Drepturi salariale – diurna
Remuneraţie reprezentând drepturile patrimoniale cuvenite artiştilor interpreţi sau executanţi. Răspundere civilă delictuală. Despăgubiri
Inaplicabilitatea prevederilor art. 2 alin. 1 din Legea nr. 124/2014 în privinţa sumelor care erau recuperate la data intrării în vigoare a acestui act normativ.
Pretentii privind drepturi salariale rezultate din includerea în salariu a premiului anual.
Eşalonarea prin acte normative a plăţii drepturilor salariale restante, stabilite prin hotărâri judecătoreşti, nu exonerează debitorul de plata daunelor interese, sub forma dobânzii legale, în acest sens fiind şi interpretarea dată de Î.C.C.J. prin Deci
Dreptuir băneşti. obligarea pârâtelor la acordarea diferenţei de salariu reprezentând includerea premiului anual în salariul lunar, începând cu 01.01.2011 şi în continuare, reactualiazt în funcţide indicele de inflaţie la data plăţii efective
Premiul anual. Modalitate de acordare
Tichete/vouchere de vacanţă. Intervenţia legiuitorului prin adoptarea unor acte normative care prin dispoziţii succesive au stabilit neincluderea în bugetele instituţiilor publice a sumelor băneşti pentru acordarea beneficului menţionat.
Salariaţi CFR. Condiţii speciale de muncă.
Drepturi salariale. Sporuri. Discriminare. Condiţii
CONTENCIOS ADMINISTRATIV. Recurs. Litigiu privind functionarii publici
Plată drepturi băneşti constând în salarii restante şi drepturi contractuale restante. Încheiere contract de ambarcare. Obligaţia persoanei cu care s-a încheiat contractul de a plăti salariul. Răspunderea armatorului în baza art. 501 Cod comercial.
Conflict de muncă având ca obiect plată diferenţe salariale.
Principiul egalităţii de tratament între salariaţi
Drepturi salariale. Discriminare. Calitate procesuală activă. Membru de sindicat pensionar, fost angajat
Plată diferenţe drepturi salariale
Litigiu de asigurări sociale având ca obiect indemnizaţiile reparatorii prevăzute de art. 4 alin. 4 şi art. 5 alin. 1 lit. m) din Legea nr. 341/2004.
Conflict de muncă având ca obiect drepturi salariale.
Imposibilitatea acordării unor drepturi neprevăzute de legile de salarizare a personalului bugetar, dar prevăzute de contracte sau acorduri colective de muncă, încheiate sub forma unor acorduri de mediere încuviinţate de instanţele de judecată.
Imposibilitatea obigării pârâtei de a elibera o adeverintă din care să reiasă veniturile de care a beneficiat reclamantul pe toată perioada angajării. Lipsa unor înscrisuri doveditoare.