Sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 ncpp)

Hotărâre - din 11.04.2019


Dosar nr. ..../205/2019

R  O  M    N  I  A

JUDECĂTORIA CÂMPULUNG*

JUDEŢUL ARGEŞ

SENTINŢA PENALĂ NR. ..../2019

Şedinţa publică de la data de ... aprilie 2019

Completul constituit din:

PREŞEDINTE E.A.A – preşedintele instanţei

Grefier – M.B.

Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung

reprezentat de procuror D.H.

Pe rol fiind judecarea cauzei penale privind pe inculpatul Ţ.L., având ca obiect sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 Cod de procedură penală).

La apelul nominal făcut în şedinţa publică a răspuns inculpatul.

Potrivit art. 369 al.1 Cod procedură penală s-a procedat la înregistrarea şedinţei de judecată cu mijloace tehnice audio.

Procedura de citare este legal îndeplinită.

S-a făcut referatul cauzei de către grefierul de şedinţă, care arată obiectul şi stadiul pricinii precum şi modul de îndeplinire a procedurii de citare, după care:

În conformitate cu dispoziţiile art. 372 Cod procedură penală, instanţa a procedat la identificarea inculpatului prin verificarea cărţii de  identitate.

Inculpatul, având cuvântul, solicită să se ia act de acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat în  cauza penală nr. ...../P/2018.

Reprezentantul Parchetului având cuvântul faţă de declaraţia inculpatului, a  precizat  că nu mai sunt alte cereri de formulat sau probe de administrat.

În raport de această  împrejurare, instanţa faţă de declaraţia inculpatului, constatând că nu mai sunt alte cereri de formulat sau probe de administrat, declară închisă cercetarea judecătorească şi acordă cuvântul pe acordul de recunoaştere a vinovăţiei.

Reprezentantul Parchetului având cuvântul a solicitat a se lua act de acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat, în conformitate cu art. 478 şi următoarele din Codul de Procedură Penală, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu inculpatul Ţ.L., cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal, cu obligarea la plata cheltuielilor judiciare în favoarea statului.

Inculpatul, având cuvântul, recunoaşte şi regretă profund fapta săvârşită; că a încheiat un acord cu parchetul, solicitând instanţei confirmarea acestui acord.

Instanţa reţine cauza spre soluţionare.

INSTANŢA

Asupra cauzei penale de faţă, deliberând, constată următoarele:

La data de 21 martie 2019 a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpulung, sub numărul ..../205/2019 acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu inculpatul Ţ.L., cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de art. 336 alin. (1) Cod penal.

S-a reţinut în esenţă prin actul de sesizare a instanţei că în data de 28 septembrie 2018, în jurul orelor 17.05, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza localităţii A..,  din jud. Argeş, în faţa Postului de Poliţie din această comună, pe DJ 732 B, drum care face legătura între localităţile V..şi comuna A...., cu deschidere către comuna B...., organele de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr......., au oprit pentru un control de rutină, autovehiculul marca OPEL ZAFIRA, cu nr. de înmatriculare ......., de culoare neagră, care se deplasa din direcţia centru A....-  B..., condus de către o persoană de sex masculin, identificată ca fiind numitul Ţ.L..

Întrucât inculpatul emana miros de alcool la faţa locului acesta a fost testat cu aparatul etilotest din dotare Drager ARPJ 0347, rezultatul acestei testări arătând o valoare  de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, la ora 17.13, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung în vederea recoltării probelor biologice.

Prin buletinul de analiză toxicologică – alcoolemie nr. ... din data de 03 octombrie 2018, medicii din cadrul Serviciul Judeţean de Medicină Legală Argeş, au stabilit faptul că, numitul Ţ.L. avea o valoare a alcoolemiei  de 2, 35 g % alcool pur în sânge la ora 17.45., respectiv 2. 25 g % alcool pur în sânge la ora  18.45.

Raportat la actele procesuale întocmite în cauză, având în vedere prevederile art. 305 alin. 1 din C.p.p., respectiv sesizarea din oficiu a organelor de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 14 Schitu Goleşti, prin ordonanţa acestor organe de poliţie, din data de 28 septembrie 2018, s-a dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană, care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g % alcool pur în sânge, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Prin ordonanţa organelor de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. ......., din data de 14 ianuarie 2019, confirmată la aceeaşi dată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung,  s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de numitul Ţ.L., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană, care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g % alcool pur în sânge, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal acesta dobândind calitatea de suspect în cadrul procesului penal, cu drepturile şi obligaţiile aferente.

