Cuprins: Cooperare judiciară internațională în materie penală. Efectele revocării mandatului european de arestare. Contestație la executare
Indice alfabetic: Cooperare judiciară internațională în materie penală
Temei de drept: art. 103 ind. 1 alin. 2 din Legea nr. 302/2004
Curtea, din analiza tuturor datelor aflate la dosar, constată că se află în situaţia prevăzută de dispoziţiile art. 1031 alin. 2 din Legea nr. 302/2004, republicată, respectiv, în cazul revocării deciziei care a stat la baza emiterii mandatului european de arestare, informarea intervenind după rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus predarea persoanei solicitate către statul emitent. În baza aceluiași text de lege, curtea de apel competentă, la sesizarea procurorului, dispune prin sentinţă definitivă revocarea executării mandatului european de arestare şi, dacă este cazul, revocarea măsurii privative dispuse anterior.
Tribunalul Buzău
PENAL.Menţinere arest preventiv. Înlocuirea măsurii preventive
Judecătoria Drobeta-Turnu-Severin
PROPUNERE ARESTARE PREVENTIVĂ
Curtea de Apel Suceava
Arestare preventiva – Motivare ce contrazice dispozitivul
Tribunalul Prahova
DREPT PROCESUAL PENAL. PARTEA GENERALA. MASURI PREVENTIVE.ARESTARE PREVENTIVA. INTRUNIREA CONDITIILOR PREVAZUTE DE ART. 148 AL. 1 LIT. H C.P.P, IN SENSUL CA LASAREA INCULPATULUI IN LIBERTATE PREZINTA PERICOL CONCRET PENTRU ORDINEA PUBLICA.
Curtea de Apel Târgu Mureș
Arestare preventivă a inculpatului în cursul judecăţii. Propunere de arestare înaintată odată cu rechizitoriu. Procedură.