelectuală fond 1
  • Fond

    Admite în parte cererea Interzice pârâtei Prologic Instant folosirea în activitatea sa comercială a mărcii PROLOGIC (ori a oricăror denumiri similare acesteia), a oferirii sau prestării serviciilor sub această marcă (ori a oricăror denumiri similare acesteia), a aplicării acestei mărci (ori a oricăror denumiri similare acesteia) pe produsele sau ambalajele sale, a oferirii spre comercializare, comercializării şi deţinerii în acest scop a produselor purtând această marcă (ori a oricăror denumiri similare acesteia), precum şi a utilizării mărcii PROLOGIC (ori a oricăror denumiri similare acesteia) pe documente sau în scopuri publicitare. Interzice pârâtei Prologic Tehnic folosirea în activitatea sa comercială a mărcii PROLOGIC (ori a oricăror denumiri similare acesteia), a oferirii sau prestării serviciilor sub această marcă (ori a oricăror denumiri similare acesteia), a aplicării acestei mărci (ori a oricăror denumiri similare acesteia) pe produsele sau ambalajele sale, a oferirii spre comercializare, comercializării şi deţinerii în acest scop a produselor purtând această marcă (ori a oricăror denumiri similare acesteia), precum şi a utilizării mărcii PROLOGIC (ori a oricăror denumiri similare acesteia) pe documente sau în scopuri publicitare. Interzice pârâtelor Prologic Instant şi Prologic Tehnic de a se prezenta şi de a se promova, sub orice formă, sub denumirea „PrologicFM” (ori a oricăror denumiri similare acesteia) si de a utiliza website-ul www.prologicfm.ro. Obligă pârâtele Prologic Instant şi Prologic Tehnic să îşi modifice denumirile înregistrate la Oficiul National al Registrului Comerţului, astfel încât să nu mai conţină sintagma „prologic” ori cuvintele „pro”, respectiv „logic” într-o manieră care să creeze confuzie cu marca PROLOGIC. Obligă pârâtele Prologic Instant şi Prologic Tehnic să înceteze şi să se abţină în viitor de la orice utilizare a unor semne identice sau similare cu marca PROLOGIC pentru servicii şi/sau produse identice sau similare cu cele pentru care marca este înregistrată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de acordare de daune cominatorii în sumă de 500 lei pentru fiecare zi întârziere. Obligă pârâtele Prologic Instant şi Prologic Tehnic la plata de daune morale în cuantum de un (1) leu către reclamantă. Obligă pârâtele Prologic Instant, respectiv Prologic Tehnic, să publice pe cheltuiala acestora hotararea judecătoreasca in trei cotidiene de larga circulaţie, timp de trei numere consecutive. Ia act că reclamanta va solicita cheltuielile de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 09.10.2019.

    Hotarare 2186/2019 din 09.10.2019
  • Sedinta din data de 07.10.2019 la ora 08:30

    Complet: C- proprietate intelectuală fond 1
  • Amână pronunţarea

    Amână pronunţarea la data de 09.10.2019, când soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei

  • Sedinta din data de 30.09.2019 la ora 08:30

    Complet: C- proprietate intelectuală fond 1
  • Amână cauza

    Amână pronunţarea la data de 07.10.2019, când soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Cu drept de apel o dată cu fondul. Pronunţată azi, 30.09.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

    Incheiere amanare initiala a pronuntarii din 30.09.2019

Flux dosar


Actualizare GRPD