La data de 21 ianuarie 2019 organele de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. ......., a înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung referatul cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de suspectul în cauză, pentru fapta mai sus menționată.

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, din data de 21 ianuarie 2019, s-a pus în mişcare acţiunea penală împotriva suspectului Ţ.L., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană, care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g % alcool pur în sânge, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal, acesta dobândind calitatea de inculpat, parte în cadrul procesului penal, cu drepturile şi obligaţiile aferente.

Potrivit dispoziţiilor art. 83, art. 108 alin. 1 - alin. 2 alin. 4 şi art. 307 din C.proc.pen., suspectului/inculpatului i-a fost adusă la cunoştinţă fapta pentru care este cercetat, încadrarea juridică a acesteia, dreptul de a fi asistat de un apărător pe tot parcursul procesului penal şi dreptul de a nu face nicio declaraţie, atrăgându-i-se totodată atenţia că, ceea ce declară poate fi folosit împotriva lui, precum şi drepturile şi obligaţiile procesuale aferente calităţii de suspect sau de inculpat, întocmindu-se în acest sens procese – verbale de aducere la cunoştinţă a calităţilor procesuale respective, cât şi a faptului că s-a pus în mişcare acţiunea penală împotriva sa.

Pe tot parcursul cercetărilor, inculpatul a recunoscut comiterea faptei, colaborând cu organele de urmărire penală.

La data 22 ianuarie 2019  în aplicarea dispoziţiilor art. 108 alin. (2) din C. proc. pen., i-a fost pus în vedere inculpatului posibilitatea încheierii, în cursul urmăririi penale,  a unui acord ca urmare a recunoaşterii vinovăţiei, sens în care inculpatul a solicitat încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei.

În cuprinsul declaraţiei date în calitate de inculpat la data de 22 ianuarie 2019 în faţa organelor de poliţie, inculpatul a menţionat că doreşte  să încheie acord ca urmare a recunoaşterii vinovăţiei.

Având în vedere că din probele administrate au rezultat suficiente date cu privire la existenţa faptei pentru care este pusă în mişcare acţiunea penală şi cu privire la vinovăţia inculpatului, procurorul a apreciat că în cauză sunt aplicabile prevederile articolului 480 Cod de procedură penală, sens în care a fost propusă avizarea încheierii acordului de recunoaştere a vinovăţiei cu inculpatul D.C. urmând a se stabili pedeapsa amenzii de 4.000 lei amendă, reprezentând 200 de zile amendă, cuantumul unei zile amendă fiind de 20 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsit de articolul 336 alin. (1) Cod penal.

 La data de 17 septembrie 2018, Primul – procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, judeţul Argeş, procuror care a supravegheat urmărirea penală, a întocmit referatul prin care a solicitat avizarea încheierii acordului de recunoaştere a vinovăţiei cu inculpatul, motivând în esenţă faptul că inculpatul, în cuprinsul declaraţiilor date în calitate de suspect şi inculpat, în faţa organelor de poliţie şi de urmărire penală, recunoaşte explicit comiterea faptei şi regretă cele întâmplate, beneficiind astfel de  dispoziţiile art. 480 alin. (4) Cod de procedură penală.

Propunerea astfel formulată a fost avizată de către  Prim - Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, iar la data de 07 martie 2019 s-a încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei, înaintat instanţei la data de 20 martie 2019 spre a pronunţa soluţiile prevăzute de art. 485 Cod de procedură penală.

Prin acordul de recunoaştere a vinovăţiei care a fost încheiat între inculpatul Ţ.L. şi procuror la data de 07 martie 2019 a fost stabilit felul şi cuantumul pedepsei ce urmează a fi aplicată inculpatului, respectiv pedeapsa de 210 de zile amendă,  cuantumul unei zile de amendă fiind de 25 lei, inculpatul urmând a achita o amendă penală în cuantum de 5250 lei.

A fost înaintat instanţei şi dosarul de urmărire penală nr. 2205/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, judeţul Argeş.

