Dosar 19659/280/2021 din 31.12.2021

fond funciar OBLIGATIE DE A FACE


Informatii dosar

Numar dosar:
Dosar 19659/280/2021
Data dosar:
31.12.2021
Instanta:
Judecătoria Pitești
Departament:
Secţia Civilă
Obiect:
fond funciar OBLIGATIE DE A FACE
Categorie:
Civil
Stadiu proces:
Fond

Parti proces

Sedinte

  • Urmatoarea sedinta in data de 02.02.2023 la ora 09:00

    Complet: C4-7
  • Sedinta din data de 24.11.2022 la ora 10:00

    Complet: C4-7
  • Amână cauza

    Admite cererea de înlocuire formulată de doamna expert Lidia Mandu şi procedează la înlocuirea acesteia. Prin tragere la sorţi de pe listele emise de BLET de pe lângă Tribunalul Argeş, numeşte expert în cauză, în specialitatea topografie, pe doamna expert Stancu Marilena Anca şi dispune transferarea onorariului achitat anterior pentru doamna expert Mandu Lidia către doamna expert Stancu Marilena Anca. Dispune emiterea unei adrese către BLET de pe lângă Tribunalul Argeş pentru a se comunica faptul că doamna expert Mandu Lidia a fost înlocuită, prin tragere la sorţi, cu doamna expert Stancu Marilena Anca, precum şi pentru a fi transferat către acesta onorariul anterior achitat. Dispune emiterea unei adrese către doamna expert Stancu Marilena Anca, prin care i se aduce la cunoştinţă numirea în cauză, pentru înlocuirea doamnei expert Mandu Lidia, în vederea întocmirii şi depunerii raportului de expertiză cu cel puţin 10 zile înainte de termenul de judecată ce se va acorda, conform art. 336 alin. (1) C.proc.civ., înso?it de dovezile de încuno?tin?are a păr?ilor despre data, ora ?i locul efectuării lucrării. Pentru emiterea adreselor către BLET de pe lângă Tribunalul Argeş şi către doamna expert Stancu Marilena Anca, amână judecarea cauzei şi acordă un nou termen de judecată la data de 02.02.2023, ora 09:00. Pronunţată în şedinţa publică de la 24 Noiembrie 2022.

    Incheiere de sedinta din 24.11.2022
  • Sedinta din data de 13.10.2022 la ora 09:00

    Complet: C4-7
  • Amână cauza
    Incheiere de sedinta din 13.10.2022
  • Sedinta din data de 15.09.2022 la ora 10:00

    Complet: C4-7
  • Amână cauza

    Uneşte cu fondul cauzei excepţia lipsei calităţii procesuale active a Asociaţiei de Proprietari nr. 116. De asemenea, uneşte cu fondul cauzei şi celelalte excepţii invocate prin întâmpinare. Încuviinţează pentru reclamanţi proba cu înscrisuri şi proba cu expertiză tehnică în specialitatea topografie. Stabileşte următoarele obiective la expertiza tehnică în specialitatea topografie: - Identificarea şi transpunerea în schiţă plan suprafaţa de teren solicitată de reclamanată, suprafaţă ce a fost atribuită în folosinţă cu ocazia edificării imobilului; - Identificarea şi transpunerea în schiţă plan a suprafeţelor de teren proprietatea U.A.T. Piteşti, având în vedere faptul că anexat întâmpinării a fost depus un set de înscrisuri prin care U.A.T. Piteşti pretinde că şi-ar fi înregistrat dreptul de proprietate la O.C.P.I. cu privire la suprafeţele de teren pentru care reclamanţii solicită constituirea dreptului de proprietate; - Să determine expertul dacă între suprafaţa de teren pretinsă de reclamantă şi suprafaţa de teren proprietatea U.A.T. Piteşti există o suprapunere totală sau parţială. Desemnează, prin tragere la sorţi, un expert de pe lista actualizată a Biroului Local de Expertize Judiciare Tehnice Argeş pusă la dispoziţia Judecătoriei Piteşti. În urma tragerii la sorţi a unui număr de pe lista actualizată a experţilor, numeşte expert pe doamna expert Mandu Lidia. Stabileşte onorariu provizoriu pentru expert în cuantum de 1500 lei în sarcina reclamantei. Pune în vedere reclamantei, prin reprezentant convenţional, să depună la dosar dovada achitării onorariului provizoriu de expert, în termen de 5 zile de la numire, sub sancţiunea decăderii. Dispune emiterea unei adrese către Biroul Local de Expertize Tehnice Judiciare Argeş pentru a comunica numirea expertului în prezenta cauză, după achitarea onorariului provizoriu de expert. De asemenea, dispune emiterea unei adrese către doamna expert Mandu Lidia în vederea efectuării expertizei astfel cum a fost încuviinţată, după achitarea onorariului provizoriu de expert. Totodată, pune în vedere doamnei expert Mandu Lidia să comunice instanţei o durată estimativă pentru efectuarea lucrării. Încuviinţează şi pentru pârâtele C****** L***** P***** S********* D******** D* P********** P****** A***** T********** A******* S* C**** F********* P******, P******* P****** şi U******* A************ T********** P****** proba cu înscrisuri. Amână cauza, în vederea administrării probatoriului încuviinţat, şi acordă termen de judecată la data de 13.10.2022, ora 09:00, pentru când părţile au termen în cunoştinţă potrivit art. 229 alin. 1 din Codul de procedură civilă. Cu cale de atac odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 15 Septembrie 2022.

    Incheiere de sedinta din 15.09.2022
  • Sedinta din data de 26.05.2022 la ora 09:00

    Complet: C4-7
  • Amână cauza

    Dispune comunicarea cererii modificatoare către părţile adverse. De asemenea, dispune citarea şi conceptarea în cauză, în calitate de reclamanţi, a proprietarilor indicaţi în cererea modificatoare, urmând a fi citaţi la adresa indicată prin cererea modificatoare. Amână cauza şi acordă termen de judecată la data de 15.09.2022, ora 10:00. Cu cale de atac odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 26 Mai 2022.

    Incheiere de sedinta din 26.05.2022

Flux dosar


Actualizare GRPD