Dosar 13111/320/2021 din 26.11.2021

asigurare dovezi


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 13111/320/2021
Data dosar:
26.11.2021
Instanta:
Judecătoria Târgu Mureș
Departament:
civil
Obiect:
asigurare dovezi
Categorie:
Litigii cu profesionistii
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Sedinta din data de 22.12.2021 la ora 08:30

    Complet: C.2 - civil
  • Alte soluţii

    Constata ca s-a administrat proba cu expertiza tehnica, proba solicitata de: Reclamanta G A S.A. (cu datele de identificare) in contradictoriu cu, Parata S C S.R.L. (cu datele de identificare) Parata S C I S.R.L. (cu datele de identificare) Parata S G S (cu datele de identificare) Fara cale de atac. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor de catre grefa instantei, azi, 22.12.2021.

    Hotarare 4723/2021 din 22.12.2021
  • Sedinta din data de 15.12.2021 la ora 08:30

    Complet: C.2 - civil
  • Amână cauza

    - se solicită domnului expert pe e-mail să citeze şi pe domnul expert parte Oprisoni Radu Iacob (pentru reclamantă) cu ocazia deplasării la faţa locului - majorarea onorariului expertului la suma de 7.700 lei apreciind că acesta este unul adecvat raportat la complexitatea expertizei şi urgenţa cu care aceasta trebuie efectuată. - pune în vedere reclamantei ca în termen de 5 zile să achite suma de 4.700 lei cu titlu de diferenţă onorariu provizoriu expertul şi să depună dovada la dosarul cauzei, sub sancţiunea suspendării cauzei în baza art. 242, alin. 1 Cod Procedură Civilă sau, eventual, a socotirii ca dovedite a afirmaţiilor făcute de partea adversă cu privire la împrejurarea de fapt ce face obiectul expertizei, în contextul administrării tuturor celorlalte probe, potrivit art. 335, alin. 3 Cod Procedură Civilă - emite Adresă către expert cu solicitarea să depună raportul de expertiză până la următorul termen de judecată (la dosarul cauzei şi la adresa de email [email protected]), iar dacă nu va fi posibilă depunerea raportului în acest termen, să indice o dată estimativă de finalizare a raportului de expertiză.

    Incheiere de sedinta din 15.12.2021
  • Sedinta din data de 26.11.2021 la ora 12:30

    Complet: C.2 - civil
  • Amână cauza

    - încuviinţează proba privind efectuarea unei expertize în domeniul Procese pirogene si incendii . - fixează OBIECTIVE asupra cărora să se pronunţe expertul: 1. Să se stabilească cauza producerii incendiului ce a avut loc în data de 26.10.2021 la depozitul situat în mun. Târgu Mureş, jud. Mureş, str. Depozitelor nr. 20 2. Să se identifice locaţia focarului(elor), precum şi modul de propagare a frontului de flacără; 3. Să se stabilească factorii inhibatori/catalizatori ai procesului de ardere; 4. Să se stabilească sursa probabilă de aprindere, mijlocul care putea produce aprinderea, primul material care s-a aprins; 5. Să se stabilească dacă incendiul ar fi putut fi evitat sau micşorat şi prin ce demers. - desemnează în calitate de EXPERT în cauză pe Oltean Dorin. - stabileşte onorariul provizoriu al expertului la suma de 3.000 lei. - pune în vedere reclamantei ca în termen de 5 zile să achite onorariul provizoriu al expertului şi să depună dovada la dosarul cauzei, sub sancţiunea suspendării cauzei în baza art. 242, alin. 1 Cod Procedură Civilă sau, eventual, a socotirii ca dovedite a afirmaţiilor făcute de partea adversă cu privire la împrejurarea de fapt ce face obiectul expertizei, în contextul administrării tuturor celorlalte probe, potrivit art. 335, alin. 3 Cod Procedură Civilă - Încunoştinţarea expertului despre desemnarea sa şi i se comunică obiectivele încuviinţate. În cadrul adresei, se vom menţiona şi următoarele: ”Vă rugăm să procedaţi la efectuarea expertizei şi să depuneţi raportul de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de următorul termen de judecată, iar dacă nu va fi posibilă depunerea raportului în acest termen, să comunicaţi instanţei în termen de 7 zile de la primirea prezentei: - costul estimativ al lucrării ce urmează a fi efectuată pentru a pune în vedere părţii interesate să achite de îndată diferenţa de onorariu - dată estimativă de finalizare a raportului de expertiză”

    Incheiere de sedinta din 26.11.2021

Flux dosar


Actualizare GRPD