Analizând întregul material probatoriu administrat în cauză, instanţa reţine următoarele:

În ziua de 28 septembrie 2019, inculpatul Ţ.A., după ce a consumat băuturi alcoolice, respectiv cantitatea de 1000 ml ţuică, la solicitarea numitului M.F., s-a urcat la volanul autoturismului marca Opel Zafira, cu număr de înmatriculare ..........., de culoare neagră, proprietate personală şi s-a deplasat la o persoană pe raza comunei Aninoasa cu intenţia de a lua anumite scule necesare pentru efectuarea unor lucrări în construcţii.

Organele de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. ......... care executau serviciul de patrulare pe raza localităţii A.....,  din jud. A...., în faţa Postului de Poliţie din această comună, pe DJ 732 B, au oprit pentru un control de rutină, autovehiculul marca OPEL ZAFIRA, cu nr. de înmatriculare ......., de culoare neagră, care se deplasa din direcţia centru A..... -  B....., condus de către o persoană de sex masculin, identificată ca fiind numitul Ţ.L..

Având în vedere faptul că organele de poliţie au constatat că inculpatul emana halenă alcoolică, echipajul de poliţie aflat în patrulare  a solicitat prezentarea unui echipaj aparţinând Poliţiei Rutiere în vederea testării inculpatului cu aparatul etilotest, rezultatul acestei testări arătând o valoare  de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, la ora 17.13.

În aceste condiţii, inculpatul a fost condus la Spitalul Municipal C.... în vederea recoltării probelor biologice.

Ulterior, prin buletinul de analiză toxicologică – alcoolemie nr. 421 din data de 03 octombrie 2018, Serviciul Judeţean de Medicină Legală A-...., a stabilit faptul că inculpatul Ţ.L. avea o valoare a alcoolemiei  de 2, 35 g % alcool pur în sânge la ora 17.45., respectiv 2. 25 g % alcool pur în sânge la ora  18.45.

Pe parcursul cercetărilor, inculpatul Ţ.L. a recunoscut că, în ziua de 28 septembrie 2018, în jurul orelor 17.05 a condus autoturismul marca Opel Zafira, cu număr de înmatriculare ......., de culoare neagră, fiind sub influenţa alcoolului, iar la data de 22 ianuarie 2019, cu ocazia audierii sale în cauză, a solicitat încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, acest acord fiind discutat ulterior cu inculpatul. O cerere privind încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei fusese formulată şi în scris de către inculpat, prin apărător ales, la data de 22 ianuarie 2019.

În drept, fapta inculpatului Ţ.L. constând în aceea că la data de 28 septembrie 2018, în jurul orelor 17:05 a condus pe drumurile publice, respectiv pe DJ 732B, pe raza localităţii Aninoasa, judeţul Argeş, autoturismul marca Opel Zafira, cu număr de înmatriculare ......., de culoare neagră, având o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, la orele 17:13, deci având o alcoolemie peste limita prevăzută de lege, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de art. 336 al. 1 Cod penal.

Analizând latura obiectivă, se reţine că situaţia premisă a elementului material al infracţiunii incriminate de art. 336 Cod penal este că persoana care are o alcoolemie peste limita prevăzută de lege, să aibă calitatea de conducător auto şi să conducă un autoturism pe drumurile publice.

În prezenta cauză, calitatea de conducător auto a inculpatului nu este contestată, acesta fiind cel care a condus autoturismul în momentul depistării sale de către organele de poliţie.

Sub aspectul laturii subiective, inculpatul a acţionat cu vinovăţie în modalitatea intenţiei, conform dispoziţiilor art. 16 Cod penal, întrucât acesta a prevăzut rezultatul faptei sale şi a urmărit producerea lui prin săvârşirea faptei.

În consecinţă, se constată faptul că din probele administrate în cursul urmăririi penale, rezultă cu certitudine existenţa faptei pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală şi, vinovăţia inculpatului.

Totodată, maximul special prevăzut de lege pentru infracţiunea reţinută în sarcina inculpatului în cuprinsul actului de inculpare este de la unu la 5 ani închisoare sau cu amendă, acordul de recunoaştere a vinovăţiei a fost încheiat în formă scrisă, conţine menţiunile prevăzute de art. 482 Cod de procedură penală, iar cu ocazia încheierii acestuia inculpatul a fost asistat de avocat din oficiu – Drăgănescu Iuliana, în baza împuternicirii avocaţiale nr. 90/2019 depusă la dosarul de urmărire penală fila 42.

Potrivit art. 478 – 479 Cod de procedură penală, în cursul urmăririi penale, după punerea în mişcare a acţiunii penale, inculpatul şi procurorul pot încheia un acord, ca urmare a recunoaşterii vinovăţiei de către inculpat.

(2) Efectele acordului de recunoaştere a vinovăţiei sunt supuse avizului procurorului ierarhic superior.

(3) Acordul de recunoaştere a vinovăţiei poate fi iniţiat atât de către procuror, cât şi de către inculpat.

 (4) Limitele încheierii acordului de recunoaştere a vinovăţiei se stabilesc prin avizul prealabil şi scris al procurorului ierarhic superior.

(5) Dacă acţiunea penală s-a pus în mişcare faţă de mai mulţi inculpaţi, se poate încheia un acord de recunoaştere a vinovăţiei distinct cu fiecare dintre aceştia, fără a fi adusă atingere prezumţiei de nevinovăţie a inculpaţilor pentru care nu s-a încheiat acord.

 (6) Inculpaţii minori nu pot încheia acorduri de recunoaştere a vinovăţiei.

 Acordul de recunoaştere a vinovăţiei are ca obiect recunoaşterea comiterii faptei şi acceptarea încadrării juridice pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi priveşte felul şi cuantumul pedepsei, precum şi forma de executare a acesteia, el reprezentând o soluţie legislativă inovatoare, menită să asigure soluţionarea cauzelor într-un termen optim şi previzibil şi care să reprezinte un remediu pentru eliminarea unei deficienţe majore a sistemului judiciar român, anume durata desfăşurării procedurilor judiciare.

Judecata efectuată pe baza acordului de recunoaştere a vinovăţiei este o formă abreviată a judecăţii pentru anumite infracţiuni, de natură a responsabiliza părţile din proces şi a degreva instanţele de judecată.

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei se poate încheia numai cu privire la infracţiunile pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau a închisorii de cel mult 7 ani, aşa cum se arată în art. 480 alin. (1) Cod de procedură penală şi atunci când, din probele administrate, rezultă că există suficiente date cu privire la existenţa faptei cu privire la care s-a pus în mişcare acţiunea penală şi cu privire la vinovăţia inculpatului, fiind supus controlului instanţei cu privire la obiectul său şi la condiţiile încheierii acestuia, iar în cazul admiterii, instanţa va dispune condamnarea inculpatului la o pedeapsă ce nu poate fi mai mare decât cea solicitată de procuror prin acord.

Potrivit art. 479 Cod de procedură penală, aceste limite de pedeapsă sunt stabilite prin chiar acordul încheiat, aşadar felul şi cuantumul pedepsei, precum şi modalitatea de executare a acesteia sunt stabilite de procuror şi obligă instanţa, atunci când sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege, să valideze acea înţelegere, iar potrivit art. 480 al. (4) Cod de procedură penală, inculpatul beneficiază de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii şi de reducerea cu o pătrime a limitelor de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei amenzii.

În cauză, instanţa reţine că acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de procuror cu inculpatul Ţ.L. conţine data şi locul încheierii acestuia, numele, prenumele şi calitatea celor între care se încheie, datele privitoare la inculpat (nume, prenume, poreclă, data naşterii, codul numeric personal, numele şi prenumele părinţilor, cetăţenia, starea civilă, studiile, ocupaţia, locul de muncă, domiciliul, antecedentele penale), descrierea faptei ce formează obiectul acordului, încadrarea juridică a acesteia, dar şi pedeapsa prevăzută de textul de lege, probele şi mijloacele de probă, declaraţia expresă a inculpatului, prin care acesta a recunoscut comiterea faptei şi a acceptat încadrarea juridică, fişa de cazier judiciar a  inculpatului, declaraţia martorului.

De asemenea, sunt menţionate felul pedepsei, cuantumul acesteia, forma de executare şi sunt inserate semnătura procurorului, precum şi cele ale inculpatului şi apărătorului ales al inculpatului.

Instanţa constată, că acordului de recunoaştere a vinovăţiei cu care este sesizată în prezenta cauză, nu îi lipseşte niciuna dintre menţiunile obligatorii prevăzute de art. 482 Cod de procedură penală, iar acesta s-a încheiat cu respectarea prevederilor art. 483 Cod de procedură penală, existând cererea inculpatului de încheiere a acordului de recunoaştere.

De asemenea, sunt menţionate felul pedepsei, cuantumul acesteia, forma de executare şi sunt inserate semnătura procurorului, precum şi cele ale inculpatului şi apărătorului desemnat din oficiu.

După cum se arată în art. 485 Cod de procedură penală, instanţa este ţinută să admită acordul de recunoaştere a vinovăţiei dacă sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de art. 480 - 482 Cod de procedură penală, şi dacă apreciază că sancţiunea cu privire la care s-a formulat acordul este proporţională cu gravitatea infracţiunii sau periculozitatea infractorului, aşadar textul legal trimite instanţa la prevederile art. 396 Cod de procedură penală, în sensul ca aceasta să hotărască asupra învinuirii aduse inculpatului.

În consecinţă, se constată faptul că din probele administrate în cursul urmăririi penale, rezultă suficiente date cu privire la existenţa faptei pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală şi cu privire la vinovăţia inculpatului, maximul special prevăzut de lege pentru infracţiunea reţinută în sarcina inculpatului, în cuprinsul actului de inculpare este de 5 ani închisoare, acordul de recunoaştere a vinovăţiei a fost încheiat în formă scrisă, conţine menţiunile prevăzută de art. 482 Cod de procedură penală, iar cu ocazia încheierii acestuia inculpatul a fost asistat de avocat din oficiu Drăgănescu Iuliana.

Faţă de considerentele mai sus expuse şi apreciind cuantumul pedepsei cu privire la care s-a ajuns prin acordul încheiat între procuror şi inculpatul Ţ.L., ca fiind suficient pentru atingerea scopului şi îndeplinirea funcţiilor de constrângere, de reeducare şi de exemplaritate ale pedepsei, în baza art. 485 alin. (1) lit. a) rap. la art. 396 alin. (2) Cod de procedură penală, va admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, judeţul Argeş, cu inculpatul Ţ.L., cercetat în stare de  libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsit în articolul 336 alin. 1 Cod penal.

Dând eficienţă celor stabilite prin acordul de recunoaştere a vinovăţiei, instanţa, în  baza art. 336 alin.1 Cod penal îl va condamna pe inculpatul Ţ.L. la 210 zile - amendă.

În temeiul art. 61 alin. 3 teza a II-a Cod penal, instanţa va stabili cuantumul sumei corespunzătoare unei zile amendă la 25 lei, în final inculpatul Ţ.L. urmând a achita amenda penală în cuantum de 5250 lei.

În temeiul art. 63 al. 1 Cod penal, instanţa va pune de asemenea în vedere inculpatului că, neexecutarea cu rea credinţă a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

În baza art. 274 alin. 1 Cod de procedură penală, va obliga pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

PENTRU ACESTE MOTIVE,

ÎN NUMELE LEGII

HOTĂRĂŞTE:

În baza art. 485 alin. (1) lit. a) Cod de procedură penală, admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu sediul în ........ cu inculpatul Ţ.L. fiul lui ...... şi ....., născut la data de .... în comuna ......, judeţul ....., domiciliat în ......, CNP ...., cetăţenia ..., starea civilă – .., situaţia militară – ......., studii – ... ., fără ocupaţie, fără antecedente penale.

În baza art. 336 al. 1 Cod penal, condamnă pe inculpatul Ţ.L. la 210 zile-amendă.

În temeiul art.61 al.3 Teza a II-a Cod penal stabileşte cuantumul sumei corespunzătoare unei zile amendă la 25 de lei, în final inculpatul Ţ.L. urmând a achita amenda penală în cuantum de 5250 lei.

În temeiul art. 63 al. 1 Cod penal pune în vedere inculpatului că neexecutarea cu rea credinţă a pedepsei amenzii în tot sau în parte se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.

În baza art. 274 al. 1  Cod de procedură penală obligă pe inculpat la plata sumei de  500 lei reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Cererea de apel se va depune la Judecătoria Câmpulung. 

Pronunţată în şedinţa publică, azi, 11 aprilie 2019.

Preşedinte,

..........

Grefier,

.........